motorpower Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Yeti tuto funkci z továrny nikdy neumě! V tomto máš pravdu, stačilo nakódovat. Něco jako LA. Já jsem však psal o tom, že jsem natestoval, nikoliv zda je či není nakódováno z výroby. Stačí pořádně číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 před 35 minutami, Habi001 napsal: @motorpower, plácáš nesmysli ty. Yeti tuto funkci z továrny nikdy neumě!!!!!!!!! XDS a XDS+ přišlo až s Octavii III. a Fabii III. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ještě něco , pokud něco plácám tak nesmysly a ne nesmysli, tak se zamisly. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carloschico Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Dnes proběhla návštěva ferdy25 ve Strakonicích. Na mém Karoqu Style dokódováno snad vše, co dokódovat lze. Nebudu se rozepisovat, ale vše, co Jirka, alias ferda 25 uvádí v prvním příspěvku funguje nyní na jedničku s hvězdičkou. Vše dokódováno během hodiny a půl, při které jsme spolu probrali ještě mnoho dalších témat, než jen kódování. Jirko, patří ti můj obdiv a velké poděkování. Jsi machr a je vidět, že přesně víš, co děláš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. leden 2018 Sdílet Vloženo 13. leden 2018 Slovo Strakonice je tu castejsie ako akykolvek VCDS, VCP alebo OBD11 postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 V 19. 11. 2017 na 11:51, ferda25 napsal: Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček po zapnutí zapalování 13. Lap-timer 14. odblokovat obraz za jízdy 15. v případě existence velké kamery za sklem, lze opět aktivovat čtení značek nebo lane assist 16. odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa 17. menu Offroad - zobrazuje i teplotu oleje a vody Většina funkcí se aktivuje shodně jako u Kodiaqa nebo face O3. Ahoj achci se zeptat jak je to se zarukou? Kdyz si necham neco dokodovat, neprijdu o zaruku???? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Mám přeposlaný email od jednoho člena fóra, který se ptal na centru péče o zákazníky, zda přijde o záruku pokud si nechá aktivovat HHC ve svém Rapidu. V emailu jasně stojí, že nikoliv. Nemluvě o faktu, že v případě problémů má servis možnost provést rekonfiguraci jednotky ze serveru, která vždy uvede jednotku do stavu, který byl z výroby a následně nemá důvod se víc vymlouvat a řešit závadu pokud stále přetrvává. Naposled jsem řešil Fábii3 po mém kódování. Dle servisu nešlo provést servisní zásah na jednotce díky mému kódování. Nakonec se zjistilo, že vše je jinak. Servisní zásah provedl někdo z TSC vzdáleně a dokonce mi pán psal, že nepřišel o žádné nastavení. O možnosti online připojení z TSC jsem pána informoval i o faktu, že je velký problém s přehráváním jednotek BCM na které se tento zásah vztahuje jak ve Fábií tak Rapidech. Docela měl pán štěstí, že auto odjelo. Běžně se stává, že po neúspěšné akci je auto nefunkční a čeká se na online připojení přes Teamviewer z TSC(technické servisní centrum). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightwish.x Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Zdravim je tu nekdo z Brna na Kodovani? predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emde_1 Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 (editace) Měl bych dotaz (nejen) na Ferdu25 ke Karoqu. Při koupi skladového vozu bez parkovací kamery mi bylo řečeno, že dodatečná montáž kamery není (narozdíl od superbu) možná. Moc se mi to nezdálo, protože prodejce se ani moc neorientoval v tom, co je nebo není ve standardu. Jde nebo nejde doplnit zadní kamera (nejlépe originální) tak, aby fungovala s navigací Amundsen ? Omlouvám se za špatné umístění a prosím admina o přesunutí do vlákna "Parkovací kamera s Amundsenem". Editováno: 9. Únor 2018, autor: emde_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Ano, lze dokonce použít příslušenství pro Kodiaqa: 566 054 634. Kódování bude však nad možnosti autorizovaného servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emde_1 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) V 10. 2. 2018 na 13:57, ferda25 napsal: Ano, lze dokonce použít příslušenství pro Kodiaqa: 566 054 634. Kódování bude však nad možnosti autorizovaného servisu. Dík, to je dobrá zpráva, věřím že bys to zvládl. Je to jen o kameře, nebo je potřeba ještě nějaký další hw? A kde se dá sehnat ta správná ? Našel jsem jen tuto a píšou tam, že bude fungovat jen s německými auty ?! http://skoda-zubehoershop.de/kodiaq/elektroinstallation/einparkhilfen/836/rueckfahrkamera-kodiaq Editováno: 13. Únor 2018, autor: emde_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) Rozhodně není jen určená pro "německá" auta. Poslal jsem objednací číslo pro příslušenství, které neobsahuje jen kameru(tj. pro tvojí informaci je nutná kamera s madlem + kabeláž). Editováno: 13. Únor 2018, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 V 19. 11. 2017 na 11:51, ferda25 napsal: Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček po zapnutí zapalování 13. Lap-timer 14. odblokovat obraz za jízdy 15. v případě existence velké kamery za sklem, lze opět aktivovat čtení značek nebo lane assist 16. odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa 17. menu Offroad - zobrazuje i teplotu oleje a vody Většina funkcí se aktivuje shodně jako u Kodiaqa nebo face O3. Cauko prosim ta aky pouzivas kabel typ? ja mam VCDS VAG COM 17.1.3 VAGCOM 17.1 HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda Seat VAG 17.8 a nejako mi nechcelo nacitat a pustit ma do nastaveni karoqu dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Používám hlavně software VCP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 před 2 minutami, ferda25 napsal: Používám hlavně software VCP. Vies prosim ta poslat link na stiahnutie toho programu alebo co to je za program ? Ja mam k tomu kablu co prisiel VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 https://www.vcpsystem.com/ nebo levnější cesta ke koupi: https://www.obd2.pl/index.php?k17,vcp-system Bez potřebných znalostí je však tento program pro začátečníka složitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
look.f Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Dobrý den Ferdo25, v brzké době si konečně půjdu pro Karoqa:). Nemohl by jste mi na vás prosím zaslat kontakt, měl bych na vás několik dotazů ohledně kódování. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 ferdo25 , zdravím, pošli mi kontakt, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendass Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 (editace) Ahoj, dal by se někde najít seznam jak a co nakódovat na Karoqu? Našel jsem jen na Kodiaq a to navíc ne vše potřebné a v Němčině! https://www.stemei.de/pages/coding/skoda-kodiaq-ns.php Editováno: 21. Březen 2018, autor: jendass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 V 19. 11. 2017 na 11:51, ferda25 napsal: Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček po zapnutí zapalování 13. Lap-timer 14. odblokovat obraz za jízdy 15. v případě existence velké kamery za sklem, lze opět aktivovat čtení značek nebo lane assist 16. odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa 17. menu Offroad - zobrazuje i teplotu oleje a vody Většina funkcí se aktivuje shodně jako u Kodiaqa nebo face O3. Vše o víkendu nakodováno ferdou25 a na dálku ferdo25 díky vše super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Jen pro upřesnění - pokud je v autě multif. kamera na rozpoznávání dopravních značek, lze Auto Light Assist dokódovat? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
underoathqx Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 před 11 hodinami, nonaim napsal: Jen pro upřesnění - pokud je v autě multif. kamera na rozpoznávání dopravních značek, lze Auto Light Assist dokódovat? Díky! Ano jde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Je mozny u karoqa (který nemá volbu jizdnich rezimu) nastavit citlivost pedalu plynu ze "skoda" na "audi"? tak jak je to třeba u octy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Přes Caristu jde vypnout start/stop 1,5 tsi, vyzkoušeno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 A jakou variantu u vypnutí SS si v Caristovi zvolil? 12.0 nebo 12,1V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 (editace) Ahoj ,vyzkoušel jsem obě a nechal jsem 12.0 V. Zatím moc dalších věcí na přizpůsobení tam není. Mám tam chybu - Steering Wheel 291104, vymažu a objeví se znova. Nevíte někdo co to znamená, díky. Editováno: 21. Duben 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.