havrosh Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Karoq ma urcite dratky. Nejlepe to popsal @Habi001 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vyon Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Dle informací dealera se dává fólie od 2 měsíce roku 2018, před tímto datem se dávali drátky i fólie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 vyon: pokud je to pravda, tak by mě zajímalo, zda se tato změna týká i jiných modelů, třeba takové Octavie, na kterou čekám, a právě kvůli vyhřívanému čelnímu sklu se mi o měsíc posunula výroba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vyon Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 RadimX11: U Octavie to zatím není potrvrzeno, jestli bude přidána už v dubnu nebo bude až od modelového roku 2019 (září 2018). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 V 24.3.2018 na 19:52, vyon napsal: Dle informací dealera se dává fólie od 2 měsíce roku 2018, před tímto datem se dávali drátky i fólie. tvůj dealer ti bohužel neříká pravdu, Karoq používá pro vyhřívání čelního okna drátky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Jen chci informovat, že dle sdělení prodejce se od jara 2018 dává do Karoqa fólie místo drátku. Drátky už by prý neměly být do konce roku na žádném novém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Mám auto vyrobené na konci června a mám dráty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 31. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 4 hours ago, budis said: Jen chci informovat, že dle sdělení prodejce se od jara 2018 dává do Karoqa fólie místo drátku. Drátky už by prý neměly být do konce roku na žádném novém autě. Odkud cerpas? Kamarad ma auto vyrobene zacatkem cervna a ma dratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 @budis Karoq má a bude mít drátky. Tvůj prodejce má špatné informace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Výslovně jsem ho na to ptal (na základě tohoto fóra) a potvrdil mi, že můj karoq (termín dodání cca duben 2019) bude mít fólii. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 nebudu ti to vyvracet. Od toho máš svého prodejce. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Před hodinou, budis napsal: Výslovně jsem ho na to ptal (na základě tohoto fóra) a potvrdil mi, že můj karoq (termín dodání cca duben 2019) bude mít fólii. Jooo, to mi taky vyslovne tvrdil prodejce u 03 FL pri objednavani 8/17, ze tam budu mit folii Nesmis vsemu verit co ti prodejce nakuka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 bohužel jsou i slabší kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondula Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Prodejce mi také říkal že je fólie a já vidím drátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Tak asi ich skolia ze budu tam fokie s dratkami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 sakra, to je pořád do kola. Až mě ukáže někdo Karoqa, který má vyhřívané čelní okno pomocí ,,fólie,,/viz. Kodiaq a Superb/, tak mu dám tisícovku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Mas naprostou pravdu, to je jak u blbejch na dvorecku... Jednou za cas se objevi nekdo kdo slysel folie a hlasa to do sveta. To ze by mela aktualni verze Karoqa folii je stejne pravdepodobne, ze bude Zeman i pristim prezidentem :-) Skoro bych navrhoval tema zamcit at se zbytecne nesiri bludy ohledne folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Ono je celkem smutné, že v tom prodejci mají takový bordel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 před 1 hodinou, havrosh napsal: Mas naprostou pravdu, to je jak u blbejch na dvorecku... Jednou za cas se objevi nekdo kdo slysel folie a hlasa to do sveta. To ze by mela aktualni verze Karoqa folii je stejne pravdepodobne, ze bude Zeman i pristim prezidentem :-) Skoro bych navrhoval tema zamcit at se zbytecne nesiri bludy ohledne folie. On problém bude asi i v tom, že informace o fólii se objevovala i v novinářských recenzích na webu, takže zřejmě novinářská auta fólii měla. Poté zřejmě z důvodu "katování kostů" či kapacity výrobce tam dali drátky. Pro novinové recenze mají zřejmě nějakou "PRESS Edition" viz. https://www.automobilrevue.cz/rubriky/automobily/svezli-jsme-se/skoda-karoq-do-velkeho-rybnika_46133.html 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 vzhledem k tomu co jsi novináři občas schopni napsat do svých recenzí, tak bych jim to nevěřil. Ani novinářské vozy neměli vyhřívané sklo řešené jinak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 (editace) Ahoj,prodejci asi nelžou,protože ve skle je vždy folie a to: vyhřívání drátky ,které je naneseno na folii a folii která má vyhřívání silnějšími drátky pod stěrači + přenos napětí do skla které má pokovenou slabou vrstvu,proto má jiné zbarvení. Takže fólie je tam vždy,ta lepší verze bez drátků se myslím jmenuje Climacout..... Editováno: 4. Říjen 2018, autor: Sklennny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Znamy prevzal noveho Karoqa pred tydnem. Ve skle ma dratky. Tak moc mu vadi, ze zvazuje, ze da pryc sklo a necha osadit sklo bez vytapeni. Volal mi, at to z meho objednaneho auta zrusim, dokud je cas. Uz jsem s nim domluveny, ze pujdeme jeho auto projet. Tak uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 26. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Musis si to zkusit. Treba budes patrit do skupiny lidi, kterym dratky nevadi a nevnimaji je. Zkus si to v jizde proti slunci, v noci, za deste, atd... uvidis sam jestli to vnimas a vadi ti to nebo naopak... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Tak tak, jel jsem sice ve fordu ale i tak. Byt to moje auto tak to nerozchodim, bylo to fakt dost znat........ Bude to clovek od cloveka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Mne kym to neukazali som to nevnimal. Skor kolegovi povedz nech sa sustredi na to, ako mu to vytapebi muze pomoct a mozno to psychike pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.