Přejít na obsah

ANGEL EYES


PTiCA

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

ber to takhle: AE se prodávají jen 2 typy...homologaci mají oba...mlžení je u AE kus od kusu, musíš se smířit s tím že je o China ;) u mne naprosto OK, vše sedí, nemlží se, svítí pěkně a motorky jem jen přendal a fachají pěkně....kdyby se ti mlžili, obtáhneš spáru silikonem a máš pokoj ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to jednoduchý jak facka - odpojíš konektor....navrchu světla jsou 3 šrouby, dole když se podíváš směrem za světlo je jeden šroub (ten jedinej se blbe vyndavá je potřeba dlouhej nástavec). - vše torxe, tuším 25, ale nejsem si jistej..a poslední je z venku u vnitřního rohu světla - je tam šroub na klíč tuším 15"ka...nikde žádná záludnost ;)

pak jen prehodis motorky - jak ho vyndáš z origo světla, hnedk apochopíš jak ho přendat do AE ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupoval jsem taky z obautodíly a naprostá spokojenost.Já měl jen 1 problém že mi po cca 3 měsících odešel modul na kroužky,ale to se vyřešilo reklamací,poslaly nový modul,zadarmo,vyměnil jsem a od tý doby pokoj. Mě se ze začátku světla trochu mlžily,ale už je klid,přestalo to samo. Mohu jen doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nam odisiel modul prave par tyzdnov dozadu a odvtedy som nenasiel predajcu ktory by mi predal novy nahradny modul na Angel Eyes svetla a poslal na SVKo neviete poradit niekoho alebo kde sa da kupit nahradny modul a niekto by mi to poslal na SVKo ... Kopacek na SVKo neposiela aspon co som rozumel zo informacii na stranke ... al eneviem ci je to pravda uz to objednane bolo dost dlho a nic ziadna informacia ani sprava ze pardon na SVKo nedodavame ... a pod... takze ak poznate niekoho ineho kto by nemal problem poslat na SVKo tak budeme velmi vdacni za kazdu infosku ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak myslim ze si treba zvyknut na iny rozptyl svetla a hlavne asi v noci ... nastavenie svetiel tak aby neoslnovali moze niekedy sposobovat to ze vdaka mensim parabolam je aj svetla na ceste menej aspon sa to tak zdaaaa ... po nejakej chvilke si na to clovek na to zvykne a je to super a halvne v tme vdaka kruzkom CCFL maju nadych pekne do blue white ... ja som mal OSRAM Nightbreaker tusim a bola pohoda az pokym neodisli teraz su tam normalne ... Takze je treba aj pri kupe pochopit to ze je to mensia parabola a COCKA nech je aka je nenahradi vacsiu parabolu ako maju origo svetla ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

protože jsem na Fabce měl hezky za s sebou Origo halogeny, origo xenony a teď AE se stejnýma žárovkama, tak napíšu můj názor a postřeh :)

origo halogeny vs. xenony: xenony rozhodně lepší potkávačky, dosvit světla cca +- stejný, u xenonů pefektně vysvícený škarpy (světelnej kužel je prostě širší) a příjemné bílě světlo (návyková záležitost, světlo před autem je opravdu velice příemný), naopak dálková světla (u xenonů i oigo halogenů H7) jsou lepší u halogenů, nevím zda je to způsobený parabolou, ale u xenonů svítí dálky prostě hůř (jinej kužel světla)

origo xenony vs. Angel Eyes: překvapivě AE má výbornej dosah světelnýho kužele, dokonce dle mě dosvítí dál jak origo xenony....vysvícení škarp je lepší u xenonů, barva světla je lepší také u xenonů (u AE je světlo stejné jako u Halogenu), jináč dálkové světla jsou u AE jednoznačně lepší než u xenonu, a dle mě i lehce lepší než u originál halogenu ;)

origo halogen

+ levný, při poškození snadno sehnatelná náhrada

- vzhled

origo xenon

+ jednoznačně příjemná bava světla, šíře světelného kužele, vzhled

- cena (pří poškození téměř nesehnatelná náhrada), dálková světla, lehce pomalejší nástup (cca 2 s než je světlo po zapnutí plně svítící)

Angel Eyes

PS: použité žárovky potkávačky dálkové: v xenonech H7 Osram CoolBlue + výbojky Osram....origo Halogeny H7 CoolBlue.....AE H7 CoolBlue

+ cena, vzhled, dálková světla

- kvalita zpracování, slabší viditelnost blinkru zvenčí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

tiez som od neho kupoval svetla, na jednom svetle mi svieti len jeden kruzok a to velmi slabo, skusim vymenit modul, snad to pomoze.

-Lvicek00 <Lvicek00@seznam.cz>nespolahlivý predajca

zdravim,

kupil som svetla angel eyes, bohuzial na jednom svetle mi svieti kruzok na stretavacom svetle velmi slabo a len do polovice na dialkovych nesvieti vobec. Vymenil som MENIC NAPATIA, tu ciernu skrinku pod svetlami za uplne novu a vysledok je rovnaky.

Stretol sa s tym niekto? Moze mi niekto poradit v com je problem. Vdaka.

post-10884-004644700 1282845467_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

taky nevim jak to rozebrat, ale musim uznat ze china je china fakt, tyto svetla jsou takove smejdy ze to neni mozne, me se dokonce u krouzku leveho svetla opekly konektory ... nastesti jeden z nich sviti, ale ten druhy ne a to nehlede na to, ze jsem musel vymenit uz oba invertory ;) fakt bych si tyto svetla uz znova asi nekoupil ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ja som si tiez kupil tieto svetla v ciernom a este som ich nemal ani nahodene a nesvietili mi na jednom svetle kruzky. Reklamacia to vyriesila aj ked som musel cakat mesiac a po par napisanych mailov.Teraz to ide. Rad by som vedel ako vam to svieti na ceste...mam tam obycajne hella halogeny a sa mi zda,ze to svieti moc vpravo.Nemali by sa tieto obrysy laveho a praveho prekrivat ako na tom cervenom? Nejako som neprisiel nato ako sa daju vobec nastavovat horizontalne. Sklon mam zhruba aby som neoslnoval. A dialkove svietia akosi do zeme. Mne to svieti ako na tom zelenom cca.Inak vymena tych motorcekov nepasovala...musel som to prerobit. Ta hlavicka na motorceku nepasovala do AE...bol tam daky srob s mensou hlavickou. Tak som ten srob nasroboval do toho motorceka, na ktorom som to odrezal...ist to ide normalne hlavne....Skusim dat foto ako mi to svieti...vdaka zatial

Editováno: , autor: Ďury
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych že pravý máš OK,to levý bych malinko natočil doprava. Ze zhora světla máš 2 šrouby,buď můžeš křížovým šroubovákem nebo imbusem odpovídající velikosti točit a doštolovat si to,z hlavy ti ale teď neřeknu který je na vertikální a který na horizontální štolování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...