Ondra B. Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 (editace) Dabl. Omlouvam se. Editováno: 26. Srpen 2018, autor: Ondra B. Dablovani prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra B. Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 5-6 tis? To je moc. Kukni sem : https://www.carmedia.cz/montazni-material/tlumici-a-odhlucnujici-materialy-do-auta/tlumici-a-antivibracni-materialy/stp-black-silver-1-8-mm-tlumici-material/ a sem: https://www.carmedia.cz/montazni-material/tlumici-a-odhlucnujici-materialy-do-auta/odhlucnujici-a-termoizolacni-materialy/vbf-noise-neoprene-6/ Na 4ks podbehu te staci bohate 7ks STP a 7ks VBF. To co ti zustane das za tlumice do podbehu. Dostanes se do 3000kc. + pixlu odmastovace ;-) a je perfektni ten uhlazovaci valecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Z těch 7ks obalíme plastový podběh a nanesu i na zvenku na karoserii podběhu ? Chtěl jsem to takto nějak. Pokud to stačí o nato, tak to nebudu váhat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra B. Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 No samozrejme na uplne vytlumeni na komplet vnitrek to samozrejme neni, ale neni to treba, kdyz kvalitne vytlumis plastovy podbeh a to co ti zustane das za tlumice, tak to poznas. Jinak na ty podbehy to chce s rozumem. Nesmis to dat uplne vsude, myslim ten molitan. Pak to tam nenapasujes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cisarnero Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 (editace) http://www.mirelon.com/cz/pasy-a-desky-mirelon-povrchove-laminovane-wp000296.html Posuďte, zda by materiál MIRELON nebyl vhodný na odhlučnění. Na př. laminovaný AL a samolepící. Cena příznivá. Na př. tento : Co na to říkáte ? Editováno: 19. Prosinec 2018, autor: cisarnero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 25. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2018 Tento mirelon jsme používali ve firmě na odhlučnění dveří z nástojárny. No ... nebylo to nic moc. Určitě bych šel spíš cestou osvědčeného STP ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 V 11. 4. 2018 na 14:44, dodoB napsal: Já jsem si dodatečně namontoval originální ŠKODA FABIA III-KRYT do KAPOTY proti HLUKU originala subjektivně si myslím, že to docela dost pomohlo... Rozšířit Ozaj to ma na utlmenie taky vplyv,lebo oproti Rapidke po FL/Fabia je pred FL/ je Fabia riadne hlucna.Ale to urco nebude iba tym deklom si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Rapid s FL (s nástupem 1.0 TSI) dostal dodatečné vytlumení, nejen ten kryt kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 (editace) V 11. 4. 2018 na 14:44, dodoB napsal: Já jsem si dodatečně namontoval originální ŠKODA FABIA III-KRYT do KAPOTY proti HLUKU originala subjektivně si myslím, že to docela dost pomohlo... Rozšířit Je na tom lepsie aj Fabia po FL,co sa hluku tyka? Editováno: 3. leden 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Údajně by měla být, v materiálech se tím honosili, ale ještě jsem s ní nejel dostatečně dlouho abych mohl porovnat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 V porovnani s otcovou 1.2 TSI 66kW (2roky starou), mi prijde ten motor muj tlumenejsi. Samozrejme na druhou stranu ma 1.0 ten "diesel" dunivy zvuk v 1500 otackach. Ta jeho mi prijde takova kovova hlucnejsi. Proste jina:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 Ahoj. Chtěl bych se zeptat jaký je rozdil, jestli je vůbec nějaký v dílech 6V0 809 957 C oproti dílu 6V0 809 957 F ? V obojím případě se jedná o dil: panel podběhu levého předního kola. První je však bez přídavného tlumení hluku do interiéru a druhý s tlumením. Obojí se prodává na stránkách skoda-dily.cz Fotky mají jen k jednomu dílu. Idea je taková jestli se už náhodou nedá koupit díl odhlučňěný z výroby ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2021 Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 Nejake foto tlmenia kufra. Nie moje auto, ani robota, ja som to len rozoberal a skladal, tlmil si kamos sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Podle umístění tlumení cik cak, to vypadá, jako byste u toho hulili trávu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Ahoj,potřebuji radu. Chci sundat přední výplň dveří u řidiče. Ten čudlík s červenou diodou,co je z horní části se jen vytáhne, nebo se vytlačí až když je výplň uvolněná??? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Odtiahni tapacir, vytiahni smerom dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 Děkuji Miro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Kdyby někoho zajímalo. Zde moje odhlučnění Rapida. https://forum.skodahome.cz/topic/155821-vytlumen%C3%AD-odhlu%C4%8Dn%C4%9Bn%C3%AD-vozu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomy2 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 (editace) Dělal jsi to sám? Nebo jsi to řešil v nějaké profi firmě? Například této: https://www.2din.cz/tlumeni-odhlucneni-auta ? Ale pokud jsi to řešil sám, tak jak moc těžké to bylo? A jaký přesně materiál jsi použil?? Editováno: 17. Březen 2022, autor: Malta necituj bezprostředně předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 @thomy2V tom odkazu je přece vše popsáno dopodrobna, a dělal to sám to je tam taky. Tlumení nanést je bez problému i pro neznalce, problém je rozdělat dveře případně na podlahu i sedadla ven. Pokud si netroufáš tak třeba Ahifi. Já mám dveře dělané sám, všechny 4 a byla to pro mě práce na celý den. A za chvíli přijde varování od moderátorů necituj předcházející příspěvek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 @thomy2 Dělal jsem si to všechno sám. Nejdříve jsem chtěl dveře a pak se to nějak rozjelo samo :) V zimě jsem v akci objednal nové repro Hertz a až bude teplo tak mám v plánu torpédo, vylepšit palubku a celý kufr. + když už budu mít znovu rozebráné dveře, tak dám na vnitřní plech na antivibraci ještě jednu protihlukovou vrstvu + budu vylepšovat antivibraci u repro a antivibraci na tapecu dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Zdravím. Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem dodělal skoro kompletní odhlučnění Rapida. Vše v mém tématu včetně fotek a návodů. Fabii beru jako téměř stejné auto, tak se Vám to bude třeba hodit. https://forum.skodahome.cz/topic/155821-vytlumen%C3%AD-odhlu%C4%8Dn%C4%9Bn%C3%AD-vozu/#comments 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.