Sudetak Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května Pak jdeš správným směrem. Když jsem před lety hledal informace ohledně TSI tak bylo ticho po pěšině, zkušeností málo. Tajná resp. nedobytná informace byla, jak velký je přívstřik benzinu. Nikdo to nechtěl prozradit, protože při velkém jde ekonomika zástavby do kopru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitttpower2 Vloženo 4. Května Sdílet Vloženo 4. Května V 2. 5. 2024 na 19:33, Sudetak napsal: Tak já jsem již ohledně LPG out, ale kdybych vybíral, tak bych šel pouze do roky odzkoušeného systému a hlavně roky zkušenostmi nabytého montážníka. Proč si neuděláte zastávku u Karla a nehodíte s ním řeč ? Dostali byste informace z první ruky a ověřili, že Karel ještě vůbec žije 🙂 Co jsem koukal tak Karel montuje do TSiček BRC-Maestro, obdoba mého Prinse,dokonce tyto firmy i nějak spolupracují co jsem slyšel.Přivstřik benzínu maji uvedeno do 5 %,ale jak to funguje v praxi nevím.Ale vzhledem k tak malému přivstřiku benzínu jako ma Prins k tomu důvěru moc nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 4. Května Sdílet Vloženo 4. Května Já jsem chtěl BRC které jsem předtím měl už 2x ale montážník mi řekl že jedině Landi renzo to má zmakle (2022) a to právě on předtím dělal ty brcčka. V tom roce měl prins určitý pevné nastaveny privstrik Po montáži jsem zjistil, že k tomu nemá hardwarový klíč (po telefonatech s dovozcem), aby mohl nastavit privstrik ale jakž takž to funguje. Dlouhodobá benzín je teď 0.87. Dnes jsem tomu dal v serpentinách při honičce s motorkou tak, že olej šel na 105 stupňů, což jak víme, je u tohoto motoru velmi výjimečně:) @patrikderka jak jsi na tom s montáží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. Května Sdílet Vloženo 4. Května Karel je zkušený a má určitě konkrétní data z více aut, ale nemyslím, že to sdělí. Návratnost je prostě citelně delší než u systémů montovaných do atmosferických a jiných neTSI motorů a s tím se nechce nikdo chlubit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 4. Května Sdílet Vloženo 4. Května Auto vezu na montáž až v pondělí. BRC mi taktéž nabídli ale pro TSI doporučuji HLAVNĚ! Landi Renzo, je to prý nejlepší na ty TSIčka. Přívstřik benzínu záleží na způsobu jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 6. Května Sdílet Vloženo 6. Května Tak auto už je v LPG servisu, kvůli svátku budu auto mít až ve čtvrtek nebo pátek. Trošku se pokusím toto vlákno oživit a popisovat moje zkušenosti s LPG. Plynař mi jinak řekl, že 1.0TSI je obzvlášť oříšek a je NUTNÝ ten emulátor. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Května Sdílet Vloženo 6. Května Rád uvítám další recenze 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května V létě mě čeká cesta do Slovinska, Albánie a kdo ví kam všude. Tak uvidím. Hlavně mě zajímá spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května tak to bude slušná testovací jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitttpower2 Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května (editace) V 6. 5. 2024 na 18:26, patrikderka napsal: Tak auto už je v LPG servisu, kvůli svátku budu auto mít až ve čtvrtek nebo pátek. Trošku se pokusím toto vlákno oživit a popisovat moje zkušenosti s LPG. Plynař mi jinak řekl, že 1.0TSI je obzvlášť oříšek a je NUTNÝ ten emulátor. Ahoj,tak jak to vypadá,auto už máš po přestavbě doma? Bylo by možne vyfotit přestavbu Lpg? Editováno: 11. Května, autor: Bitttpower2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 12. Května Sdílet Vloženo 12. Května Ahoj, v pátek mělo být hotovo. Auto je hotové, ale ještě se čeká na nejnovější software. Ten má být v pondělí. Prozatím jsem dostal náhradní vozidlo zdarma. Potom pošlu fotografie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Auto stále čeká v servise na software. Prý je tam toho potřeba více upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května ja mam LPG v TSI inej kubatury a presne toto iste mi povaedali že len Landi renzo to ma zmaknute. mne funguje aj vypynaie valcov všetko ako ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května A máš automat? Zvažuju to té jiné kubatuře provést také... Jen nevím, jak s tím automatem, přece jenom s 1.0 to chce trochu brát ohledy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Hotovo. Spokojený. Akorát se musí ještě poladit mapa. Bez turba to odspodu vůbec netahne. Jedno moje auto zaměstnalo na týden 3 lidi v servisu a 3 lidi v Itálii. Problém byl v řidiči jednotce, která byla vadná. Dostali novou a je vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května Na třetím obrázku je ten emulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května Pod 2tis ot./min. se autu fakt nechce. Jakmile to skočí na 2100 tak to zatahne a jede bomby jak blázen. Já byl zvyklý třeba rozjet kopec a jel jsem normálně na 5. Teď tam musím dát trojku a pak čtyřku která to úplně nedává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května Mapa LPG upravená, je to lepší, ale ne stejné. Bylo mi vysvětleno že to nikdy nebude jako na benzín. To z toho důvodu že při provozu na benzín se nedetonuje benzín ale pára z něj a to hned v několika vrstvách (TSI motor), to má za následek lepší zrychlení... LPG však tohle nedokáže a proto je bez turba linejsi. Ještě mi navrhl že se ještě může poladit software ale to už musí udělat ten Ital. Zároveň mi doporučil vyjet pár nádrží že se ještě plyn sám poupravi a výkon se může ještě o těch +\- 5% zlepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května Boze to jsou vždycky kecy. A než to udělali tak stejně jako ostatní šířili větu, že na LPG to musí jet stejně jako na benzín, aby zástavba byla kvalitní:D To auto si mimochodem zvyká, po pár km jede jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
informator Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května Spíš si zvyká řidič, nikoli auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května Nene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května před 10 hodinami, shmaic napsal: Boze to jsou vždycky kecy. A než to udělali tak stejně jako ostatní šířili větu, že na LPG to musí jet stejně jako na benzín, aby zástavba byla kvalitní:D To auto si mimochodem zvyká, po pár km jede jinak. Nikdo mi neříkal že to pojede stejně. Ba naopak mi řekl že u toho 1.0TSI to pojede o něco hůře právě kvůli zvýšené věci s tím spalováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května U vyšších obsahu je to zase o něco lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikderka Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května Tak spotřeba je 6 litrů na 100 plynu. Benzín jsem ještě nepočítal. Podotýkám že spotřeba může být ještě nižší. Jezdím tak 120-140. Do kopců jsem teď nucen jezdit na 4. A celkově jezdit ve vyšších otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května (editace) To myslíš tak, že do kopců teď motor neudrží na dálnici rychlost 140 a musíš podřadit na 4rs? Editováno: 20. Května, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.