peterge Vloženo 5. Srpen 2018 Vloženo 5. Srpen 2018 (editace) Ahojte, dnes sa mi na križovatke z ničoho nič začalo auto správať nekľudne. Rozsvietila sa kontrolka EPC. Zabocil som na parkovisko a skúsil auto vypnúť a po chvíli zapnúť, ale opäť bolo nekľudné a pri pohynani auto akoby cukne (kopanec). Urobí to stále pri rozjazde... Editováno: 5. Srpen 2018, autor: peterge Citovat
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2018 Vloženo 5. Srpen 2018 A? Diagnostika => výpis chyb, pak ti může někdo něco poradit. Citovat
peterge Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Vloženo 6. Srpen 2018 (editace) P0305 - Cylinder 5 Misfire DetectedEngine:102031059510205 Takže výmena sviečky? Alebo pre istotu všetkých? Sú nejaké preferované značky alebo vzhľadom na motor je iba Bosch? P.S.: vada vymazaná a auto ide OK Editováno: 6. Srpen 2018, autor: peterge Citovat
suri. Vloženo 15. Srpen 2018 Vloženo 15. Srpen 2018 nemusí to byť sviečka , môže to byť cievka , vstrekovač , zakarbonovaný sací kanál nad rámec ostatných , valec bez kompresie ... sviečky na ten motor vyrába len NGK Japan , nikto iný , 101905622A Citovat
peterge Vloženo 15. Srpen 2018 Autor Vloženo 15. Srpen 2018 Ďakujem za odpoveď. A ako sa dá detailnejšie zistiť, ktorá z možných príčin, ktoré tu uvádzaš je tá správna? Citovat
suri. Vloženo 15. Srpen 2018 Vloženo 15. Srpen 2018 zmerať tlaky sa dajú jednoducho len treba mať na to merák , prehodiť cievky medzi sebou tiež nie je problém , sviečky treba dať nové to nie je strašná položka ...tým by som začal , prípadne aditiva do paliva , ak nepomôže pokračovať ... v diagnostike sa dá pekne pozrieť ktorý valec má koľko výpadkov zapaľovania aj ktorý vynecháva v aktuálnom stave 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.