Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja myslel, ze jde jen o presentaci skel a to auto jen jako maketa nejaka. Ty vole a ono slo o to auto, co fakt takhle bude jezdit. Vzdyt je to jak slepeny z kartonu. Hnusnejsi auto jsem v zivote nevidel, ani ve scifi filmu. Jestli uz brzo neprijde nejaka 3. svetova co vse zase hodi do normalnich koleji tak nevim.
Motos se ale trese a uz pripravuje predobjednavku, bude s tim vozit ekologicky domaciho po hnedouhelnych dolech v Moste. [emoji23][emoji23][emoji23]

• Autor

Motos má doma nad postelí fotku Gréty [emoji23]

Si piš. Mám ji na vchodových dveřích v životní velikosti.
Clinte a už měníš občanku? Zavedli jsme vám tam PID a budeš Pražák. Ještě se Stanem doladíme jízdné z New Bubu a můžem objednat novou elektrickou Škodovku.

• Autor

Nj Strágo bude mít busy z Prahy, to je fakt. Jako zlepšení to bude, pač se dostanu busem do práce i o víkendu a navíc po půlnoci z Phy pojede i každý den chlastací bus. Což je paráda. Doteď jsem z Hot Peppers musel přespat v Praze. [emoji6]

• Autor

Tak já jsem se za Pražáka už považoval teď. Mám jejich prachy, takže vlastně spadám taky do elity [emoji23]

Tsss, z kufru ti kouká sláma a na RZ máš S...

Tak to Ti nikdo neuvěří, že patříš mezi elitu. :t

• Autor

Ale Plačka mi věří, už dávno mě mezi elitu zaškatulkoval [emoji23]

Ale on to udělal jen protože máš nejlepší auto na světě. To není kvůli tomu, že si hraješ na Pražáka a jezdíš s lopatou po letišti.

[emoji23]

• Autor

A máme tu další plánovanej ekoterror ;)

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemecko-chysta-drasticke-zdrazeni-paliv-nafta-ma-stat-az-skoro-o-15-kc-vic/?fbclid=IwAR080K6ZhcKkBJAzqRqwDjVFyhdw7QeuPxoDC3xL-Z2Hxq9pfb9eVgPUjWI

Já už poslední dobou nemůžu uvěřit svým očím, co se vůbec v hlavách těch ekomagorů vymyslí. Člověk už nabývá dojmu, že jsou tam jen choré mozky, pacienti, co by měli tyhle návrhy produkovat jen interně v rámci ústavu pro duševně choré.

Upraveno od Clint

To je stary, o tom se mluvilo uz pred mesicem. Maji co si zvolili. Horsi je ze to budou cpat zbytku evropy.

No právě. Zdraží se to všude. 

Však po CNG už taky naši vůdci šáhli. DPH z 1,40Kč na 2,80Kč po dobu příštích 5let. Pak jedeme zase nahoru. Už se těším, až šáhnou na eko elektro vozy :-)).

Ono to jednou skončí. Lidé vyjdou do ulic a udělají zase pořádek a celé slavné EU se pomalu utahuje smyčka kolem krku...

před 47 minutami, LukášCBR napsal:

Však po CNG už taky naši vůdci šáhli. DPH z 1,40Kč na 2,80Kč po dobu příštích 5let. Pak jedeme zase nahoru. Už se těším, až šáhnou na eko elektro vozy :-)).

S CNG se stejně nedá jezdit. Tankoval bych každý den. Je to na úrovni toho elektromobilu. 

• Autor

Ono to Němce nasere a vyhází je z oken. Tohle nejde do nekonečna. Na elektriku šáhnou taky, až jich bude hodně.

před 10 hodinami, Clerfayt napsal:

S CNG se stejně nedá jezdit. Tankoval bych každý den. Je to na úrovni toho elektromobilu. 

Najedeš denně 300 km, jo?

:DFB_IMG_1574795131658.jpg

Co je Kliente kde jsou selfička ze srazu? 

• Autor

Je to banda ignorantů [emoji3] Tady se poslední dobou nedá nic naplánovat. To raději zavolám Beutickovi a dáme si v Krušárně sólo [emoji23] Plačka brečí, že nemá na benzín, Motos leží pod turbínou v Tušimicích, Stan pod Ikarusem v depu. O Sabizovi nemluvě.

Joooo, dáme koleno a pivo. Manželka nás tam odveze a pak přiveze Karoqem ??

• Autor

Bezva nápad [emoji106]

Klint už začíná šetřit na 2.0 TDI 85kW Oktavii za 650 tisíc. :D 

Jako ty ceny jsou zajímavé [emoji3] a ještě silnější diesel jen s automatem [emoji23]

No asi skončím u benzínu. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.