Listopad 24, 20195 r Ja myslel, ze jde jen o presentaci skel a to auto jen jako maketa nejaka. Ty vole a ono slo o to auto, co fakt takhle bude jezdit. Vzdyt je to jak slepeny z kartonu. Hnusnejsi auto jsem v zivote nevidel, ani ve scifi filmu. Jestli uz brzo neprijde nejaka 3. svetova co vse zase hodi do normalnich koleji tak nevim. Motos se ale trese a uz pripravuje predobjednavku, bude s tim vozit ekologicky domaciho po hnedouhelnych dolech v Moste. [emoji23][emoji23][emoji23]
Listopad 24, 20195 r Si piš. Mám ji na vchodových dveřích v životní velikosti.Clinte a už měníš občanku? Zavedli jsme vám tam PID a budeš Pražák. Ještě se Stanem doladíme jízdné z New Bubu a můžem objednat novou elektrickou Škodovku.
Listopad 24, 20195 r Autor Nj Strágo bude mít busy z Prahy, to je fakt. Jako zlepšení to bude, pač se dostanu busem do práce i o víkendu a navíc po půlnoci z Phy pojede i každý den chlastací bus. Což je paráda. Doteď jsem z Hot Peppers musel přespat v Praze. [emoji6]
Listopad 24, 20195 r Autor Tak já jsem se za Pražáka už považoval teď. Mám jejich prachy, takže vlastně spadám taky do elity [emoji23]
Listopad 24, 20195 r Tsss, z kufru ti kouká sláma a na RZ máš S... Tak to Ti nikdo neuvěří, že patříš mezi elitu.
Listopad 25, 20195 r Ale on to udělal jen protože máš nejlepší auto na světě. To není kvůli tomu, že si hraješ na Pražáka a jezdíš s lopatou po letišti.
Listopad 25, 20195 r Autor A máme tu další plánovanej ekoterror ;) http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemecko-chysta-drasticke-zdrazeni-paliv-nafta-ma-stat-az-skoro-o-15-kc-vic/?fbclid=IwAR080K6ZhcKkBJAzqRqwDjVFyhdw7QeuPxoDC3xL-Z2Hxq9pfb9eVgPUjWI Já už poslední dobou nemůžu uvěřit svým očím, co se vůbec v hlavách těch ekomagorů vymyslí. Člověk už nabývá dojmu, že jsou tam jen choré mozky, pacienti, co by měli tyhle návrhy produkovat jen interně v rámci ústavu pro duševně choré. Upraveno Listopad 25, 20195 r od Clint
Listopad 25, 20195 r To je stary, o tom se mluvilo uz pred mesicem. Maji co si zvolili. Horsi je ze to budou cpat zbytku evropy.
Listopad 25, 20195 r Však po CNG už taky naši vůdci šáhli. DPH z 1,40Kč na 2,80Kč po dobu příštích 5let. Pak jedeme zase nahoru. Už se těším, až šáhnou na eko elektro vozy :-)).
Listopad 25, 20195 r Ono to jednou skončí. Lidé vyjdou do ulic a udělají zase pořádek a celé slavné EU se pomalu utahuje smyčka kolem krku...
Listopad 25, 20195 r před 47 minutami, LukášCBR napsal: Však po CNG už taky naši vůdci šáhli. DPH z 1,40Kč na 2,80Kč po dobu příštích 5let. Pak jedeme zase nahoru. Už se těším, až šáhnou na eko elektro vozy :-)). S CNG se stejně nedá jezdit. Tankoval bych každý den. Je to na úrovni toho elektromobilu.
Listopad 25, 20195 r Autor Ono to Němce nasere a vyhází je z oken. Tohle nejde do nekonečna. Na elektriku šáhnou taky, až jich bude hodně.
Listopad 25, 20195 r před 10 hodinami, Clerfayt napsal: S CNG se stejně nedá jezdit. Tankoval bych každý den. Je to na úrovni toho elektromobilu. Najedeš denně 300 km, jo?
Listopad 27, 20195 r Autor Je to banda ignorantů [emoji3] Tady se poslední dobou nedá nic naplánovat. To raději zavolám Beutickovi a dáme si v Krušárně sólo [emoji23] Plačka brečí, že nemá na benzín, Motos leží pod turbínou v Tušimicích, Stan pod Ikarusem v depu. O Sabizovi nemluvě.
Listopad 28, 20195 r Jako ty ceny jsou zajímavé [emoji3] a ještě silnější diesel jen s automatem [emoji23]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.