beuticek Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Já taky. Díky za pěknej pokec a všem přeju hezký předvánoční čas ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Díky chlapi, super pokec a Beovi dík za odvoz. [emoji6] Pár lidí se v pohodě omluvilo, jen Sabiza se na nás vysral. [emoji6] Neunesl by tíhu názorů euroskeptiků a bál se zaparkovat ten svůj rezavej vagón vedle našich zanovních slepic. [emoji38] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Clint se musel nechat odvézt? [emoji2960][emoji23][emoji23]Nestartovala ti slepice či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Ne, chtěl si dát pivo ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 https://autobible.euro.cz/rekord-dalkoveho-zavodu-cannonball-po-sesti-letech-padl-ridic-upraveneho-amg-e63-ujel-4480-km-za-27-hodin-a-25-minut/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Docela masakr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 (editace) Další výmysl EU http://www.autoforum.cz/predstaveni/eu-naridila-sledovat-od-roku-2020-spotrebu-kazdeho-ridice-nekteri-na-to-doplati/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sbrowser Editováno: 9. Prosinec 2019, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 To je hoax vsechno.. To se u zakazu olova co by zateze pro rybare treba tzv. oluvek taky rikalo. EU poslanec Zdechlovsky to tvrdil a za mesic byla smernice o zakazu na stole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 A pamatuje na ten fór, jak budeme mít i záchod online napojenej do Bruselu?[emoji12] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 To už funguje. Jinak si nedovedu vysvětlit, kde se u nich vzalo tolik pos.aných nápadů ?? 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 https://forum.octaviaclub.cz/topic/38667-headerova-%C4%8Derno%C4%8Dern%C3%A1-rs/?do=findComment&comment=1742547 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 (editace) Kvalitka. A ještě kvalitnější je, že servis nemá na skladě světlo. Ale kurva, celý to téma je naprosto boží. To auto se muselo montovat nejspíše v pondělí po delším volnu, protože to není možný. Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Nevím proč si dotyčný kupoval auto se střešním oknem. Tyto problémy má každý + ještě zatékání. A Kdo je nemá, bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Mně osobně se možnost otevření střechy líbí, ikdyž problémy samozřejmě registruji. Panorama na verzi combi je úplná paráda :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Já měl úplně stejný názor. Panorama byla blbost, kterou jsem nechtěl. A teď, když jí na autě mám, už bych nechtěl auto bez ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 tak on to koupil jetý, takže prvnímu majiteli auto posloužilo dobře 2 roky...holt u škodovky nejde dodatečně koupit záruka no, u porsche to třeba jde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 A teď mi Sabizo řekni, co konkrétně jako na té panoramatické střeše jako řidič tolik obdivuješ? Podle mě je to jen zbytečný potencionální problém za který si navíc z vlastní vůle sám mastně připlatíš. Já jako řidič koukám skrze čelní sklo, děti vzadu nebo případně výjimečně převážená jiná osoba by to možná ocenili, ale jako jinak to k ničemu není. Já bych to rozhodně nechtěl, raději připlatit za jiný prvek výbavy. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 To už rači černou stropnici, když něco hezkého nad hlavu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Sabiza kouká pánu bohu do oken [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Pozor, v zimě máme sledovačku ? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Ještě, že máme ty dízl agregáty, které, jak už všichni ví, čistí vzduch [emoji3]. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 My bohatší a vyvolení máme čističky vzduchu, ale ti chudí bohužel jezdí lacinejma čoudícíma benzínama. Na druhou stranu, co ušetřili nákupem těchto sekaček, to můžou vyházet každý měsíc do benzínu a vypustit vejfukem. [emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Teď jsem natočil CFFA motor v Passatu a rovnou jsem poznal, jak je v Praze lepší vzduch. Ten dieselgate byla jen masirka ekologů, abychom ten vzduch nevyčistili úplně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 před 55 minutami, Clint napsal: My bohatší a vyvolení máme čističky vzduchu, ale ti chudí bohužel jezdí lacinejma čoudícíma benzínama. Na druhou stranu, co ušetřili nákupem těchto sekaček, to můžou vyházet každý měsíc do benzínu a vypustit vejfukem. Tomuhle říkám názorový veletoč.... Před pár lety by sis před naftou ani neodpliv a teď ji velebíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 No to víš, zjistil jsem, co je nakonec nejlepší [emoji3] To člověk odhalí až dlouhodobým používáním. Ale snad si taky jednou tu čističku vzduchu koupíš a budeš skákat radostí [emoji38] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 To máš asi pravdu. Já proti naftě jako palivu nic nemám, jen po těch letech s benzínem se mi jeví poněkud hlučnější. I když už nejmodernější motory také nejsou tak traktorové, jako dřív. Navíc vzhledem k mému ročnímu nájezdu bych zas tak moc neušetřil. Rozdíl v pořizovací ceně mezi mým benzínem a naftou 2,0 Tdi /110 kW neberu v potaz (byl jen 20 tisíc ve prospěch benzínu). Je možné že se ještě moc rád vydám dieselovou cestou, abych měl alespoň nějaký ten spalovací motor pod kapotou. No ve výhledu zhruba 5 let měnit auto nemíním. Ale myslím si, že se právě v těch nejbližších letech ukáže jak to bude dál. Neb tlak na snížení emisí nejspíš bude mít větší vliv na benzínové motorizace, než na naftové. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.