Prosinec 13, 20186 r V 11. 12. 2018 na 11:23, Joker 85 napsal: Škodovka vydělává průměrně na autě 2x víc než Volkswagen. Tolik to nebude. Musis brat ale to ze v DE je vetsi mzda a jiny naklady nez v CZ. Kdyby skodovky vyrabeli v DE ve WV tovarne tak to bude uplne stejne jako s vyrobou jejich WV
Prosinec 13, 20186 r Ještěže máme na světě "novináře" http://www.auto.cz/skoda-scala-rs-by-mohla-byt-sympaticky-hot-hatch-proc-se-jej-nedockame-126405 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-scala-rs-bude-teprve-ten-pravy-posun-smerem-nahoru/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Bylo nebylo, bude nebude.... to je jak v pohádce.
Prosinec 13, 20186 r Máš pravdu. Pan Vlček se oficiálně a zcela jasně vyjádřil ohledně spekulací Scala RS, ale jak vidno, někteří stále jedou na své vlně. U portálu auto.cz mě to už ani nepřekvapuje. Když už tady reaguji, chtěl bych se zeptat, zda-li by mi někdo více zainteresovaný mohl přiblížit, v čem se vylepší služby Škoda Connect tzv. verze 2.0?
Prosinec 13, 20186 r před 11 hodinami, Joker 85 napsal: Áno, podoba tam je, ale len podoba. Audi je pekná. Zato tá Scala vyzerá ako keby sa Fabia 3 nechala pretiahnuť Hyundaiom. Predná časť vyzerá ešte celkom fajn, bok je klasická škodovka. Ale tá zadná časť ? ? To čo je ? ? Podľa mňa je to humus. Bez urážky. Čakal som, že po takom krásnom aute ako je Superb 3 pôjde dizajnovo Škodovka hore, ale mám pocit, že dobré časy skončili.
Prosinec 14, 20186 r To vše je samozřejmě věc názoru a taky dost záleží na tom, z jakého úhlu se na auto člověk podívá. Takto z fotek je rozhodně (za mě) Scala více dynamická než Rapid :
Prosinec 14, 20186 r Fotky z FB z clubu Škoda Rapid Oficial. Bohužel trochu zkresleno optikou focení mobilem bez odstupu. Ale jakýs-takýs náhled na to, jak bude vypadat zadek bez prodlouženého skla a chrom paketu na oknech tu je. Upraveno Prosinec 15, 20186 r od miklisek
Prosinec 15, 20186 r A proto je dobre, ze si muzes vybrat. Mne osobne se vic libi s tim prodlouzenym sklem.
Prosinec 15, 20186 r No už vím, co bych si dal na verzi bez prodlouženého skla jako jeden z prvních prvků úprav. Lesklou černou fólii..... Uvidíme ještě, jak to bude vypadat s nápisem, zatím jezdí zkušební auta odmaskovaná, ale vzadu bez označení.
Prosinec 15, 20186 r Miklísku, dobrá fotka. Chápu, že se každému líbí něco jiného. Nicméně ta zadní světla a vůbec tvarování 5. dveří nechápu. Vypadá to jako důchodce, když si zapomněl nandat zubní protézu. Nechápu. Zlatá zadní světla na Rapidu, nebo OIII
Prosinec 15, 20186 r Za chvilku budou ty "aero ploutve" velké jak svého času to obrovské hovado na FII Greenline.
Prosinec 15, 20186 r No to by mě taky zajímalo, co je to za verzi. Ta premiérová s prodlouženým sklem má jen decentní "kachní blánu" mezi horním spoilerem a bokem skla, což vypadá o dost líp.
Prosinec 15, 20186 r Hnědá barva tomu docela sekce a i ten zadek s delším sklep nevypadá špatně. Třeba se mi začne i ten zadek líbit. :D
Prosinec 16, 20186 r On 12/14/2018 at 11:16 PM, miklisek said: Fotky z FB z clubu Škoda Rapid Oficial. Bohužel trochu zkresleno optikou focení mobilem bez odstupu. Ale jakýs-takýs náhled na to, jak bude vypadat zadek bez prodlouženého skla a chrom paketu na oknech tu je. Tak nakoniec som sa s mojim photoshopom celkom trafil :) Podla tej hnedej Scaly usudzujem, ze bude mozne objednat dlhe sklo na 5. dvere aj bez panoramatickej strechy, co je (aspon pre mna - odporcu tejto srandy) super sprava Upraveno Prosinec 16, 20186 r od Cjoctavian
Prosinec 17, 20186 r prodloužené zadní okno bude standardem pro Style i bez prosklené střechy jako tomu bylo u Spacebacka
Prosinec 17, 20186 r A podle fotek bude ploutev u každé verze ze? Vypada to dobre, ted uz pockat do ledna na ceny. :)
Prosinec 17, 20186 r Předpokládám, že stejně jako u jiných, ploutev pouze s navigací a pevnou střechou. Jinak nic (snad).
Prosinec 17, 20186 r Nevim jestli si pochopil muj komentář a nebo ja ten tvuj, ale myslel jsem to tak, ze anténa asi zmizne. Co jsem videl fotky i nižších výbav, tak tam byla taky ploutev. Je také mozne, ze to maji jenom na testování a pak tam bude klasika anténa. Upraveno Prosinec 17, 20186 r od Mics0d
Prosinec 17, 20186 r Ono je otázka co mají opravdu za výbavu, ona ta ploutev bývá kvůli GPS, a to může být navigace, nebo to může být kvůli E-Call (pozice GPS). Jinak to zatím bývalo tak, že anténa nebyla, nebo byla ploutev. Popřípadě byla anténa vždy a potom anténa s GPS. Panorama bývá bez antény i ploutve. Samotná ploutev nemá příjem FM, pokud je pouze ploutev, je FM anténa integrovaná do skla.
Prosinec 17, 20186 r nevím zda to někomu bude užitečné ale dnes jsem se bavil z jedním člověkem který má na starosti výrobu a kontrolu kvality u tohoto modelu a pomalinku rozjíždí výrobu s tím že cena by se mohla pohybovat od 350 000 kč + víc mi toho nesdělil asi to mají zakázané
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.