Michal T. Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @RDMBR Tady foto se zakroužkovaným efektem: ' Tady pak pohyblivé obrázky - je tam i denní část, kde kamera dráty zaznamená jako tmavší svislé pruhy: dratky.mp4 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Souhlas viděl jsem to a fakt mi to vadilo ale majitel byl v poho že to nevidi... Záleží asi jak má kdo ostré vidění aby se toho detailu vsimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Po prehliadnuti videa ma napadla jedne vec este za mna, v meste to nevnimam tak negativne. Mne to vadi vonku na okreskach, kde je tma a len protiiduce auta. Tam kde hladim viac do dialky. Ciastocne este na dialnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Je to asi třeba zkouknout na živo v autosalonu aspoň, ale díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @Michal Tvrdík není to denní video z Letňan? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @csabac Jelikoz mam za sebou i dost “jednickovych” silnici v noci, tak muzu rict, ze tam si toho efektu samozrejme clovek vsimne vic, pac je tam hlavni zdroj protisvetla prave projizdejici proud aut. Ale nejvic me rusi/oslnuji neserizena svetla protijedoucich vozidel, ktera nemaji daleko do dalkovych svetel a tam jsou dratky/nedratky jedno. Ale uznavam, ze nejlepsi je nejcistejsi vyhled, a to znamena bez dratku. Ale benefit nemlzeni a neskrabani (a to garazuju) u me zvitezil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @Jan R. Je :) Jel jsem tam fotit jeden byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 Přibližně takhle to vypadá 1:1: Dá se na to zvyknout, ale sem tam na to oči zaostří. A světla protijedoucích aut v noci se o to trochu paprskují. Dojdi se podívat na salon na reálné auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 (editace) @RDMBR Obávám se, že lepší bude když to vyzkoušíš. Měl jsem z toho strach, ale teď už to vůbec nevnímám, a to jsem vnímal každý škrábanec na okně. Ráno jezdím po tmě a abych to viděl, musel bych se na to zaměřit. Paradoxně to víc vnímám ve dne, kdy je na těch drátkách lehce vidět jakoby halo světel protijedoucích aut, ale zas jen když se na to zaměřím. Může to být ale způsobeno zrakem, taky jsem po operaci a lehký opar vidím kolem světel i tak (v noci). Za mě jsem rád, že jsem si to tam dal. Editováno: 15. Prosinec 2019, autor: KennyMc Odesláno přečasně před dokončením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 díky všem za postřehy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 https://svolavacky.cz/prvni-svolavaci-akce-pro-skodu-kamiq-a-scala/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @Jan R. DAKUJEM. toto som potreboval, idem v stredu miesto dneska do servisu s autom, takze konecne budeme vediet ako na ten SOS system. lebo doteraz nemali nic z MB. uz som aj usb a kable vytiahol ci to nie je tym. HURAAAAAAA :D tak ak zvladnu sedanku, ostrekovac a dalsie, tak by som do konca roka mal mat plnohodnotne auto :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 na skoda stranke Vám to oznamuje tu zvolavacku? men podla VIN nic a do servisu sa momentalne neviem dovolat, ci uz to maju k dispozicii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 tak som z toho rozcarovany, vraj mojho auta sa to netyka aj podla servisu. v stredu uvidim, ze co s tym. ale ak to riesi problem sos, co ja mam neustale a mojho sa to netyka, tak to fakt nechapem. velke nadsenie vystriedalo vytriezvenie. to auto dat dokopy je na dlhe lakte, kym z neho bude fakt auto len na vozenie :( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Ono to chvíli trvá, než jim to na web naskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @csabac Svolávčka je pro vozy vyrobené v srpnu a září 2019. Pokud jsem správně koukal do vlákna o tvé Scale, tak jsi ji kupoval v září a to už byla 3 měsíce stará, tedy vyrobená někdy v červnu. Takže svolávačka by se tvé Scaly týkat neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @Joscer mas pravdu. Ja len nechapem, ze mam neustale problem s tym sos, poviem na rovinu. Funguje sporadicky a mna sa to netyka. Nikto iny tu problem nehlasil, ani po aktualizacii softu a tie scaly podliehaju zvolavacke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Dam otazku. Je mozne nahrat aktualuzaciu zo zvolavacky na auto na ktore sa to podla vin nevztahuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 No asi, když si to sám zaplatíš a budeš na tom trvat, tak snad jo, ale zase by Ti mohl servis říci, že tím přijdeš o záruku na ten SOS systém, když na to nemají žádné závazné pokyny. Prostě "KOCOURKOV" u nás hadra........ Rozumně uvažující a nebojící se technik v servisu, když by viděl přímo u tebe ty problémy na vlastní oči, by Ti to mohl udělat to přehrání softu, ale skoro všichni maj strach z některých následných vyčuránků a že těch taky je........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @csabac já měl akorát jeden den problém Dne 18.11. jsem akorát couval do parkovacího stání a bpííííp , chyba SOS - Funkce nouzového volání omezena , infotaiment nedostupný - po vypnutí a zapnutí zapalování stále stejná chyba a svítí . Na stropě v tu chvíli svítí led červeně . Po dalším vypnutí a zapnutí zapalování již jede od toho dne beze chyby . Níže Fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 (editace) @PeWe ja to mam kazdy den. A ani vypnut zapnut to nwriesi. Musim min 15-20min sa vzdialit od auta, potom sa to neobjavi. Dnes rano nic, no poobede uz hlasilo. Inak nikdy to nespravi pri 10-15km kratkych trasach. A tvoje vin spada pod zvolavacku? Editováno: 16. Prosinec 2019, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 @csabac ne auto vyrobeno červenec , svolávačku mám na update infotaimentu , který se řešil jinde . Jsem objednaný až na leden . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Motor 1.0 TSI G-TEC 66kw v konfigurátoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 (editace) Podstatná informace je, ze priplatek oproti verzi 1.0/70kW je 30 000Kč. Což se přiznám, že mě příjemně překvapilo. Teď jde o reálné provozní zkušenosti. A jak se dívám, tak možná taky restrikce ohledně paketů a výbav. Editováno: 20. Prosinec 2019, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlnka Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Jojo, co se týče hliníkových disků, maximálně R17. Navýšení 30 000,- Kč se mi nezdá nejhorší. Taky jsem čekal že to bude více. Otázka teď je, jak to pojede. Snad budou brzy nějaké předváděcí vozy u autorizovaných partnerů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.