Leden 3, 20214 r @Houska #2 V tom případě bych to taky vrátil, otázkou však je, jestli to půjde (vezme prodejce zpět). Obávám se, že bez toho KBA jsou ty kola k ničemu. Tady je i nějaký článek o tom. Upraveno Leden 3, 20214 r od Bikes
Leden 3, 20214 r Pokud na tom nejsou kódy, tak ikdyby to splňovalo parametry z TP (vzhledem k chybějícím kódů originální TP určitě nebude), neměl bys na tom jezdit... Tedy ano, pokud půjde tak vrátit.
Leden 3, 20214 r před 1 hodinou, Bikes napsal: @Houska #2 V tom případě bych to taky vrátil, otázkou však je, jestli to půjde (vezme prodejce zpět). Obávám se, že bez toho KBA jsou ty kola k ničemu. Tady je i nějaký článek o tom. Jj, to jsem četl.
Leden 3, 20214 r @Houska #2 budeš tedy vracet... A máš za ně vyhlídlou náhradu? Upraveno Leden 3, 20214 r od davi72
Leden 8, 20214 r Kola jsem vrátil, bez problému. Bez protestu, jen se zeptal proč a ani se moc nedivil. Asi dobře ví kde je problém.
Leden 10, 20214 r Jsou pěkný, ale trochu mi vadí ten stříbrný kruh mezi ráfkem a gumou. Bez toho rantlu by byly zajímavější. Ale je to věc vkusu. Taky musím koupit něco na léto . Určitě 18 a budou taky černostříbrný, protože mám černé auto...
Leden 10, 20214 r Na karoqu v 18 to jsou Braga. Davájí se na scouta. Před časem jsem je tu prodával a měnil za Trinitri 18
Leden 10, 20214 r Ja som sa tiež potrápil, pokiaľ som niečo vybral. Využil som rôzne 3D konfigurátory, použil som aj vlastné koláže, kde som vkladal disky do reálnej fotografie. Vybral som nakoniec DEZENT TZ. Tu je ukážka z môjho výberu. Najprv z konfigurátora DEZENTU: Myslím, že toto je z ALCAR-u: Toto je jedna z mojich koláží, ale s iným typom disku: A toto je reálny stav: Upraveno Leden 10, 20214 r od ctiborB
Leden 11, 20214 r Tak jsem zase vybíral nějaké disky na léto a asi zase půjdu do stejných co mám na zimu... https://www.levnepneu.com/katalog/47/alu-disky/1044575/alu-kola-racing-line-sk516-18x8-5x112-et45-cerna-lesteni-celorocni-pouziti/ . Prostě jsem si na zvyk a nějak k tomu černému autu pasují, v TP je mám napsaný i šíři 225. Další výhodou bude, když nějaký disk škrábnu nebo odřu , tak ho dám na zimní pneu a na léto budu mít jenom ve 100% stavu. Jediný co mě bude štvát, když jsem míval na zimu plecháče a na jaře dal alu, tak auto prokouklo a takle to bude pořád stejný :)
Leden 11, 20214 r podle mého je stejně nejlepší koupit origo a mit to bez potíží a starostí. Sice to stojí víc, ale i na bazaru se dá něco najít https://www.sbazar.cz/kurunos/detail/132905853-skoda-karoq-superb-kodiaq-19-5x112-tmave-nove
Leden 11, 20214 r Originál je originál, ale je to o penězích. Že by nabídka kol od škodovky byla suprová to se říci také nedá. K těm co jsem kupoval na podzim jsem dostal typové označení na Karog a jsem s nima spokojený. Ty orig. 19 jsou jenom tmavé ne černé... profil guma 45 a to na ty naše okrsky není. V TP mam max. 18, ale už mám dopsaný J8 a ET 45 a gumy 225. Dají k tomu šrouby a středovou pokličku škoda. Zatím ještě koukám, třeba se ještě něco objeví.
Leden 11, 20214 r Ahoj všichni, dával jste někdo na Karoq disky 17ky s ET 49 (původně jsou ze Superba 2). Vlezou se tam v pohodě? Jde o nouzovku na zbytek zimy, bohužel teď není na nové disky. Díky. Upraveno Leden 12, 20214 r od Lishak
Leden 12, 20214 r před 16 hodinami, Martab napsal: Jen pozor, pokud se něco nezměnilo, tak tyto kola nemají homologaci/atest. Bez pravého od výrobce TL , kodů potažmo atestu ani ránu!! Mohu potvrdit!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.