Publikováno Listopad 15, 20186 r Ahojte, nezaznamenal nekdo problem s Amundsenem, kdy po urcite dobe (2h+) nefunguje vetsina funkci? - Telefon - cca 20s je hlaska "Spousti se telefon", nasledne "Povolne BT"... v nastaveni je check u BT neaktivni a nejde povolit - Nav - cca 60s je hlaska "Spousti se mapy", nasledne mapy nabehnou - SmartLink - hlaska typu nelze spustit - CarStick - neaktivni, neblika ani kontrolni led - WLAN nefunguje Resenim je restart Amundesena (dlouhy stisk power tlacika), pak vse funguje, do dalsiho deep sleep. Zacalo to z niceho nic. Zajel jsem do autorizaku, tak nacetli jednotku a pozadali me, abych to chovani natocil a poslal.
Listopad 16, 20186 r U mna tiez po 16tis km ide aj ked mam pocit ze po nastartovabi kusa dlshie nacitava ako od zaciatku
Listopad 16, 20186 r Jak auto dýl stojí, tak se asi vypnou příslušné řídící jednotky a start je pomalejší. Jinak ale bez problémů.
Listopad 18, 20186 r Autor Jak po me SA chtela, natocil jsem chovani BT se neda aktivovat - checkbox nic nedela... Po cca 20s menu telefon nefunguje vubec Navigace skonci s tim ze se spousti, ale nikdy nespusti Po restartu se vse funguje jak ma, do dalsiho hlubokeho spanku.
Listopad 24, 20186 r prosim ta Mam si ho v servise vyziadat/nainstalovat sam/daju automaticky pri kazdej prehliadke?
Listopad 24, 20186 r Buď sám nebo v servise pokud by to nešlo.. Tady je víc info: http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/
Listopad 24, 20186 r Autor @ferda25 ja tam aktualne mam 0472 Podobne mluvili i v servisu, ze by novy FW mel byt na zacatku roku.
Prosinec 6, 20186 r Autor Minuly patek me udelali v autorizaku update na 0475. 6dni OK a dnes se opet projevilo. V pondeli se mam stavit a sthanou si diag data
Prosinec 10, 20186 r Autor Dnes na diagnostice v servisu. Zadna chyba. Skodovka naridila/povolila vymenu cele jednotky Amundsenu
Prosinec 19, 20186 r Autor Dnes vymenena jednotky Amundsenu Stejna verze hw (H41) a fw (0475) jakou jsem me doposud Jen bohuzel, v autorizovanem servise asi nevedeli jak to dostat ven, tak podrapali plast pod jednotkou... nastesti je to schovane ve schrance, tak to nni videt. Uvidim, jestli to pomohlo
Leden 29, 20196 r Autor Po vice nez 6tydnech vse funguje (tuk, tuk na drevo). Problem byl vyresen vymenou jednotky Amundsenu.
Červen 10, 20196 r To mě zdechnul úplně, skoro mám obavy abych neměl problémy se zárukou kvůli nakodovaným doplňkům?
Červen 11, 20196 r Autor Nebudes mit problem... neresi Jen pocitej ze to co jsi mel nakodovano v puvodnim Amundsenu, tak v novem nebudes mit (napr Lane Assist, bude ti fungovat, muzes ho vypnout na volantu, ale v menu Amundsenu nebude) Upraveno Červen 11, 20196 r od havrosh
Červen 29, 20196 r Tak Amundsen výměn, Lane asistent z menu zmizel, ale na volantu funguje ( jak si psal), ostatní nakódování zůstalo ( vypnutí světel, barevné podsvícení displeje, Air care trvale zapnutý). Doufám že bude na dlouhou dobu klídek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.