Jan Rampouch Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Dobrý den, řeším problém se Supem. Stále padá do nouze kvůli tlaku railu už jsem bezradný. Do přílohy dám krátký log z VCDS za jízdy pokud někdo někdy řešil podobný problém prosím podělte se o zkušenost. Napíšu vše co jsem už absolvoval. Nový filtr paliva, test vstřiků - bez závad, výměna G410 na nízkotlaku, výměna snímače tlaku railu, výměna HPFP, výměna čerpadla v nádrži, výměna svíček, výměna tlakového ventilu railu kontrola palivového vedení. Všem děkuji za každou radu Addresa 01: Motor Labely: SVO\03H-907-309-V1.clb Objednací číslo řídící jednoky: 03H 906 023 AE HW: 03H 907 309 C Systém a/nebo verze: 3,6 FSI EU5 H04 4271 Kódování: 001D0012242600000000 Číslo dílny: WSC 46212 001 1048576 ASAM Dataset: EV_ECM36FSI01103H906023AE 001003 (SK46) ROD: EV_ECM36FSI_SK46.rod VCID: 65C7E99F649BC7697A-8030 1 nalezena chyba: 2838 - Palivo; systémový tlak/tlak Rail P0087 00 [167] - príliš nízký Kontrolka závad ZAP - Nepotvrzeno - Testováno od smazání paměti info o závadě: Stav závad: 00000001 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Kilometry: 142299 km Datum: 2069.14.01 Čas: 13:17:16 Otáčky motoru: 1456.50 /min Normovaná hodnota zátěže: 68.6 % Rychlost vozidla: 56 km/h Teplota chladicí kapaliny: 58 °C Teplota nasávaného vzduchu: 10 °C Okolní tlak vzduchu: 990 mbar Napětí svorky 30: 14.489 V Čítač zapomenutí po OBD: 40 Palivové čerpadlo: požadovaná hodnota: 48.352 % Nízký tlak paliva: požadovaná hodnota: 480.0 kPa Teplota paliva: 36.8 °C Adaptace palivového čerpadla: 50.1 kPa Vysoký tlak paliva: požadovaná hodnota: 7.6990 MPa Nízký tlak paliva: skutečná hodnota: 482.2 kPa Vysokotlaká regulace: adaptační hodnota: 0.0000 MPa Readiness: 1110 0101 nvnv.CSV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Mě to dělala netesnost na spodním railu koupil jsem sadu i s perky na vstriky a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 palivové čerpadlo čeknuté ? či nie je KO ten spodný piest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Rampouch Vloženo 6. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Konečně jsem se opět dostal k autu. Ano čerpadlo nové, vačka ok pístek co chodí po vačce taktéž. Přehrátý soft ECU a stále nic. Po sešlápnutí plynu 3-4tis otáček auto spadne do nouze jelikož odpadne vysokotlaké čerpadlo. Chyba stále stejná P0087 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 mám tu podobné auto a je tam v prdeli čerpadlo v nádrži , v merancých honotách kde si dáš tlak paliva v raili aj nízky tlak paliva na prívode z nádrže po pridaní plného plynu krásne vidno ako klesá nízky tlak a hned na to spadne aj vysoký a koniec ... toto ide celkom normálne ak mu pridávaš jemne , vtedy ukazuje nízky tlak 4bary a vysoký 110mpa , pri pridaní plného plynu to padne na 1bar a následne padne aj vysoký tlak ... je to táto istá chyba ... treba dať na to bacha lebo meranie tlaku len tak na volnobeh tlakomerom neukazuje nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Rampouch Vloženo 7. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Čerpadlo v nádrži je taktéž nové auto žije vlastním životem tady je log z dnešního rána po startu to je katastrofa a nechápu vůbec ten vysokej tlak na railu když nízkotlaká větev je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 vstreky boli von? stav sania ? triafam od boku chcelo by to vidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Rampouch Vloženo 8. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Vstřiky na testu v auto ZM Brno vše ok - nové těsnění. Sání v pořádku. Čerpadlo v nádrži nové, filtr paliva nový, odčerpán benzín - nový, snímač nízkotlaku nový, snímač railu nový, tlakový ventil railu nový, vysokotlaké čerpadlo nové. Svíčky nové. Proměřeno vedení od snímačů k ECU motoru - ok. Nechápu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 ešte by som s funkčného auta požičal jednotku čerpadla čo je pod sedačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Charvát Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Dobrý den prosím byl vyřešen problém s motorem v této diskusi? Mám podobný problém auto po nastartování velice neklidné po zahřátí se uklidní a dá se . Svítí kontrolka motoru . Auto je po výměně svížek proházené zapalovače ,bližší info zjistím. Nejsem odborník ,ale potřebuji vodítko pro mého servisního technika je už v koncích a hlášky všech co v autech mění olej a destičky mne už nebaví ,mají tam pořádný motor a jsou vedle. Děkuji Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 čo konkrétne chceš vedieť ? treba diagnostiku , stav výpadkov zapaľovania konkrétneho valca , kontrola sviečky , cievky, meranie kompresných tlakov , , vyčistenie a test vstrekovačov a sacíchh kanálov , kontrola ako fungujú prestavovače vačiek , tlak paliva nízky aj vysoký a kopa iného čo s tým má súvis prísť sa na to dá určite len to chce vidieť čo to vlastne robí a dať to niekomu kto sa rozumie voľnobežné otáčky sú aké ? trhá to motorom alebo skáču otáčky? video nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Charvát Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 V 5. 6. 2019 na 21:26, suri. napsal: čo konkrétne chceš vedieť ? treba diagnostiku , stav výpadkov zapaľovania konkrétneho valca , kontrola sviečky , cievky, meranie kompresných tlakov , , vyčistenie a test vstrekovačov a sacíchh kanálov , kontrola ako fungujú prestavovače vačiek , tlak paliva nízky aj vysoký a kopa iného čo s tým má súvis prísť sa na to dá určite len to chce vidieť čo to vlastne robí a dať to niekomu kto sa rozumie voľnobežné otáčky sú aké ? trhá to motorom alebo skáču otáčky? video nemáš? Volnoběh v pohodě . doufam ,že jsem našel správného technika. Auto se ustálilo na jediné chybě mezi 1800- 2100 otáčkami zaškube a rozsvítí se kontrolka motoru. Diagnostika ukazuje okolo vysokotlaku paliva ,odhaduje se vysokotlaké čerpadlo ??? Setkal jste se již že čerpadlo bylo vadné auto má v tělě 189000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Dělá ti to jestli máš málo benzínu nebo plnou?Jednou jsem měnil čerpadlo v nádrži-přečerpávací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Charvát Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 5 hodinami, cosby napsal: Dělá ti to jestli máš málo benzínu nebo plnou?Jednou jsem měnil čerpadlo v nádrži-přečerpávací. před 5 hodinami, cosby napsal: Dělá ti to jestli máš málo benzínu nebo plnou?Jednou jsem měnil čerpadlo v nádrži-přečerpávací. Je to fuk zkusil jsem plnou prázdnou 98 i 100 benzin . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Charvát Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 V 23. 7. 2019 na 9:30, cosby napsal: Dělá ti to jestli máš málo benzínu nebo plnou?Jednou jsem měnil čerpadlo v nádrži-přečerpávací. Je to fuk zkusil jsem plnou prázdnou 98 i 100 benzin . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 7. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2020 V 23. 7. 2019 na 9:30, cosby napsal: Dělá ti to jestli máš málo benzínu nebo plnou?Jednou jsem měnil čerpadlo v nádrži-přečerpávací. Máš dobrý poznatek. U mě pociťuji, když mám plnou, tak je motor neklidný. Jak se dostanu k půlce tak je klid a když jsem pod půlkou, tak mi přijde auto o dost svižnější. Máš s tím nějakou zkušenost? Díky za případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos187 Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Mal by som ties otasku pred 5 mesiacmi s menilo palivové cerpadlo lebo bolo ko proste po zoslapnuty plynu na plno v malej richlosti prišiel kopanec tehli to a nešlo pridať cca par sekúnd po výmene vsetko Ok a teras zase to iste dokonca dnes bolo v nádrži malo paliva naschval a ties menší trh lebo Sak som ani nepridal a nešlo to proste nic zase je ko to cerpadlo? Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 Kontroloval jsi i palivový filtr popřípadě ventil N276 jestli je čistý / průchodný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos187 Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 No ventyl som nekontroloval moc sa neviznam palivový filter bol menený ale pri tom trhnutím nevyhodí ani žiadnu kontrolku rozmislam ze kúpim ďalšie cerpadlo hella je originál diel ze ked dobre viem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos187 Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 A jak zistím ze je dobrý ten ventil bude čistý ci ako dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Originální díl čerpadla je Siemens VDO. Ventil může být zanesený drobným bordelem, pozor je tam i takové plastové těsnění, když úplně nevíš, tak bude dobré nechat zkontrolovat průchodnost někomu, kdo bude vědět co dělá aby nedošlo k poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos187 Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Aha ale palivove cerpadlo Siemens ani najst neviem ked dam ze Siemens VDO tak mi vyhadzuje vysokotlakove čerpadla nie ani jedno neni to do nádrže ale nechapem to Sak som ho menil pred 5 mesiacmi ze by bolo zas ko musim pozrieť ten ventil s kamosom on sa vizna tak to pozrieme ono aj klepú pri voľnobehu palivove hadičky na pravej strane auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxXx123456 Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Ahaa, no tak to pak špatně hledáš, nebo hledáš něco úplně jiného. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1kd998051-cerpadlo-do-nadrze-40542.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos187 Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 No us som ho našiel dakujem aj máte skúsenosť kolko by mal vydržať keby je ko to visokotlakove cerpadlo jak by som to zistil? Dakujem za odpovede moc si to vážim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.