Srpen 30, 20196 r porad mi vrta hlavou, kde to schovava predni mlhovky. nebo je nevede? Ten kufr mi prijde jak na kratke Fabii (teda mirne prifoukly;)) tam bych sekacku do servisu asi opet neodvezl:( jako v kratke FII. V tom porad asi vede F combi. A ten zvedak na kolo je asi taky nejaky upgrade.
Srpen 30, 20196 r Podle ceníku jsou jen součástí hlavních LED, bude jedna žárovka navíc ve velkém světlometu po vzoru O1 FL.
Srpen 30, 20196 r Na mlhovky jsem se myslím ptal už někdy ze začátku, prý by měli být součástí těch hlavních "modulů".
Srpen 30, 20196 r @Martab, @Jan R.Za dva ýdny ho budu mít na tři dny doma, tak kdyby chtěl někdo, abych něco ověřil popřípadě vyzkoušel stačí říct.
Srpen 31, 20196 r změř prosím rozměry kufru v cm. Šířka, výška, délka, hloubka. Popřípadě kdyby se ti chtělo ještě v rozloženém stavu. Díky
Září 4, 20196 r https://www.auto.cz/euro-ncap-2019-skoda-kamiq-pet-hvezd-pro-zvyseneho-sourozence-scaly-130947
Září 5, 20196 r to by šlo https://www.auto.cz/take-skoda-kamiq-prijizdi-ve-verzi-monte-carlo-prodavat-se-zacne-jeste-letos-130966?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR17lm8qwXPqqD99gXG3Xbvy8nL6xwCQtKFCIKBNDBUgN0JE4dRPuo5oPPE
Září 5, 20196 r předpokládám správně že budou pro MC i jiné designy kol? Upraveno Září 5, 20196 r od RDMBR
Září 5, 20196 r předpokládám správně že budou pro MC i jiné designy kol? Jj, jsou tam Vega, doposud pro Kamiq jen Vega Aero
Září 5, 20196 r před 29 minutami, Čočkyn napsal: Kufr je fakt malej. Karoq je o dost větší. Taky jsem se divil, asi bude menší než původní Yeti.
Září 5, 20196 r Jezdil jsem ve výbavě Style s 1.6 TDI 85 KW 7DSG.Podvozek na 17 kolech bez nastavitelných tlumičů.Nerovnosti a špatnou cestu to filtrovala stejně dobře jak u Scaly. Na dálnici jezdil v pohodě.Žádná brzda provozu.Brzdy jsou akorát.Není potřebné vyvíjet velký tlak.Ale když potřeba pořádne zabrzdit,tak brzdí super. Motor a převodovka velmi dobře skladěné. Upraveno Září 5, 20196 r od Dixik2
Září 5, 20196 r @Jan R.jako druhé auto do rodiny dobrý ale, uvnitř místo bude asi ale kufřík je tak pro 2 lidi ma dovču no.
Září 5, 20196 r Jj místo fakt dobrý, já mám při sednutí za sebe zhruba 15cm, dveře se otevírají dost , prostor i na lezení velký. 1.foto Karoq, 2. Kamiq Upraveno Září 6, 20196 r od Jan R.
Září 7, 20196 r V 31. 8. 2019 na 20:37, Vlnka napsal: změř prosím rozměry kufru v cm. Šířka, výška, délka, hloubka. Popřípadě kdyby se ti chtělo ještě v rozloženém stavu. Díky Také mě zajímali rozměry Hloubka kufru 71cm ( scala 87cm) Šířka 100cm Výška 57cm Hloubka ( měřeno pod platem) 47cm Délka sklopené sedačky, př.sedadlo co nejvíce v předu, opěradlo postavené 165cm po sklopení vznikne vzadu schod 12cm Na stěhování nebo týden HR pro 4 to nebude, box to bude jistit.
Září 7, 20196 r Na druhou stranu, v interiéru Kamiq dost konkuruje rozměry Karoqu, takže nějak to tím kufrem rozdělit museli, aby měli lidi proč připlácet.
Září 7, 20196 r Jj, Karoq větší, hlavně bez tabletu, 2 roky výroba karosérie už odzkoušená. Prodává se jich cca.1000 měsíčně, uvidí se příští rok o kolik se prodá Kamiqu více.
Září 7, 20196 r V Karoqu je vyšší strop takže se dá dát sedačka výš a je pocitově vyšší sezení (ne tak ostrý úhel mezi stehny a břichem).
Září 7, 20196 r Porovnání prodejů bude zajímavé, protože také přišla Scala a chvíli nebude Octavia, dá se k těm číslům nějak veřejně dostat? Dá se dostat i k informaci kolik aut se kde měsíčně vyrábí? Upraveno Září 7, 20196 r od gabuliatko doplněn ještě jeden dotaz
Září 7, 20196 r Samozřejmě dá, přes 15let toto funguje zajímavé údaje pro auto nadšence ? jen je zajímavé, že Kamiq řadí do C, přitom Arona a TCross jsou správně v B. http://portal.sda-cia.cz/stat.php?n#rok=2019&mesic=8&kat=OA&vyb=seg&upr=seg_suvc&obd=m&jine=false&lang=CZ&str=nova
Září 7, 20196 r Tak přecejen Arona je o poznání menší než Kamiq... Upraveno Září 7, 20196 r od Martab
Září 8, 20196 r před 23 hodinami, Jan R. napsal: Také mě zajímali rozměry Hloubka kufru 71cm ( scala 87cm) Šířka 100cm Výška 57cm Hloubka ( měřeno pod platem) 47cm Délka sklopené sedačky, př.sedadlo co nejvíce v předu, opěradlo postavené 165cm po sklopení vznikne vzadu schod 12cm Na stěhování nebo týden HR pro 4 to nebude, box to bude jistit. Díky za rozměry. Kufr je pro mne často používaná věc. Měl jsem možnost vidět Kamiq na živo. Kufr se mi zdál malý. Nemohl jsem v tu chvíli ničím změřit. Když teď čtu rozměry, bude přeci jen o něco lepší volbou Scala. Tam už to bude znatelnější.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.