Říjen 7, 20195 r Citovat Služba proaktivní servis Služba Proaktivní servis vám dává perfektní přehled o technickém stavu vašeho vozu a blížícím se servisu. Tím, že se spojí s vaším vybraným servisním partnerem systém zajistí, že váš vůz zůstane v excelentním technickém stavu za všech okolností. https://www.skoda-auto.cz/o-nas/skoda-connect-care-connect jsou tam k tomu videa, v podstatě se auto objedná samo do servisu, pokud jsem správně pochopil.
Říjen 7, 20195 r Neobjedná. Ale pokud má člověk zvoleného servisního partnera, ten vidí, kdy se blíží servis a zákazníka sám kontaktuje ohledně objednání.
Říjen 9, 20195 r Auto je moc pěkné, ale co to je za blbost, že když se jednou vyrobí, tak už si v budoucnu neumíš nechat skoro nic dodělat. Třeba Care Connect a Infotainment online. Co kdybych chtěl například po půl roce používání vyměnit Bolero za Amundsen apod.
Říjen 9, 20195 r @tomas2049 tak to bohužel je a jiné to nebude..kdysi jsem o tom mluvil s jedním prodejcem, když jsem si chtěl nechat něco dodělat a zjistil jsem, že vlastně oficiálně nejde dodělat téměř nic...obchodní politika škody je bohužel taková, tedy objednat všechno hned, později nemožné..výměna např. Amundsena za Bolero ? bohužel zapomeň :-)
Říjen 9, 20195 r Před hodinou, ski1961 napsal: @tomas2049 tak to bohužel je a jiné to nebude..kdysi jsem o tom mluvil s jedním prodejcem, když jsem si chtěl nechat něco dodělat a zjistil jsem, že vlastně oficiálně nejde dodělat téměř nic...obchodní politika škody je bohužel taková, tedy objednat všechno hned, později nemožné..výměna např. Amundsena za Bolero ? bohužel zapomeň :-) Už jsem se s tím asi smířil. Care Connect mě sice mrzí, ale asi to přežiju. Ještě musím zjistit, jestli se bude zobrazovat ve virtuálním kokpitu navigace při připojení mobilu k Infotainmentu. Od prodejce není člověk schopen ani pořádně zjistit s jakou výbavou auto vyjelo z fabriky.
Říjen 9, 20195 r Myslíš navigaci přes AndroidAuto/Apple CarPlay? pokud ano, tak nebude, na Digikokpitu se zobrazuje jen mapa z vestavěné navigace (Amundsen/Columbus dle modelu). Zobrazit mapu z CarPlay/AndroidAuto umí z koncernu myslím jen Audi (a i to jen některé).
Říjen 9, 20195 r @Martab Tak další smutná zpráva. A Infotainment nevyměníš. Fakt už si pomalu začínám zvykat.
Říjen 9, 20195 r Bohužel. Možná do budoucna přijde nějaká změna, třeba VW dříve také nenabízel výměny infotaimentu, a dnes už v DE to možné je (stojí to teda raketu, Columbus třeba kolem 60tis na naše, ale jde to), u nás pokud vím, tak zatím stále nic. U současných Fabii/Octavií a dalších taky ze zečátku nic nešlo ani bokem, dnes to sice stále nejde plně oficiálně, ale infotaiment se vyměnit dá. Bohužel věci svázané s ŠA (ŠkodaConnest, Smartlink, ovládání hlasem atd dodělat stále nejde a nejspíš ani nikdy nepůjde). Kamiq se Scalou mají uplně nový infotaiment, tak až čas ukáže, co opravdu půjde a co ne... bohužel zatím nezbývá než se s tím smířit...
Říjen 9, 20195 r Tak jsem jej dnes viděl u prodejce poprvé in natura ... tak pár postřehů ... vypadá fakt hezky, tedy alespoň exteriér, líbí se mě více než scala, nebo i karoq a kodiaq. Když jsem po třech letech provozu hledal náhradu za yetiho, chvíli jsem zvažoval, zda ještě rok nepočkat, nakonec pioněr něvyděržal a vzal jsem karoqa, tak alespoň pár postřehů, ve srovnání s yetim a nynějším karoqem. Na yetiho dodnes s nostalgií vzpomínám a asi už s ním budu srovnávat všechna přibližovadla, samozřejmě, srovnání je subjektivní a co člověk to názor ... Překvapuje mě místo na zadních sedačkách, je srovnatelné, ne-li lepší, než u karoqa. Tím ale pozitiva končí. Kufr mě subjektivně přijde o dost menší než u yetiho. Mám skoro dva metry a neposkládám se za volant tak pohodlně, jako do karoqa, byť zvýšený posez je znát a svojí polohu bych si také našel. Seděl jsem ve výbavě style a iritovala by mě asi látková (byť příjemná) výplň opěrky madla dveří. Co mě jako baráčníkovi vadí, je nemožnost varioflexu zadních sedaček ... to je prostě k nezaplacení a jeden z důvodů, proč jsem zůstal u embéčka. Jinak mě to přijde jako taková nafouklá fábie, ale je to povedené přibližovadlo, které si své zákazníky najde. Jako o rodinném přibližovadle bych o tom ale neuvažoval, ten kufr je na toto použití fakt malý, jako o druhém autě do rodiny, autě pro manželku, či jen tak pro radost, nebo wagen až budu v důchodu, určitě ano. Závěr je takový, že jsem rád, že jsem na kamiqa nečekal a šel do karoqa, protože to prostě mé požadavky na wagen neuspokojí (kufr, varioflex, posaz za volantem ...) a ani by to z uvedených důvodů neuspokojilo požadavky na náhradu yetiho. Ale jsem zmlsán, že srovnávám s karoqem, kdybych do kamiqa měl přesedlat z fábie, nebo rapidu, byla by to při omezenějším rozpočtu jasná volba, pokud by mé kosti potřebovaly vyšší posez, pokud by šlo o wagen pro rodinu, šel bych spíše do scaly, než do kamiqa. Ale znáte to, jak to chodí ... když jsem poprvé viděl yetiho, tak jsem také říkal, že takové auto s malým kufrem a nic moc životním prostorem bych si nikdy nekoupil ... no a nakonec jsem vystřídal dva ...
Říjen 10, 20195 r Já si se svými 2 metry připadám v Kamiqovi jak v tanku, přijde mi že sice vyšší posez ano, ale přední okno končí nízko. Ve Scale (pokud to mám srovnávat) se mi sedí lépe. Ze sezení v Karoqovi jsem nadšen i když musím asi pozici upravit bo mi vlasy šoupou po stropě a za chvíli by tam asi byl flek.
Říjen 10, 20195 r Pokud by to někoho zajímalo, poptával jsem na infolince dostupnost barvy "Modrá Titan metalíza", která byla v konfigurátoru dostupná a pak zmizela. Dle jejich vyjádření je prý tato barva určena primárně pro slovenský trh (kde je v konfigurátoru stále přítomna), a do toho českého by se měla vrátit během několika týdnů
Říjen 10, 20195 r před 1 hodinou, Kallath napsal: Pokud by to někoho zajímalo, poptával jsem na infolince dostupnost barvy "Modrá Titan metalíza", která byla v konfigurátoru dostupná a pak zmizela. Dle jejich vyjádření je prý tato barva určena primárně pro slovenský trh (kde je v konfigurátoru stále přítomna), a do toho českého by se měla vrátit během několika týdnů No to je pravda tak napůl. Modrá Titan se bude všude nabízet v rámci model Care od KT48, v konfigurátoru cca od týdne 42 dle trhů. Slováci ji akorát zapomněli smazat. :) Výběh Bílá Laser, zelená rallye Náběh Modrá Titan, Modrá lava, Zelená mamba.
Říjen 10, 20195 r ok díky za upřesnění, holt na infolince sou ty informace kolikrát dost nepřesný ja právě na ni čekám, jelikož je to jediná metalíza co se mi na Kamiqovi líbí, i když jestli přidaj i Modrá lava tak to bude těžká volba :)
Říjen 10, 20195 r https://auto-mania.cz/test-skoda-kamiq-1-0-tsi-70-kw-2019/?fbclid=IwAR3vH5ISeBXrDuLHcr8E4jwHdY2x7bWZUDSY08G8WziJdUHwm8tdA-Y10F4
Říjen 11, 20195 r hm pěkný zdražení, benzíny o 8k, nafta o 12k, plus zdražily barvy, základ o 2,9k, metalíza o 1,8k a velvet o 3,4k :( Upraveno Říjen 11, 20195 r od Kallath
Říjen 12, 20195 r Na webu ŠA už je ceník a ten říká že příplatky za barvu jsou u všech výbav shodné. V ceně pouze modrá, UNI bílá, červená a šedá za 10.6, metalická barva za 16 a metalická červená velvet a černá Crystal za 22.3
Říjen 15, 20195 r https://www.autorevue.cz/skoda-scala-a-kamiq-monte-carlo-cena-v-cr-vybava-nabidka-motoru simply clever
Říjen 16, 20195 r Zdravím vespolek, koukal jsem co je tu k danému tématu a tak pro info, mám objednaného pro manželku Kamiqa. stará OII již k půl milionu km a stáří 12 let se blíži ke konci životnosti. Jen termín dodání je cca březen duben 2020.
Říjen 16, 20195 r no ta doba dodání je teda dost šílená :( jaká je to konfigurace? já si ho jdu zejtra projet tak se na ty dodací lhůty zkusím poptat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.