lety12 Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Zdravim, jde nějak z auta vypnout předplacený Care connect, aby nevysílal signál do telefonu nebo je pořád zapnutý a vypnu ho jedině tím, že vypnu aplikaci na telefonu? Jde mi o to, že když půjčuji auto, aby si dotyčný nemyslel, že ho přes to jakkoliv sleduju. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Co vyndat SIM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lety12 Vloženo 4. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Nevkládal jsem SIM, je to asi nějak vestavěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Je tam vestavěná eSIM. Zkusil bych hledat pojistku, jetsli ten systém někde nemá. Možná kódováním se to bude dát vypnout, ale to jsou jen odhady, oficiálně to vypnout "nejde" :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petran Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Pokud dojde ke krádeži auta, zloděj se bude snažit tohle vypnout nebo se pokusí nasadit falešný hotspot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 A co aktivovat soukromý režim v nastavení infotaimentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lety12 Vloženo 10. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Díky kluci, soukromý režim je dobrý nápad, vůbec jsem ho nepostřehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.