Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A krom toho, co je myšleno větou: "Kryt kapoty usmerňuje prúdenie vzduchu tak, aby zabraňoval priamemu kontaktu s hmyzom a nečistotami,"

To jako změní aerodynamiku, zvýší spotřebu a za jízdy bude pískat?

Vloženo

Nevyzera to najlepsie, ale prislo mi to ako celkom ucinne proti kamienkom v zime. Na oct.II som mal prednu kapotu sama bodka a tukanec od odletajucich kamienkov. 

Vloženo (editace)

Ochranis iba tych par centimetrov na spicke prednej kapoty....ale za aku ohyzdnu cenu....

Kamienky bohuzial lietaju kade tade a urcite si cielene nebudu vyberat iba tento paradny "spoiler" skvost:-D

Editováno: , autor: Patrik1971
Vloženo

Kolega má něco podobného na firemním Kodiaqu. No, málem jsem upadnul, jak jsem to viděl. Auto po 60tis.km má obouchané jak starého vergla, ale hlavní je, že na kapotu nasadil něco obdobného.

Vloženo

Ono to zalezi na akom aute to je. Videl som to na starsom Audi quattro allroad, alebo ako sa to vola a tam to vyzeralo celkom dobre. Ale zasa Superb je ine auto.

Vloženo
3 hours ago, Martin Bednář said:

To si tam muze dobrovolne dat snad jen trudomyslny jedinec :-)

Ve skutečnosti to maj snad všechny úkáčka a poláci, co poznám podle vozidel. Byť asi ne na Superbech, ale na bílých, vínových Sprinterech jo :D Ani se nemusí snažit se maskovat českou SPZ :D

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...