Květen 25, 20232 r No právě, mně tam naskočí, není možné během jízdy, ale přitom stojím a jenom v google mapách ta klávesnice naskočí, takže pokud vám to funguje, zkusím ještě na jiným telefonu a hned budu vědět, díky za reakce. Jo a ani když vypnu motor, tak to nejde, protože během jízdy... :)
Květen 25, 20232 r Tak to bude nějaká chyba. Každopádně toto omezení se da kdyžtak odstranit kódováním na straně auta.
Květen 25, 20232 r Ahoj. Mne zlobi waze. Posledni krat co jsem waze pouzival stale mi stracelo GPS signal. To bylo takhle, Zena rika kde mam jet a jaky smer. Ona skoncila a gps signal se vypnul na chvilku. Potom znova se sam zapnul, potom znova vypnul a takhle celou cestu. To je blbe. U GM tohoto neni. Gps signal stale drzi. Nevite nahodou jak na to ?
Květen 25, 20232 r Jasně zadávání hlasem je možné kdykoliv, ale dotaz byl na zadávání přes klávesnici a ta je k dispozici jen se zataženou ručkou.
Květen 25, 20232 r Tak já mám taky stejný problém. Po tom co AA naskočí (ať už mám zaplé zapalování nebo nastartovaný motor), tak mi to nedovolí psát - protože prej jedu. Děje se to tak ikdyž mám zataženou ruční brzdu. O tomto problému vím už ale dlouho - je to tak asi několik měsíců.
Květen 25, 20232 r Co takhle vyčistit mezipamět aplikace AA? Co dokáže zbytečný balast...o telefon je také třeba pečovat. Je to jako PC.
Květen 25, 20232 r 24 minuty temu, Kamil Staněk napisał(a): Jasně zadávání hlasem je možné kdykoliv, ale dotaz byl na zadávání přes klávesnici a ta je k dispozici jen se zataženou ručkou. Ja tuto rucku mam zapojenou k minusoveho pola od baterky. K radia jde ze mam stale zapojenou rucku 🙂 Pres to i za jizdy mohu podivat na videa, volat atd.
Květen 25, 20232 r před 4 hodinami, TOMUS napsal: Ahoj. Mne zlobi waze. Posledni krat co jsem waze pouzival stale mi stracelo GPS signal. To bylo takhle, Zena rika kde mam jet a jaky smer. Ona skoncila a gps signal se vypnul na chvilku. Potom znova se sam zapnul, potom znova vypnul a takhle celou cestu. To je blbe. U GM tohoto neni. Gps signal stale drzi. Nevite nahodou jak na to ? Dělá mě to taky, po několika aktualizacích Waze a AA jsem vyjel na delší výlet do neznámých končin a zrovna takový problém. Na samotném telefonu Waze funguje.
Květen 26, 20232 r Dnes jsem zkusil jinej telefon a zadávat nic nemůžu a to jsem nastartoval, ručka a jenom google mapy nabízí klávesnici. Jediná věc, která mě napadá je, že u aplikace android auto mám zakázanou polohu, protože jinak by se telefon nepřipojil, proto nepozná, jestli jedu nebo stojím a raději bere pořád jízdu. Zkusím ještě zapnout polohu u AA a připojím kabelem. Ověřeno, je to jak jsem psal. Pokud není u aplikace Android Auto povolená poloha, nezobrazí se klávesnice nikdy v žádné jiné navigaci kromě Google map. Polohu jde bez problémů zapnout, pokud používáte propojení kabelem, ale v případě bezdrátového připojení způsobí zapnutí polohy problémy s připojováním telefonu. Takže to chce zvolit správnou prioritu :) Upraveno Květen 26, 20232 r od vormen
Květen 26, 20232 r Tomu nerozumím, jedu bezdrátové AA a s Waze žádný problém - nepadá spojení, zadávání adres přes klávesnici i hlasem...
Květen 26, 20232 r Jak často, resp. kolikrát za den se připojuješ? Ono totiž pokud se zapne u AA poloha, neznamená to, že se nikdy nepřipojí, mně se teď třeba telefon připojil hned, jenže pak stačí vyběhnout do obchodu a telefon už se nepřipojí, někdy se chytne po několika minutách, jindy vůbec. Pokud je poloha vypnutá, připojí se vždy na 100%. Problém je s vestavěnou GPS v autě. Auta, která ji vestavěnou nemají a umí bezdrát, tenhle problém nemají.
Květen 26, 20232 r Polohu u AA mám zapnutou jen při používání aplikace. Připojuji se cca 5-10x denně, vždy v řádu vteřin po nastartování. Rádio Bolero škoda kamiq style
Květen 26, 20232 r Tak to máš dobrý, to bych takhle chtěl taky :) Mám Swing z roku 20 a neaktualizovaný FW, takže příště si v servisu udělám aktualizaci a třeba mně to taky pojede tak dobře jako tobě, tak by to totiž mělo správně fungovat. Pro zajímavost, jaký telefon?
Květen 26, 20232 r Huawei P30 PRO NEW edition, dle škodovky nekompatibilní, ale stačí googlit a zaktivnit jednu funkci v androidu (už nevím jak se jmenuje...) v nastavení pro vývojáře a to dle supportu škody nikdy nebude fungovat tak jede jak po másle.
Květen 29, 20232 r Iba sa spytam.....po aktualizacii mi prestal hudobny prehravac v android auto prehravat muziku z fermata auto,ale ponuka mi prednostne prehravanie z youtube.......ako sa vratim k fermate?
Červen 11, 20232 r Chlapi, mám vyhlídnutou jednu Scalu MC, výroba únor 2022. Má bezdrátový smartlink a virtuální kokpit (nemá navigaci). Když použiji waze na androidu nebo Iphonu, budu vidět mapu na virtuálním kokpitu? Díky za odpověď. Upraveno Červen 11, 20232 r od Mariacek
Červen 26, 20232 r V 26. 5. 2023 na 7:51, vormen napsal: Dnes jsem zkusil jinej telefon a zadávat nic nemůžu a to jsem nastartoval, ručka a jenom google mapy nabízí klávesnici. Jediná věc, která mě napadá je, že u aplikace android auto mám zakázanou polohu, protože jinak by se telefon nepřipojil, proto nepozná, jestli jedu nebo stojím a raději bere pořád jízdu. Zkusím ještě zapnout polohu u AA a připojím kabelem. Ověřeno, je to jak jsem psal. Pokud není u aplikace Android Auto povolená poloha, nezobrazí se klávesnice nikdy v žádné jiné navigaci kromě Google map. Polohu jde bez problémů zapnout, pokud používáte propojení kabelem, ale v případě bezdrátového připojení způsobí zapnutí polohy problémy s připojováním telefonu. Takže to chce zvolit správnou prioritu :) To jsem tak měl ale vždycky nastavené - tedy polohu zakázanou, aby bezdrátově se mi to připojilo. Nicméně v předchozích verzí AA mi psaní klávesnicí šlo když jsem stál nebo zastavil. Takže tím GPS oprávněním to asi nebude - spíš chybou v nejnovější verzi AA. Mám Samsung Galaxy S22 Btw, přišel už někdo na řešení? Připojování kabelem se mi fakt nechce, když bezdrátově mě to jinak funguje v pohodě.
Červenec 12, 20232 r Už tomu fakt nerozumím. Už jsem chtěl AA pochválit. Mám nejnovější verzi 9.8.632424. Zapnul jsem povolení používat GPS pro AA. Bezdrátové připojení fungovalo úplně v pohodě. Vždy cestou do/z práce se to bezdrátově chytlo v pohodě, dokonce jsem mohl zadávat přes klávesnici nehledě jestli jsem měl zpojenou ručku nebo ne. Ale dnes ráno opět se to nechtělo připojit. Všlijaké restartování Infotainmentu nepomohlo - zase to smrdí tím, že mu vadí povolené GPS. Od včerejška jsem v mobilu ani v autě nic nedělal. Nechápu, proč to zase nešlo.... Už mě to fakt vytáčí. Docela rád bych se osobně sešel s vývojáři Škodovky - měl bych na ně spoustu otázek, např. nechápu proč AA přes bezdrátové připojení potřebuje BT i WiFi zárověň? Kdyby se někomu podařilo na něco přijít, budu moc rád za feedback :)
Červenec 12, 20232 r Před hodinou, Jura24 napsal: např. nechápu proč AA přes bezdrátové připojení potřebuje BT i WiFi zárověň? Protože BT je pomalé pro přenos obrazu a nějak se komunikace a třeba hovory inicializovat musejí (i pži AA funguje standardní ovládání telefonu z auta). https://9to5google.com/2022/05/28/android-auto-bluetooth/
Červenec 30, 20232 r Funguje jen to co nabízí auto/škoda, jinak český hlasový asistent v AA nefunguje (jen EN).
Únor 14, 20241 r Dobry den, Stav:S22+AA posledna verzia + mapy.cz. Vsetko prepojene a funkcne. Otazka (ovladanie cez obrazovku skodovky): najdenie ciela posuvanim mapy a nasledne dlhsim pridrzanim zvolit ciel prosim? (obdoba ako ked si ciel najdem priamo na telefone priamo posuvanim sa po mape a dlhsim pridrzanim sa na ten ciel mozem nechat navigovat) . Mne sa to cez obrazovku nedari a neviem ci je to vobec mozne. Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.