csabac Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 neradil si moc rychlo z R do 1? Mne sa stavalo na astre, ze ked som chcel z R preradit do 1 a siel som rychlo s pakou, tak ta poistka zostala aktivovana a suchlo to zase do Rka. Ak som to robil s kludom, tak to slo v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Jako nevim, snažil jsem se rychle protože už za mnou byla auta, ale měl jsem za to, že jsem vyřadil dobře :) Ale je možný, že jsem jenom osel. Uvidíme každopádně jestli je fakt rukama nebo autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinginrin Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 V 16. 11. 2019 na 19:29, csabac napsal: @Kinginrin tie el maju aj senzir proti privretiu? @csabac no, nevim jestli uplne senzor, ale kdyz se zaviraji a das tam ruku, tak se to zastavi ... ale musis celkem silou a udelat trochu protipohyb..... vcera jsem to zkousela jen tam dat ruku a netlacit... a normalne by mi ji to asi privrelo, tak uplne nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Asi tam nějaký senzor bude (i když o něm nevím), nebo to beze ze senzorů v nárazníku. Už 2x se mi stalo, že se zavírání po chvíli zastavilo a nešlo dál. Poprvé jsem zkusil 2 pokusy a vždy se to zavírání zastavilo na stejném místě (přivřelo se to vždy jen o pár centimetrů). Stačilo rukou trochu stlačit víko a pak se to samo zavřelo. V druhém případě byl druhý pokus úspěšný tlačítkem. V obou těchto případech jsem stál kousek od zídky (dost daleko kvůli dveřím abych se dostal do kufru i když těsně) ale přes zídku přesahují nějaké výhonky křovin nebo co je to za květenu, které do toho prostoru trochu zasahují i když se při otevírání dveří ani nedotýkají. Druhé moje vysvětlení je, že jsem stál v tu dobu blízko za autem, než jsem se z toho úzkého prostoru dostal, ale dveří sem se už nedotýkal. To by mohlo být vysvětlení druhého případu, kdy jsem při druhém pokusu o zavření stál více bokem a dveře se normálně zavřely. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 (editace) Pánové a dámy, napadlo vás si přečíst návod k obsluze? Ne? Tak si ho přečtěte. Nic tam o žádných senzorech a ochraně proti sevření/přivření víkem zavazadlového prostoru jako u oken NENÍ. Jen samé upozornění na bezpečnost při zavírání. Editováno: 26. Listopad 2019, autor: Joscer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venstr Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Když vlezu do kufru po čas zavírání víka, tak víko se zastaví. Tak pane Joscer asi tam nějaké čidlo musí být, ale nic nemění na tom že pro hodně uživatelů slovo návod je asi něco sprostého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 A to víko se zastaví, aniž by došlo k fyzickému kontaktu s ním, tedy, že by mělo proti zavírání nějaký odpor? Tak zkuste dát prsty pod víko jakoby z boku na C sloupku, až se bude zavírat. Jsem zvědav, jaké čidlo či senzor tohle zaregistruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Jak jsem už psal. Víko se mi už několikrát zastavilo bez fyzického kontaktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Tak jsem dneska otevřel motor a čekala mě tam úplná spoušť. Uprostřed chybí těsnění a dostane se do toho úplně všechen bordel. Takhle zadelanej motor jsem v životě neviděl.. Wtf? Děje se vám to taky? Tohle jim tam hodím na hlavu, to fakt není možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Tak to je fakt hnus a zima ještě nezačala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) Těsnění by stálo moc peněz, auto bylo nerentabilni. Lze řešit po vzoru F3. https://forum.skodahome.cz/topic/141479-t%C4%9Bsn%C4%9Bn%C3%AD-motorov%C3%A9ho-prostoru/ Editováno: 27. Listopad 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Ja tesnenie mam. Teda pojdem ti to dole pozriet, ale prave minule som si vravel, ze skodovka ma u mna plus. Dekel mam stale cisty. Ja mam problem asi s ledkami, odsleduj prosim ako ti reaguju tie full led na vykyvy. Ked stojim svietia osobaku predo mnou cca 5m na znacku zhora, ked sa pohnem vyska naraznika. A ked pridam idu hore a ked idem dole predkom idu dole, ze niekedy vidim z kopca cca na 20m jedine. Podla mna ten osciloskop mi mal chodit opacne. Uz fakt neviem, no po nastaveni boli ok s teraz sa bojim jazdit, bo prd vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Jj zaflákané je to dost, u Fabie už to dávají autom. možná by šlo použít toto a objednat to jako ND - mohu změřit rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Ja tesnenie mam. Teda pojdem ti to dole pozriet, ale prave minule som si vravel, ze skodovka ma u mna plus. Dekel mam stale cisty. Ja mam problem asi s ledkami, odsleduj prosim ako ti reaguju tie full led na vykyvy. Ked stojim svietia osobaku predo mnou cca 5m na znacku zhora, ked sa pohnem vyska naraznika. A ked pridam idu hore a ked idem dole predkom idu dole, ze niekedy vidim z kopca cca na 20m jedine. Podla mna ten osciloskop mi mal chodit opacne. Uz fakt neviem, no po nastaveni boli ok s teraz sa bojim jazdit, bo prd vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) Tesnenie mam hore vlavo a vpravo zrkadlovo to iste ako na foto. V strede mam pri tdi potrubie sania, al som to narychlo spravno videl a to nepusti spinu, je umiestnene tak. Takze krytka motora a priestor je uplne cisty u mna Editováno: 27. Listopad 2019, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 Tu tvoju fotku by som poslal skodovke, nech vodia ten humus. Inak tento tuzden mam v praci nastevu z polska. Ma superb 3 a navstevuje servis pravidelne s vadami. Naposledy mu ostalo dake madlo v ruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 No ale to uz nie je normalne tak treba vediet ci to tesnenie tam ma byt od vyroby alebo nie. Nechce sa mi uz ist pozriet ako je to u mna ale ak mate nieto auto poruke skuste pozriet ci to tam mate vacsina alebo nie. csabac prosim ta daj foto ako to mas nalepene a prierez toho tesnenia. To auto je fakt hanba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) To těsnění mám stejně jako @csabac, všechno tam litá prostředkem, kde není. Doposud vpohode, dneska jsem jel do Rakouska, kde pršelo a bylo bahno a tady to teprve začalo. ;). Ještě přikládám foto toho těsnění.. Edit: Když teď koukám na to foto, tak mj přijde, že tk tam litá spíš přes to těsnění než přes ten prostředek Teda... Editováno: 27. Listopad 2019, autor: chaosrx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 @chaosrx a v strede, kde nie je tesnenie mas co? Myslim v motorovom priestore. Lebo ja tam mam plast co to zachytava. Ale fakt to vyzera, ze ti to slo cez tesnenie, ako keby nedoliehalo dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 @csabac Celý prostor vypadá jako foto níže. Ty to máš jiné? Není tam nic, co by to nějak zastavilo. Ukážu foto v servisu a uvidím, co mi na to řeknou. Doteď ok, ale jak pršelo a litalo bahno od aut na silnicích, tak to začalo až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaosrx Vloženo 27. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2019 (editace) Sorry za duplicitu, postlo se mi to 2x. :) Editováno: 27. Listopad 2019, autor: chaosrx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 @chaosrx ten plast mas aj ty v strede, vidiet na obrazku tu ruru. A po krajoch je to tesnenie. Pozriem po dnesku, lebo dnes boli cesty od blata a s dazdom to lietalo husto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Špinění motorového prostoru - mám to těsnění také tak a pár cest v humusu už jsem absolvoval, ale takhle zaneřáděný to nemám. Strany pochytá těsnění, střed pak ta podlouhlá plastová věc co je vidět na obrázcích - ta je u mě zepředu trošku špinavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 V 26. 11. 2019 na 15:58, KennyMc napsal: Jak jsem už psal. Víko se mi už několikrát zastavilo bez fyzického kontaktu. Napadlo mě, jestli to nebude tím, že jsem stál blízko auta a systém mohl vyhodnotit, že je klíček v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Já jsem včera při nákupech dvakrát zkusil nahnout se až do kufru pod zavírající se víko a nic,. Nezastavilo se. Klíče jsem měl v kapse u kalhot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.