Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak dnes info od prodejce když změním ambientní podsvícení z bronzové na bíle tak bude Kamiq do konce roku👍🚙

jinak doba dodání 12-14 tyden 2022.

Podsvícení změněno tak jsem zvědavej,prý mají problém s barvou😁

bílá problém není ale bronzová prodlouží dobu dodání o 3 měsíce😂

Vloženo

Tak to se dá oželet. Nemaj už ani barevné čipy do ledek🤣

Zajímalo mě jak to bude vypadat, ale je to jen takový detail... 

Škoda, že nedávají rgb. 

Tak ať Kamzík slouží👍

• o 3 týdny později...
Vloženo

Je tu někdo kdo má barvu šedá graphite???na živo jsem ji jestě neviděl.měla se začít dělat někdy od října s tou phoenix barvou tu jsem uz u prodejce videl ale šedou ne

• o 3 týdny později...
Vloženo

Docela zvláštní konfigurace Kamiqa máme teď nově v práci. Tento týden 4x nový Kamiq. Největší paradox - PUR volant x BiLed přední světlomety. Takovou možnost konfigurátor ani nenabízí. Holt při velkoodběru asi platí jiná pravidla.

Jinak menší OT: aktuálně máme v práci Kamiq jak původní 1.0 TSI, tak i novou EVO, oboje v těch silnějších variantách.  Jsem zvědav, zda v praxi bude mezi nimi nějaký postřehnutelný rozdíl

kmq.jpg

kmq.jpg

Vloženo (editace)

To jsou věci, objednáno 10.9.2021 akční model. Původně to mělo být přelom únor/březen 2022. Před měsícem jsem komunikoval, zda se zbavovat havarované Fabie co jezdím, jestli to nebude dřív a info jen o rychlejším dodání, že v lednu 2022.
Mno fábii jsem nechal vyklepat za 16 000 Kč a čekal, že ji budu drtit někdy do května.

Včera jsem jel do práce a na sjezdu z dálnice kamion se Škodovkami a na konci návěsu Kamiq stejné barvy co jsme objednali. Tak z prdele říkám synkovi, hele Maro támhle je náš Kamiq. No a dnes telefonát a byl to on :)

Tož trošku čára přes rozpočet:

- chtěl jsem v lednu pořešit samostatně zimní pneu, možná lité. Ale koukám, je to třeba rychleji řešit a asi vemu dle jejich eshopu Polaris na plechu za 3000 Kč kus.

- na protiúčet měl jít dezolátní Focus, teď mu upadl mu posledni dil vyfuku, chtěli jsme to časem doladit :), jezdí děda bez toho, ale nějak to poflikujeme zrychleně,nové nemá cenu, to auto má cenu šrotu....

V pondělí jedeme vše domluvit.. Pěkné dárek vánoční :)

EDIT: Už je doma :)
Nevím kdo co podrbal, měla tam být jiná kola. Za stejnou cenu jsem chtěl Castor. Možná prodejce zapomněl z konfigurace nabídky to přenést do objednávky? Nechtěl jsem prudit, dostal jako omluvu nádrž plnou... Ta vícepaprsková Castor se mi líbí více :(

Po koupi 2.jpg

Po koupi 1.jpg

Editováno: , autor: belzezub
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

KAMIQ Ambition 1.5TSI DSG MY22 objednany v septembri 2021 pocas tuhej koronovirovej uzavery konecne doplaval. Prisiel na 18 palcovych Goodyear Eagle F1 Asy3 gumach ale bez tazneho, ktore som objednal. To je este na ceste z CR a bude domontovane, ked dorazi do Australie. Neviem pochopit preco to nespravili v MB. Preto, ze som auto kupoval online bez toho aby som ho videl na zivo alebo vyskusal (vsetci dileri boli vtedy zavrety a bol prisny zakaz vychadzania) som dostal bonus extra dva roky zaruky, co potesi.

Prve dojmy su mierne pozitivne. Motor je zivy a tichsi ako na predchadzajucej Fabii Kombi III 1.2TSI. Jazda je omnoho prijemnejsia. Sound system Bolero s 8 repro sa mi javi horsi ako na Fabii, chyba mi tu ten virtualny subwoofer. Sklamany som z priestoru v kufri. Priehradky su prilis male. Nechapem preco, nakolko sirka vozidla je dokonca o trochu vacsia. Spotreba paliva zatial po najazdeni asi 500km po meste je 7.4L pri priemernej rychlosti 28km/h. Rozculuje ma tiez novy algorytmus Start-Stop systemu v porovnani s Fabiou. Mam nohu na brzde a motor nastartuje, ked sa vozidlo predo mnou pohne v zacpe o meter. Tesil som sa tiez na tu Simply clever odnimatelnu lampicku v kufri, ktoru Skoda vsade reklamuje ale Kamiq ju nema. Podotykam, ze tu sa neda auto konfigurovat ako doma. Pridat mozno jedine sklenu strechu a tazne zariadenie.

KAMIQ Ambition 1.5TSI.jpg

Vloženo (editace)

Tiptronic mal si ísť do vyššej výbavy tam by si určite lampu mal. Obdivuhodné, že kupuješ takéto vozidlo tak ďaleko :) Je tam riadny servis na škodu ?

Ja mám prémiovú muziku aj so subwooferom a hrá faj len ja to mal v tej výbave style v roku 2020 nedoplácal som za to nič. Tak veľa šťastných km :)

Editováno: , autor: Mikoho
Vloženo

Ďakujem za želanie Dodi15 a Mikoho.

Do vyššej triedy som nešiel preto že tam hrozili tie tenké pneumatiky a ja radšej pohodlie. Autorizované servisy v Sydney sú asi styri a sú vždy pod jednou strechou s Audi. S kvalitou nemám skúsenosti nakoľko s predošlou Fabiou Wagon 1.2 TSI DSG som za päť rokov nemal žiadny problém. To aj rozhodlo, že ďalšie auto bude Škoda. Problémy sú ale s náhradnými dielmi oproti japonským a kórejským autám. Pred pár rokmi som mal poškodené zadné dvere a oprava trvala tri mesiace. Opravovna objednala zlý diel a až na druhý krát to dorazilo v poriadku. Našťastie som celú dobu mohol jazdiť. Proti tomuto som sa teraz poistil tak, že som si priplatil v poistke náhradné auto počas opravy. Veľmi tiež postrádam tie nadoknove striešky, mal som ich na všetkých ázijských autach. Je to výborná vec keď prší a dá sa vetrať. Už na Fabiu sa tu nedalo kúpiť, tak som si spravil z kartónu šablónu a chodil po parkoviskach a primeriaval na množstve iných vozidiel ale nič nepasovalo. A na koniec jedna malá sťažnosť na Kamzíka - asi na tretí deň od prevzatia začalo pršať a stierač začal skákať po okne. Nepomohlo čistenie - asi vadny vylisok. Náhrada je na ceste z ČR.

• o 11 měsíců později...
Vloženo (editace)

To je masakr, tak nyní nově objednané Monte Carlo už jen bílé ambientní osvětlení, led světla bez mlhovek a přisvětlování, plato bez síťky a spousta dalších bez, i když něco lze, ale jen v paketech. Alespoň že Monte zůstalo, když už není Scoutline. 

Editováno: , autor: Petr Svetr
Vloženo

Jen takova zajimavost, objednany Style 1,5TSI, v lednu, pred zmenou ceniku, s puvodnim dodanim v cervenci 2023, vcera volali, ze se bude vyrabet uz ted, dodani na konci brezna/zacatek dubna.

• o 9 měsíců později...
Návštěvník
Vloženo

u mna to trvalo 4 mesiace objednaval som 1.8.23 preberal som 1.12.23. vybava Monte Carlo 

Návštěvník
Vloženo

uvazujem aj nad zalozenim profilu ale este nemam ani nafotene . 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...