Publikováno Leden 28, 20205 r Konkurent z koncernu na světě https://www.auto.cz/seat-leon-se-oficialne-ukazal-je-trochu-jiny-a-hezci-je-kombik-133068 a Golf 8 https://www.televizeseznam.cz/video/autonovinky/vw-golf-8-nejlepe-jezdici-hatchback-na-trhu-64014646?dop_ab=0&dop_source_zone_id=1&dop_req_id=vM8a4ynYlaU-202001091939&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=_var Upraveno Leden 29, 20205 r od Pawouk Upraven název tématu.
Leden 28, 20205 r Zajimave, ze Leon ma nove zvetseny rozvor na hodnotu jako Octavia. Golf zustal na svem.
Leden 28, 20205 r Autor Napadá mě, že Seata potřebují více prodávat, proto nárust a u toho starého vzadu nic moc a Golf se prodává sám po statisících ročně a zákazníkům to nevadí, proč zbytečně investovat. U combi mohou udělat delší rozvor ( některé automobilky to mají).
Leden 28, 20205 r Interiér docela strohý a už na pohled koncernově pofiderní kvality, no exteriér je za mě opravdu moc pěkný. Vyvážený, čistý, sportovní šmrnc.. Škodovka by se mohla učit.
Leden 29, 20205 r Líbí se mi ovládání teploty klimy pod displayem. Interiér fakt německy bez emocí než temperamentní španělský.
Leden 29, 20205 r Jane, když už zakládáš stále nová a nová témata, alespoň to správně napiš. Máme teprve Octavii IV a ne VI (Po opravě názvu témata prosím tento příspěvek smazat)
Leden 29, 20205 r Honza si asi plete pojmy s dojmy, už je to po několikáté a 2. téma se stejně špatným názvem.. [emoji57]
Leden 29, 20205 r Interiér nových koncernových vozů : Octavia IV Golf 8 Seat Leon Za mě:#1: VW#2: Škoda #3: SeatTen Leon se zevnitř moc nepovedl..
Leden 29, 20205 r Autor Mě nejvíce padl do oka VW hlavně ,,propojení” displejů, ale tu černou udržet bez prachu ...Audi spiše půjde po BMW 1 než po trojici.
Leden 30, 20205 r Osobně se přikláním nejvíce k interiéru Škody. Poté Seatu a až na posledním místě VW... Exteriérem vede jednoznačně Seat, poté VW, a poslední místo má Škoda. Zajímavé... Upraveno Leden 30, 20205 r od petercheco
Leden 30, 20205 r Mne se na Seatu nelibi ta mala maska na hodne nahrbenym cumaku. Golf vypada jako dobry retro, totalni nuda. A interier leona je jako drek ze strelnice.
Leden 30, 20205 r starší leon je teda hezčí... hlavně ho dělal designér z Lamborghini.... rendr nové cupry Upraveno Leden 30, 20205 r od kokta7
Leden 30, 20205 r Mi se hlavně líbí, že v dnešní době hranatých tvarů je krásně ladný a zakulacený, ale přitom moderní. Octávka je typicky hranatá nuda a Golf má ten design za mě celkem nesmyslný, vůbec to dohromady nedává smysl..
Leden 30, 20205 r Ono výhoda hranatých aut je, že pomalu stárnou. Ty ladný a zakulacený sice první rok vypadají super, ale po 5 letech už vypadají "zastarale".
Leden 30, 20205 r No nevím. Třeba mé BMW je tvarově podobné Leonu a dodnes vypadá jako nové.Právě naopak bych řekl, že hranatá auta jsou už jako nová nezajímavá a stárnou velmi rychle..
Leden 30, 20205 r tak ono to je subjektivní.... jinak já měl na mysli třeba Hyundai (to je samá oblina), ale každý to vnímáme jinak.....
Leden 30, 20205 r Design se hlavně musí umět - což aktuální škodovky ten případ nejsou, stejně jako Hnůjdej..
Únor 3, 20205 r Za mě jak exteriér tak interiér vede Leon, Octavia je 2. vevnitř a 3. vně (golf 3. uvnitř a 2. vně), aspoň dle fotek, uvidíme naživo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.