Červenec 13, 20205 r Poslední ceník Focusu: https://www.ford.cz/content/dam/guxeu/cz/cs_cz/documents/pricelists/cars/PL-ford_new_focus.pdf
Červenec 28, 20205 r Hlavně ten předek, je to takové no.......připomíná mi to aerodynamicky upravený čumák nadzvukové stíhačky, nezvykle moc do špičata. Upraveno Červenec 28, 20205 r od DušanV
Červenec 28, 20205 r Předchozí Leon se mi hodně líbí, ale tomuhle nemohu přijít na chuť ze žádného úhlu. V tmavších barvách je to trochu lepší, ale stále se mi nelíbí. Ještě jsem neviděl naživo...
Červenec 29, 20205 r Každý z nás to vidí jinak. Mě se ten předek rozhodně líbí víc než ten co má O IV. U ní je z mého pohledu pěkný pouze u verze RS.
Srpen 10, 20205 r Stal jsem u OIV ještě v salonu a zadek tragický, předek průměrný (asi tak stejný jako nepovedený FL - když už kopírovali Mercedes, tak aspoň linky světel měly být rovnoběžky). OIII zdaleka nejlepší, OIII FL dojebali předel, OIV všechno, ale hlavně zadek, jak z Tipa. A člověk ještě aby si klikal příplatky, pokud nechce ten hnusný volant atd.
Srpen 11, 20205 r eTSI teda hodně velké zklamání, neříkali něco o úspoře 10%? Toto není úspora nikde a s DSG to stojí o 80000 více. Toyota je v tomhle úplně jinde než koncern.
Srpen 11, 20205 r Co se hybridu týče, tam koncern na Toyotu ztrácí na plné čáře a zdá se mi, že se ta propast prohlubuje rok od roku.
Srpen 11, 20205 r Autor On i Ford nabízí mPHEV do Focusu, koncern to neumí a zrovna za tuto verzi s manuálem bych i těch 20 tis. obětoval.
Srpen 12, 20205 r Tak koncern má ve strategii trochu zvláštní postupy, protože místo, aby nabízel "pohodlný přechod" mezi konvenčními motory a "čistými" elektromotory, na hybridy a mild-hybridy se defacto vykašlal, případně je uvádí o dost později, než ostatní verze. Trochu tuhle logiku, hlavně z pohledu plnění emisních limitů, nechápu. Plusem je, že alespoň stále nabízejí alternativní paliva jako CNG, ale absence mild-hybridu nebo hybridu mě mrzí. Já bych mu dal určitě šanci, resp. bych si jej určitě u nového auta vybral.@Kuolematon 80000,- navýšení oproti tradiční manuální TSI jednotce je v pohodě, srovnej to s navýšením ceny u jiných motorů mezi MAN a DSG a minimálně těch 60k - 70k tam rozdíl bude vždy, takže by člověk za DSG připlácel tak jako tak. Upraveno Srpen 12, 20205 r od PetriCZECH
Srpen 12, 20205 r Tak plugin hybridy jim fungují docela dobře a třeba Octavia je pořád levnější než prius plugin nebo Ford puma a neřekl bych že je horší. Tam si vedou ok. I ta spotřeba se reálně snižuje pokud nabíjíš. Ale ty mild hybridy u nich jen zvětšují komplexnost bez výhod.
Srpen 12, 20205 r Autor Golf 8 GTI od 832.900 za 2.0TSi 180kW. To zní slušně, detaily později, ten snad sedadla z Altancary bude mít.
Srpen 12, 20205 r Povedený test od R.Chvaly - eTsi vs. Tsi a DCC vs. normální podvozek. Golf 8 Upraveno Srpen 12, 20205 r od LukášCBR
Srpen 12, 20205 r Autor Test pěkný, na videu vidět, jak funguje multilink. Golf bude vždy špička, ale ten klavírovaný plast ať už zahodí.
Srpen 21, 20205 r Autor Pěkné, hlavně ten výfukový systém a universálnost toho auta. Octa RS bude pro ty manažery, co uvádí na snahu se odlišit a tohle je pro zbytek, co si chce užít víkendy. 19 paráda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.