VAN3RKO Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Nazdar. Potreboval by som poradiť. Po odparkovaní auta v garáži s ľahko zatiahnutou ručnou brzdou sa mi na druhý deň zalepí zadná pravá brzda. Pri pokuse o pohnutí sa, zalepená brzda odoláva ale potom sa odlepí, a pri jazde píska.... Čo to môže spôsobovať alebo čo vymeniť? Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Já v garáži nikdy na ručku nestojím, proč jako. Před domem stojím z kopce a tam se mi to občas stalo taky, shodil jsem bubny vše vyčistil a je klid. Teď se při 180.000 km chystám na výměnu zadních bubnů, obložení, válečků + kapaliny. Nepíšeš jestli máš bubny nebo kotouče. Obecně vyčistit a promazat funkční části, můžeš mít jen přirezlý lanovod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 9. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 jedná sa o kotúčové brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Tak si prohledej temata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Sundej třmeny, zkontroluj jak chodí pístek, jestli nezadrhá lanko ruční brzdy, desky musí volně chodit v držáku popřípadě namazat a zkontroluj popřípadě namaž vodící čepy třmenu. Pak to musí vše bez problémů fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 11. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 (editace) Momentálne nemám dostatok času sa pozrieť na brzdy, maximálne už len cez víkend......len tak na rýchlo som zdvihol zadok auta a skúšal som otáčat kolesom ako na pravej tak aj na ľavej strane. Na obidvoch stranách idú ťažšie kolesá, takže pribrzduje to......cez víkend sa na to pozriem. Editováno: 11. Únor 2020, autor: VAN3RKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.