Marian23 Vloženo 3. Listopadu Sdílet Vloženo 3. Listopadu Jsou dvě V1.5 a V2.1, většinou ta 2.1 nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklPol Vloženo 23. Listopadu Sdílet Vloženo 23. Listopadu Dobrý den můžete mi prosím někdo poradit jaký protokol zvolit v aplikaci car scanner pro VW Passat B7, rok výroby 2014, 1.4 TSi, benzín + CNG, automat? Nelze se připojit k palubnímu počítači proběhne pouze první krok připojení mobilu ke krabičce OBD2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian23 Vloženo 23. Listopadu Sdílet Vloženo 23. Listopadu Zkus podle kódu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklPol Vloženo 23. Listopadu Sdílet Vloženo 23. Listopadu Díky za info👍Díval jsem se ale můj typ motoru CDGA tam nemůžu najít... Tak nevím jestli zkusit jinou aplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Octavia RS TDi 2017. Hodnoty motoru, jako teplotu a takove mi to precte. Ale kodovani mi prostě nejde. Porad dokola mi to pise to same. Je potreba nekde neco povolit v nastaveni? Pridavam i screenshot, kdyz jsem zkoušel adaptér.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.