Publikováno Listopad 29, 201113 r Škoda spustila eshop, doprava nad 2000Kč zdarma, možnost platit kartou, doprava PPL. http://eshop.skoda-auto.com/
Listopad 29, 201113 r napad dobry, ale ten kdo jim dela v sharepointu tu navigaci by tomu priste mohl venovat vic casu
Leden 3, 201312 r No nevím. Když si dojdu do škodováckého servisu, tak mi tam objednaná zásilka dojde do druhého dne a bez poštovného.
Srpen 1, 20187 r Již minimálně rok sleduji neměnící se nabídku na http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/akce-mesice Docela srandaakce měsíce, sleva výstr. trojuhelník o 89 haléřů, sada žárovek, sleva o 17 haléřů. Tak objednávejme, protože taková nabídka se těžko odmítá, navíc od naší oblíbené značky.
Srpen 1, 20187 r Autor Pokud opravdu eshop sledujes, tak moc dobre musis vedet, ze tyto produkty byly do vcerejska v akci. Lekarnicka i trojuhelnik staly pulku, byly zlevnene i nahradni sady zarovek. Prihlas se do skodovky, dokonale lidi tam porad hledaji. Upraveno Srpen 1, 20187 r od bojler
Srpen 1, 20187 r No popravdě, nevím co vlastně bojler obhajuje. Jestli to, že v akci měsíce je už minimálně rok stejná nabídka nepotřebných věcí, jako beztak předražená lékárnička, vesta a žárovky, nebo má jinou potřebu. Nicméně já mluvím o neměnící se nabídce a současných jistě směšných slevách, nic víc. Toto mě vlastně přimělo založit toto téma, spíše pro pobavení. Pokud někdo má potřebu semnou nesouhlasit, ať se třeba udownvotuje. A tu poslední větu teda nechápu vůbec, mám svojí práci, nejsem dokonalý, akorát jsem příznivec škodovek. dopl: to je teda Tragedie Upraveno Srpen 1, 20187 r od Galaxy64
Srpen 1, 20187 r Autor Uzivatel, ktery neni schopny mit v poradku reklamu ve svem podpisu chce zesmesnovat jine za neaktualizovane ceny? Parada. Cucim na to jako vydra.
Srpen 2, 20187 r Žádnou reklamu v mém podpisu nevidím. Čuč si jak chceš, nerej do mě. Fakt nevím za co se tady tak statečně biješ. Asi musíš mít poslední slovo. OK bude po tvém.
Srpen 2, 20187 r No tak to je pecka. Já ji tam nevidím. Tohle už dávno neplatí, nemá to tam být a já to nevidím, proto se divím .
Srpen 30, 20187 r Kdo jezdite jeste na plechach, da se tomuhle (sleva na uz drive zlevnene) odolat? Mne to sice stalo par stovek navic , ale proc se s takovou nabidkou nepodelit s ostatnimi...
Srpen 30, 20187 r Autor Docela se divim, z jakeho duvodu se takoveto akce uz nekolikrat objevily. Jen kdyby se neco takoveho objevilo i u Superbu.
Srpen 30, 20187 r Asi chtějí aby nejezdily škodovky s plechama a vypadaly tak na ulici Škodovky lépe. Prvně jsem si myslel, že těch Dione mají skladem hodně a chtějí uvolnit místo těm novým 16” co jsou podobný Dione. Každopádně tyto slevy trvají už skoro 2 roky kdy byly Dione poprvé za 1399 a to už smrdí tím že je stále vyrábí dál. Ale je pravda, že by podobné slevy mohly dát i na modely vyšší řady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.