bouchy01 Vloženo 30. Června Sdílet Vloženo 30. Června Mám verzi 350, asi jsem byl o pár dní rychlejší (VW portál to nabídnul dle VIN). Asi se mi nevyplatí absolvovat 3 cesty do auta, stahování a kopírování x hodin, x hodin vybíjení baterky (dlouhé cesty teď nejsou, abych u toho "byl"). Taky mi ta navigace připadá velmi dobrá, starý TomTom byl asi o kousek pokročilejší, pokud jde o POI, efemeridy, atd. ale to byla jiná doba, mapy vydával 4x ročně a každý měsíc patche. Velké minus je, pokud nemáš datový tarif (zrovna nemám důvod platit dva a ten "směr" mám obrácený, auto poskytuje Wifi hotspot, nikoliv obráceně) a nemáš placený Connect, nemáš aktuální zácpy/omezení v dopravě. V tom se koncern střelil do nohy. Tahle komfortní funkce (Waze umí zdarma...) stojí tuším 1500 za Connect a 500-900Kč za data na simce ročně (T-Mobile měl akci, dávno nemá). Jiný smysl v tom tohle platit asi nevidím, možná někdo vidí ještě něco. RDS je skutečně RDS, po FM/DAB vysílání (a na základě pečlivosti v nahlašování uzavírek někam do ČRa) - výhoda oproti OIV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek776 Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Přijde mi že ta poslední verze lépe funguje s prediktivnim automatem. Ohledně placení dat na druhé SIM - používám data z hlavního telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hule Vloženo 10. Července Sdílet Vloženo 10. Července @hamoundíky moc, tak nakonec třetí přehrání aktualizovalo všechny mapy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července (editace) U mě asi proběhla nějaká OTA aktualizace, protože u Havlíčkova Brodu už navigace používá obchvat. Před měsícem mě ještě skoro z každého mostu posílala ze srázu dolů na malé cestičky. Editováno: 29. Července, autor: Delphin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 1. Srpna Sdílet Vloženo 1. Srpna Mne zase pri nových mapách každú chvíľu hlási, aby som prebral riadenie. + pribudla na niektorých miestach nezmyselne 90km/h. HERE asi poriadne šibe! A keď otvorím prípad na Map creatore, tak mi ho zatvoria a vrátia pôvodnú somarinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října A mam ju tam 390 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října @100Bubu diky, uz se nahravaji do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 24. Října Sdílet Vloženo 24. Října V 22. 10. 2024 na 18:28, 100Bubu napsal: A mam ju tam 390 A kdepak je k mání prosím? Update portal mi nabízí jenom od KT25/2024. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Října Sdílet Vloženo 24. Října @Mira96 ja ji stahoval tady http://map.audi-mib.ru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října presne tam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Už tahám 🙂 Díky za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října (editace) Něco je špatně 😞 Soubory jsem stáhl, rozbalil, nahrál na flešku Sandisc 64GB přímo na kořen, takže tam mám dva adresáře Mib1, Mib2 a textový soubor metainfo2.txt. Flešku jsem zkoušel zapojovat přes adaptér do USB-C v přední přihrádce nebo přímo do USB A v loketní opěrce. Pak jsem šel na rádiu: MENU -> NASTAVENÍ -> Informace o systému -> Aktualizovat sotfware a na další obrazovce aktualizace NIC - viz foto. Aktualizace se nespustí ani výběrem Systém, Jazyk, Rádio, Ostatní - viz foto. Flešku rádio vidí - zobrazuje se např. v přehrávači médií. Tak nevim Díky předem za odpovědi a rady Editováno: 27. Října, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října ferda25 vždy doporučoval aktualizaci přes servisní menu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října extFAT alebo FAT. pokiual mas NTSF tak to nepojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října @Mira96 nemas macos ? Me to v mac nejde ani za boha pak mi to udelal kamos na win a slo to hnedka na prvni dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října (editace) před 1 hodinou, 100Bubu napsal: pokiual mas NTSF tak to nepojde Tak mám NTFS. Přehodím na exFAT. Díky @roubicNemám Mac, jedu na Windows Editováno: 28. Října, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října @Mira96 ale nemas nahodou mib3 ? Protoze ted koukam na to menu a vxvhazi to na mib 3 ty mapy jsou mib2/2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října No možná asi jo, výroba auta byla 8.6.2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Tak to ja uz nevim od jakeho roku bylo ale za me to je mib3 https://www.briskoda.net/forums/topic/513799-mib3-map-updates-2024/page/2/ I tady je fotka a podle zobrazeni to je mib 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 31. Října Sdílet Vloženo 31. Října ked si daš menu radia. Mib2/2,5 ma na settings ledku vypnutu a MIB 3 zapnutu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 31. Října Sdílet Vloženo 31. Října 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.