ghkim Vloženo 30. Června Vloženo 30. Června Áno ,,dle výbavy" to som skôr bral že nie všetky výbavy majú navigáciu a kde nie je navygacia netreba kábel od GPS. To či to berie info z OCU nemám potuchy. Každopádne ďakujem za podnet. Bude to ako prvé čo preverím. Citovat
ČudlR Vloženo 30. Června Vloženo 30. Června Jen pro info mas ploutev na strese ? To je prece gps antena pro navigaci Citovat
ghkim Vloženo 30. Června Vloženo 30. Června 🙂 Jasne mám ju. Ale keď tak rozmýšľam, ani neviem či som videl štvorkovú octaviu s inou anténou. Citovat
pjdefort Vloženo 28. Července Vloženo 28. Července Aktuální verze SW je tato kdyby někdo byl zvědav..problémy s občasnym ukazováním navigační šipky někde mimo silnici, jsem zvědav, jestli tohle vyřeší soft nebo blbne třeba anténa Citovat
pavev Vloženo Pátek v 21:02 Vloženo Pátek v 21:02 Zhruba au 14 dní mě zlobí v mapách ukazování navigační šipky. Ukazuje to úplně mimo silnici a oblast kde jedu. Prostě najednou auto neví kde jsem. Pak zaparkuji a nejdou se to chytne. Jde o RS benzin, rok výroby 2022 červen. Problém začal po skoro třech letech provozu. Jasně, že do servisu. Ale je zde někdo s podobným problémem, popř jak bylo řešeno (nový soft, nebo výměna nějakého železa), díky. Citovat
Lasse Vloženo Pátek v 21:38 Vloženo Pátek v 21:38 Stává se mi to samé. Za posledních 14dní se mi to stalo asi 5x. Dřív se mi to stávalo taky,ale tak jednou za půl roku. Citovat
smire Vloženo Sobota v 14:06 Vloženo Sobota v 14:06 Mne to blblo tiež. Mám rok výroby január 2022. Začalo i to asi po pol roku, vždy to servis riešil novým SW, ale po čase to robilo zas. Až keď som zmenil servis, tam mi urobili diagnostiku a vymenili mi riadiacu jednotku na navigácii minulý rok v septembri. Skoro rok mi to fungovalo bez problémov a minulý týždeň to znovu ukazovalo nesprávnu polohu a naskočilo to správne asi po troch hodinách. Tak som bol štvrtok v servise, urobili mi diagnostiku a nahrali nový SW 1985, predtým som mal 1969. Povedali, že ten to vyrieši, pretože na diagnostike nenašli poruchu v riadiacej jednotke, ako minulý rok, tak mal by to vyriešiť nový SW. Tak uvidíme. Citovat
Lasse Vloženo Sobota v 16:31 Vloženo Sobota v 16:31 Já mám v autě SW 1985 a mám teď problém s navigací. Citovat
smire Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami Prehratie SW nepomohlo, robí to stále. V piatok idem znova do servisu. Citovat
Pheorinos Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami (editace) Mám ten samý problém u Karoqu už dva dny. Jsem v navigaci cca 50km jinde a nefungují tím pádem dopravní značky s ACC. V aplikaci MyŠkoda vidím auto už druhý den parkovat v Modřanech cca 14km úplně jinde než teď parkuji. Editováno: před 11 hodinami, autor: Pheorinos Citovat
Stanson Vloženo před 11 hodinami Vloženo před 11 hodinami Také hlásím poslední týdny problémy s nesprávnou polohou OIV FL. Včera celý den upně mimo, dnes ráno mimo, odpoledne ok. Nechápu to. Citovat
DoubleG Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami O4 FL, je pravda ze nemám vstavanú navi a používam Waze, ale aj ten mi blbol asi 2 týždne späť. Otázka znie, nemohol byť nejaký problém s GPS satelitmi? (Rečnícka otázka na úvahu) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.