Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, neviem či sa to niekomu hodí, ale podarilo sa mi rozbehať na mojom Karoqu mr2021 a huawei p20 pro android auto bez káblov.

V aute aj telefóne som zmazal info o predchádzajúcom pripojení.

V nastaveniach telefónu v položke android auto som klikal na verziu programu dovtedy, kým mi neukazalo vývojárske nastavenia.

Objavila sa mi položka pripojiť auto bezdrôtovo a cez sprievodcu som to bez problémov pripojil.

Konečne hraje spotify, waze a mapy Google idú hneď ako prídem do auta a nemusím pripájať kábel.

Teraz ešte vymeniť telefón za taký, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie :)

Ak to je všeobecne známa vec tak tento post ignorujte 😀

Upraveno od JustinTest

V 29. 9. 2020 na 18:29, JustinTest napsal:

V nastaveniach telefónu v položke android auto som klikal na verziu programu dovtedy, kým mi neukazalo vývojárske nastavenia.

Verzi programu mám zašedlou a nejde rozkliknout....

Upraveno od Host

• Autor

Hovoríme o tomto menu? Klikaj na nu toľkokrát, kým ti nenapíše ze si vo vyvojarskom móde. (Asi  7x)

Screenshot_20201001_185323_com.google.android.projection.gearhead~2.jpg

Upraveno od JustinTest

To jsem asi někde jinde.... :-)

120323606_1060928931003908_2454062030642786806_n.jpg

Jak se k tomu Tvému menu proklikám? 

• Autor

Ak máš Android 10 tak máš túto voľbu asi skrytú. Ja som to našiel tak že som si otvoril nastavenia a hore pri lupe do vyhľadávania som napísal android auto a otvorilo mi toto menu

Upraveno od JustinTest

Ano mám desítku. Když to dám vyhledat, tak mi to najde pouze info o programu. Je to to samé, jako před tím.... Netuším, jak se k tomu nastavení probojovat  :-) 

• Autor

Ešte skús to prvý krát pripojiť káblom a aktivovať. tak by sa ti mohlo ukázať aj toto menu

Přes kabel Android auto používám, zítra sednu do auta a zkusím....

to  Cindy: dle obrázku co jsi sem dal tak jsi vlezl do nastavení aplikace v menu telefonu, ale kde to musíš aktivovat tak je v aplikaci android auto, musíš si to pustit na telefonu ( ne v autě na kabelu), když se ti spustí android auto, tak nahoře jsou 3 čárky na ty klikni a vlez do nastavení, dole je verze a číslo na to klikej dokud ti to nenapíše vývojářský mod aktivován, pro jistotu se vrat a znova vlez do nastavení a už tam budeš mít tu kolonku bezdrátový systém android auto

mozem poprosit link na tu verziu android auto?

Aktuální pro arm64:

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-6-6034-release/android-auto-google-maps-media-messaging-5-6-603444-release-android-apk-download/

Zprovozněno šlape jen mi to asi 2 zamrzlo. 

Jen pro rekapitulaci, co je teda potřeba aby to jelo?
Mobil - Android 10+, aktuální Android Auto a v nem povolit to nastaveni
Auto - rok vyroby 20xx+? Pripojeni na net? Connect Care? a/nebo neco dalsiho?
Ja mam momentalne jen Android9 a tu moznost tam nemam

V 29. 9. 2020 na 18:29, JustinTest napsal:

Ahojte, neviem či sa to niekomu hodí, ale podarilo sa mi rozbehať na mojom Karoqu mr2021 a huawei p20 pro android auto bez káblov.

V aute aj telefóne som zmazal info o predchádzajúcom pripojení.

Objavila sa mi položka pripojiť auto bezdrôtovo a cez sprievodcu som to bez problémov pripojil.

Konečne hraje spotify, waze a mapy Google idú hneď ako prídem do auta a nemusím pripájať kábel.

Teraz ešte vymeniť telefón za taký, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie :)

Ak to je všeobecne známa vec tak tento post ignorujte 😀

Nejdříve jsem se připojil přes kabel a pak jsem to udělal jsem to stejně. Honor view10 s Android 10. 

ja mam xiaomi redmi8 a android 10 ale stale ked nainstalujem android auto tak ho nikde v telefone nevidim. ani ikonu.nema niekto podobny problem?

U androidu 10 se to AA nainstalovalo jako služba, takže pak není vidět ikona mezi aplikacemi atd. Lze vyvolat nastavení AA až po připojení kabelem k autu  nebo simulátoru na PC.

Já to dokážu v aplikacích přes hledání najít.

ved to ze ked to je uz v systeme, tak sa neviem dostat do nastavenia aa. skusal som este ten apk tak skusim zajtra v aute

Když máš android auto jako službu tzn. objeví se jen při připojení telefonu v autě, tak se do nastavení Android Auto v telefonu dostaneš takto: Nastavení > aplikace > všechny aplikace > Android Auto > Rozšířená nastavení > Další nastavení v aplikaci. Každej výrobce telefonu má to menu trochu jiný, ale bude to tak nějak podobný.

neviem to rozbehat na amundsene 06/2018 :( skusal som vselico a aj som tam mal moznost zobrazit bezdrotovo ked som pridaval nove auto. rozbehol to niekto na 06/2018?

A poznalo vobec auto z roku 2018 bezdrotove pripojenie?Silne pochybujem.

Aha, no to zní logicky. Takže se tu bavíme čistě o MR2021, resp. auta z ceníku od června 2020, které už zmiňují bezdrátovy CarPlay atd., předchozí měly jen drátové spojení.

Ano, bezrdát umí až MR21 s MIB3 jednotkou, starší jednotky pouze přes drát (Amundsen MR20 také pouze drát).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.