Publikováno Září 29, 20204 r Ahojte, neviem či sa to niekomu hodí, ale podarilo sa mi rozbehať na mojom Karoqu mr2021 a huawei p20 pro android auto bez káblov. V aute aj telefóne som zmazal info o predchádzajúcom pripojení. V nastaveniach telefónu v položke android auto som klikal na verziu programu dovtedy, kým mi neukazalo vývojárske nastavenia. Objavila sa mi položka pripojiť auto bezdrôtovo a cez sprievodcu som to bez problémov pripojil. Konečne hraje spotify, waze a mapy Google idú hneď ako prídem do auta a nemusím pripájať kábel. Teraz ešte vymeniť telefón za taký, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie :) Ak to je všeobecne známa vec tak tento post ignorujte 😀 Upraveno Září 29, 20204 r od JustinTest
Říjen 1, 20204 r V 29. 9. 2020 na 18:29, JustinTest napsal: V nastaveniach telefónu v položke android auto som klikal na verziu programu dovtedy, kým mi neukazalo vývojárske nastavenia. Verzi programu mám zašedlou a nejde rozkliknout.... Upraveno Říjen 1, 20204 r od Host
Říjen 1, 20204 r Autor Hovoríme o tomto menu? Klikaj na nu toľkokrát, kým ti nenapíše ze si vo vyvojarskom móde. (Asi 7x) Upraveno Říjen 1, 20204 r od JustinTest
Říjen 1, 20204 r Autor Ak máš Android 10 tak máš túto voľbu asi skrytú. Ja som to našiel tak že som si otvoril nastavenia a hore pri lupe do vyhľadávania som napísal android auto a otvorilo mi toto menu Upraveno Říjen 1, 20204 r od JustinTest
Říjen 1, 20204 r Ano mám desítku. Když to dám vyhledat, tak mi to najde pouze info o programu. Je to to samé, jako před tím.... Netuším, jak se k tomu nastavení probojovat :-)
Říjen 1, 20204 r Autor Ešte skús to prvý krát pripojiť káblom a aktivovať. tak by sa ti mohlo ukázať aj toto menu
Říjen 2, 20204 r to Cindy: dle obrázku co jsi sem dal tak jsi vlezl do nastavení aplikace v menu telefonu, ale kde to musíš aktivovat tak je v aplikaci android auto, musíš si to pustit na telefonu ( ne v autě na kabelu), když se ti spustí android auto, tak nahoře jsou 3 čárky na ty klikni a vlez do nastavení, dole je verze a číslo na to klikej dokud ti to nenapíše vývojářský mod aktivován, pro jistotu se vrat a znova vlez do nastavení a už tam budeš mít tu kolonku bezdrátový systém android auto
Říjen 7, 20204 r Aktuální pro arm64: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-6-6034-release/android-auto-google-maps-media-messaging-5-6-603444-release-android-apk-download/
Říjen 12, 20204 r Jen pro rekapitulaci, co je teda potřeba aby to jelo? Mobil - Android 10+, aktuální Android Auto a v nem povolit to nastaveni Auto - rok vyroby 20xx+? Pripojeni na net? Connect Care? a/nebo neco dalsiho? Ja mam momentalne jen Android9 a tu moznost tam nemam
Říjen 13, 20204 r V 29. 9. 2020 na 18:29, JustinTest napsal: Ahojte, neviem či sa to niekomu hodí, ale podarilo sa mi rozbehať na mojom Karoqu mr2021 a huawei p20 pro android auto bez káblov. V aute aj telefóne som zmazal info o predchádzajúcom pripojení. V nastaveniach telefónu v položke android auto som klikal na verziu programu dovtedy, kým mi neukazalo vývojárske nastavenia. Objavila sa mi položka pripojiť auto bezdrôtovo a cez sprievodcu som to bez problémov pripojil. Konečne hraje spotify, waze a mapy Google idú hneď ako prídem do auta a nemusím pripájať kábel. Teraz ešte vymeniť telefón za taký, ktorý podporuje bezdrôtové nabíjanie :) Ak to je všeobecne známa vec tak tento post ignorujte 😀 Nejdříve jsem se připojil přes kabel a pak jsem to udělal jsem to stejně. Honor view10 s Android 10.
Říjen 13, 20204 r ja mam xiaomi redmi8 a android 10 ale stale ked nainstalujem android auto tak ho nikde v telefone nevidim. ani ikonu.nema niekto podobny problem?
Říjen 14, 20204 r U androidu 10 se to AA nainstalovalo jako služba, takže pak není vidět ikona mezi aplikacemi atd. Lze vyvolat nastavení AA až po připojení kabelem k autu nebo simulátoru na PC.
Říjen 15, 20204 r ved to ze ked to je uz v systeme, tak sa neviem dostat do nastavenia aa. skusal som este ten apk tak skusim zajtra v aute
Říjen 16, 20204 r Když máš android auto jako službu tzn. objeví se jen při připojení telefonu v autě, tak se do nastavení Android Auto v telefonu dostaneš takto: Nastavení > aplikace > všechny aplikace > Android Auto > Rozšířená nastavení > Další nastavení v aplikaci. Každej výrobce telefonu má to menu trochu jiný, ale bude to tak nějak podobný.
Říjen 16, 20204 r neviem to rozbehat na amundsene 06/2018 :( skusal som vselico a aj som tam mal moznost zobrazit bezdrotovo ked som pridaval nove auto. rozbehol to niekto na 06/2018?
Říjen 16, 20204 r Aha, no to zní logicky. Takže se tu bavíme čistě o MR2021, resp. auta z ceníku od června 2020, které už zmiňují bezdrátovy CarPlay atd., předchozí měly jen drátové spojení.
Říjen 19, 20204 r Ano, bezrdát umí až MR21 s MIB3 jednotkou, starší jednotky pouze přes drát (Amundsen MR20 také pouze drát).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.