Červenec 1, 20214 r To s tím zdražením je fakt? Chystám se objednávat, tak jestli si mám opravdu pospíšit.
Červenec 1, 20214 r Říkal mi to člověk, kde mám objednané auto, že VW už nějak potvrdil zdražování, ale škodovka zatím mlčela (to bylo toho 25.6) Dneska mi to řekl jeden z prodejců, když jsem je prosil o datum dodání, tak se zmínil i o tomto. Teď otázka co je pravda, ale jako věřil bych tomu asi. Třeba tu bude mít ale někdo 100% informace. :)
Červenec 2, 20214 r před 7 hodinami, Husita napsal: To s tím zdražením je fakt? Chystám se objednávat, tak jestli si mám opravdu pospíšit. Zdražuje naprosto všechno, to si musel už všimnout každý. Automobilky musí taky reagovat.
Červenec 2, 20214 r Z toho co vim od prodejce - zdrazeni probehlo vcera/dnes. Cekaji na nabeh ceniku, aktualne tedy ani nelze nic objednat. Udajne 10-15.000 plosne, dle modelu, vybavy, ..
Červenec 2, 20214 r Přesně před týdnem jsem objednával OIV RS a prodejce něco naznačoval. Teď jsem rád, že jsem neotálel, když dnes již nelze objednat a bude se zdražovat.
Červenec 2, 20214 r Zdražení by mělo být oficiálně od 12.7. Prý nebude jen tak kosmetické. A pokud jsem to dobře pochopil, tak nové ceny platí už teď. Dodání liftbacku podle verze zatím mezi 5 až 7 měsíci. Takže co prodejce, to jiné informace.
Červenec 2, 20214 r Ceníky přitom mají nové od 30.6. změny jsem neobjevil. My objednávali 30.6. ješte za staré ceny
Červenec 3, 20214 r 3.3. Kupní cena předmětu koupě je stanovena na základě ceníku platného v den uzavření smlouvy. 3.4. Ke zvýšení celkové kupní ceny předmětu koupě dojde v případě, když v době mezi uzavřením kupní smlouvy a ujednaným termínem dodání dojde ke zvýšení sazby DPH vztahující se k předmětu koupě.
Červenec 7, 20214 r V 17. 5. 2021 na 19:24, deto napsal: Ja som nechal objednat auto v aprili a predbezny termin dodania koniec jula - tak som zvedavy! Tak uz sa posuvame - predbezne koniec septembra. Snad to je posledne posunutie 😉
Červenec 9, 20214 r Pěkně se nám to zvedá no. O jakou výbavu se přesně jedná, popřípadě pocítila tvá objednávka už nějaký další nárust cen?
Červenec 10, 20214 r Výbava je LaK. Objednáno za aktuální ceny, ale prodejce mi potvrdil, že příští týden se zdražení opravdu chystá.
Červenec 10, 20214 r @Husita A co barva, motor? Bude vlákno? Upraveno Červenec 10, 20214 r od Rapid1.0
Červenec 11, 20214 r Bílá moon, 206kw. Jestli bude vlákno, ta až příští rok, až bude auto doma. Teď by stejně nbylo o čem psát. Teď mi nezbývá nic jiného než čekat.
Červenec 12, 20214 r Naše auto mělo jít do výroby poslední týden v červnu. Dnes jsem volal prodejci co a jak? Prý auto do výroby nakonec nešlo a netuší kdy půjde. Tak jsem se ptal, jestli skutečně není vyrobeno, nebo je v kopřivách? Na to, že VIN nevidí, tak ho asi nevyrobili....? Což je asi podle mě ta lepší varianta z těch špatných:-).
Červenec 12, 20214 r Bych si od prodejce nechal vyjet výpis dle čísla komise, aby to auto už v kořivách nebylo třeba měsíc. Jak to vypadá mohu dohledat a nahrát.
Červenec 12, 20214 r Anebo je třeba umět objednávat. Já vzhledem k současným potížím vyrazil s předstihem, abych měl auto v mnou požadovaném termínu a to s takovým předstihem, že prodejce můj termín nemohl dát, že ho systém tak daleko nepustí. Tak dal o měsíc dřív.
Červenec 15, 20214 r Moje sestava co mám tedka od unora, objednáno loni říjen za cenik 1,2mil tak nyní je ceník 1,29mil, takže cca. 10% navíc....za půl roku........
Srpen 9, 20214 r Konkrétní provedení Superbu a to Sportline (myslím že liftback) by mělo mít aktuálně dodací lhůtu od objednání zhruba 18 - 20 týdnů, motorizaci ale neuvádím, na to jsem se prodejce kterého znám neptal.
Srpen 9, 20214 r Tomu bych moc nevěřil, já objednáno od února, termín dodáni květen a zatím stále nic. Prodejce vůbec nemá žádné informace kdy bude, superb sportline 2.0 tsi. A postoj škodovky, bud počkáš a nebo můžeš jít jinam..
Srpen 9, 20214 r Jinam? nevím. Mám zaplacenou zálohu, tak budu čekat.... Upraveno Srpen 9, 20214 r od Clerfayt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.