Publikováno Březen 3, 20214 r Dobrý den, mohu se zeptat, lze vypnout denní svícení pokud je auto nastartované? SIII 2018-06 V manuálu a i v praxi : Ovládání světel 0 Vypnutí všech světel (kromě denního svícení) To denní svícení šlo kdysi hned po nastartování vypínat: levý blink k sobe a potom na 3s dolu (pro zapnutí stejně ale nahoru) Už to nejde? Nebo to jen dělám špatně? Děkuji a hezký den přeju Upraveno Březen 3, 20214 r od Pavel CZ
Březen 3, 20214 r Nejde. Jedine mat dokodovanu polozku denni jizdni svetla a vtedy sa to da cez infoteinment uplne vypnut,ze nesvieti vobec nic.
Březen 3, 20214 r jak je jiz zmineno.. ,,dokodovat" do menu radia polozku vypnuti denniho sviceni..pak si muzes libovolne zapinat a vypinat jak chces 🙂
Březen 3, 20214 r Treba cez Vcds v adaptaciach zapnut polozku DRL v menu infotainmentu a potom mozes aj v polohe AUTO vypnut denne svietenie
Březen 3, 20214 r Jde to dokodovat, ovládáním přes menu rádia a nebo při zatažení ruční brzdy se automaticky vypnou. Mám to tak nastavený.
Březen 3, 20214 r Yes, to jsem opmněl upřesnit :-). Musí to být v poloze 0. Používám to často, když zamknu nastartovaný auto, tak zhasne.
Březen 4, 20214 r To vsetko co pisete je ale dorobene kodovanim mimo SA,tazatel temy nema z tohoto dokodovane nic,preto sa pyta na seriovy stav a tam to proste vypnut nejde. Upraveno Březen 4, 20214 r od Patrik1971
Březen 4, 20214 r Co mam info,je to jedna z moznosti,ktora bola kodovana podla zeme urcenia,kam bolo auto importovane,ci to bola aj nejaka polozka pri konfiguracii neviem.Pravdou je ze ak nema polozku v infotainmente,inak ako vcds to nepojde.
Březen 5, 20214 r Já položku vypnutí DRL mám u OIII z 2016 z výroby. U Superba 2018 mi ji ferda dokódoval, u Kodiaqa 2020 taky chybí. Pokud vím, tak požadavek na tuto položku má třeba Policie, ti ji mají snad ve všech autech z výroby.
Březen 5, 20214 r Dokodovani menu pro deni sviceni ENG141647-ENG116594-Außenlicht_Front-Tagfahrlicht Aktivierung durch BAP oder Bedienfolge moeglich,active
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.