Alma Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Už jsem tu psal, není to tak jednoduché jak si představujete včetně baterie a postupu její výměny. Má to antény, mikrofon,reproduktor, sim kartu atd. Neustále si to hlídá funkčnost všech součástí. Data se dají nějaké vyčíst diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan D Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Bateriu nabijam každé 2 týždne. Cez sviatky stálo auto 2 týždne a baterka 11.88 V. Tak si myslim že podvibitú batériu mať nebudem. Ináč otázka, tá baterka v ECall jednotke je nabijacia alebo sa to neda nabiť iba vymeniť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami napriklad - https://www.drive2.ru/l/680531727969423733/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan D Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Ale ak sa vybila bateria tak viem asi prečo. Ako písal DODI 15 že po výmene baterie musel nechať zapaľovanie 8 hodin zapnute aby sa nabila batéria v ECALL. Čiže batéria sa nabíja iba pri jazdení a kedže ja jazdím veľmi málo tak sa tá baterka nestíha dobíjať. Vyskúšam s OBD11 zistiť stav batérie v ECall a keď to nenájdem tak zájdem do servisu aby to napichli na normálnu diagnostiku a budem vedieť ako je na tom baterka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Mouka Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Přidám svou zkušenost s SOS jednotkou. Přestalo mi to fungovat někdy v létě. Jezdil jsem s tím půl roku a čekal jestli se to samo nevzpamatuje. Nedávno jsem dal auto do autorizáku na výměnu oleje a prohlídku. Samozřejmě jsem poukázal na závadu SOS. Auto mám po záruce, tak jsem s hrůzou čekal, kolik bude stát oprava. Nakonec mě to vyšlo na necelých 200 Kč, technik mi řekl, že závada byla někde na anténním systému. Škodovka prý, z důvodu častých závad na těchto jednotkách, vyrobila nějaké opravné sady, aby zákazníci nevykrváceli kvůli výměnám řídících jednotek. Až na tento problém a počáteční mouchy softwaru infotainmentu auto slouží dobře, mám 1,5 DSG 2019. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.