Petr L. Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 V červenci jsem objednával Scalu a prodejce žádnou zálohu nechtěl, říkal že pokud to auto nevezmu já, tak ho vezme někdo jiný, holt nových aut je nedostatek a lidi berou co je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Ja platil zálohu 10%, loni v červnu, kde situace ještě nebyl tak šílená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas92 Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Také mohu potvrdit, objednával jsem O4 v 10/2021 a zálohu nechtěli a to jsem se ještě dobrovolně nabízel, že ji uhradím :-D. Prý když si ji nevemu, tak ji určitě prodaj, ale kupni smlouvu jsem měl. Skutečně zálohu odmítli. Na octavie skladovky uz maj prodejci pořadníky. Osobně bych řekl, že situace už byla špatná min. rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Já letos v červnu dával zálohu 10 %. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 Záloha neplacena v roce 2005, v roce 2008, v roce 2009 ani v roce 2021. Jen u Superbu chtěli zaplatit hned, to bylo ale jeté auto. Každopádně i kdyby chtěli 10%, tak je to podružná záležitost. Hlavním sdělením bylo trochu něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 V 9. 8. 2022 na 9:24, roman.semora napsal: Dal jsem dotaz na prodejce jestli je možné ještě do konfigurace přidat nezávislé topení a jak to bude případně s cenou, odpověděl, že poptá u výroby a dá vědět. Zároveň na dotaz s jakým předstihem se ze zkušenosti vyplní zaplánování do výroby (aktuální předpoklad 37-39KT) abych měl prostor prodat aktuální auto, odpověděl "V současné chvíli je v zakázkovém čísle - FF*. Co to znamená to netuším." Prodejce mi potvrdil možnost úpravy konfigurace - resp. přidání nezávislého topení, plánovaná výroba by se změnit neměla, stále tak platí KT37-39, cena vozu je navýšena pouze o nezávislé topení. Na otázku jak dlouho dopředu se vyplní pole zaplánování výroby mi nedokázal odpovědět. Nemáte někdo prosím zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 15. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2022 @roman.semora ja som dostal info ze konfiguraciu mozes zmenit 4 tyzdne pred vyrobou a zaplanovane je to cca 7-10 dni dopredu. U mna to tak aj platilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 před 18 hodinami, roman.semora napsal: Prodejce mi potvrdil možnost úpravy konfigurace - resp. přidání nezávislého topení, plánovaná výroba by se změnit neměla, stále tak platí KT37-39, cena vozu je navýšena pouze o nezávislé topení. Na otázku jak dlouho dopředu se vyplní pole zaplánování výroby mi nedokázal odpovědět. Nemáte někdo prosím zkušenost? To se nedá říct. změna konfigurace může výrobu posunout dopředu i dozadu. Troufám si odhadnout, že přidání Webasta bude bez vlivu. Pokud ho tedy mají na skladě. NZ ale výpadky snad nemělo. Každopádně výborná volba. NZ je skvělý prvek výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Tak frustrace pokračuje. Moje RS TSI mamba je stále zaplánována na 25kt (ano a je 33...), informace z pondělí MINULÉHO týdne - auto je v lakovně, do konce (minulého) týdne snad bude. Auto do konce týdne nebylo. Teď tento týden má samozřejmě dovolenou můj dealer, nicméně jeho kolega mi řekl, že zatím jim ta moje RS nedošla. To už je divné. V pondělí v lakovně a dnes za víc jak týden auto u dealera stále není. Můj dotaz směřuje ke všem v této diskusi, kteří se v prodeji/výrobě pohybují. Je to normální, nebo se něco mohlo stát? Díky :/ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 před 4 minutami, iphonik4 napsal: Tak frustrace pokračuje. Moje RS TSI mamba je stále zaplánována na 25kt (ano a je 33...), informace z pondělí MINULÉHO týdne - auto je v lakovně, do konce (minulého) týdne snad bude. Auto do konce týdne nebylo. Teď tento týden má samozřejmě dovolenou můj dealer, nicméně jeho kolega mi řekl, že zatím jim ta moje RS nedošla. To už je divné. V pondělí v lakovně a dnes za víc jak týden auto u dealera stále není. Můj dotaz směřuje ke všem v této diskusi, kteří se v prodeji/výrobě pohybují. Je to normální, nebo se něco mohlo stát? Díky :/ nechci tě provokovat, ale není se tvou "vysněnou" právě ten tvůj dealer na té dovolené? ;-) ještě jednou se omlouvám, ale musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 před 47 minutami, iphonik4 napsal: Tak frustrace pokračuje. Moje RS TSI mamba je stále zaplánována na 25kt (ano a je 33...), informace z pondělí MINULÉHO týdne - auto je v lakovně, do konce (minulého) týdne snad bude. Auto do konce týdne nebylo. Teď tento týden má samozřejmě dovolenou můj dealer, nicméně jeho kolega mi řekl, že zatím jim ta moje RS nedošla. To už je divné. V pondělí v lakovně a dnes za víc jak týden auto u dealera stále není. Můj dotaz směřuje ke všem v této diskusi, kteří se v prodeji/výrobě pohybují. Je to normální, nebo se něco mohlo stát? Díky :/ S největší pravděpodobností budeš mít vyrobeno. Ale jestli do konce minulého týdne vyrobili, tak musíš počítat s tím, že solo auto prodejci fakt z fabriky nepovezou. Můj prodejce mi říkal 1-2 týdny od výroby, než k nim auto drazí. Tak bych vydržel do příštího týdne. buď rád že jsi na tom tak jak si. Jsou tu tací (vč. mě), co objednavali dřív jak ty a termín výroby v nedohlednu. Takže jsi na tom ještě dobře :) 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 @Zzzzz😁😁 nové auto s víc jak 99 km bych nepřebral, takže to bude krátká dovolená 😂 @Rapid1.0díky za objasnění. No tady jde o to, že kdybych měl jistotu, že auto je opravdu komplet vyrobené a jen čeká na transport, tak počkám klidně týdny 2. Poslední info, které ovšem mám je to, že bylo před víc jak týdnem v lakovně. To je info od paní ze Škodovky, kam můj dealer volal. V systému zahájení výroby pořád nesvítí… Ovšem ten program prý vůbec nefunguje a většinou zahájení/ukončení výroby nesvítí dokud se auto nesloží u dealera…. 😊🙃 simply clever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Od lakování po dodání dealerovi cca 3-4 tejdny... 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 16. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2022 Tak i já hlásím, že téměř na den přesně po 16 mesicich bych měl v pátek převzít svého Scouta. Od minulého týdne je u prodejce, teď ještě nějaké ty formality. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 @MatessH Gratuluji. Pak přidej fotky až bude doma. Poslední termín si měl jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 před 11 hodinami, MatessH napsal: Tak i já hlásím, že téměř na den přesně po 16 mesicich bych měl v pátek převzít svého Scouta. Od minulého týdne je u prodejce, teď ještě nějaké ty formality. Gratuluji. Já čekám jedenáct měsíců na Scouta a předběžně bych ještě 7 měsíců čekat měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatessH Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 (editace) Já jsem myslím taky zůstal na 25 týdnu. Pak před celozavodní mi říkal že je to vyrobené a jenom to dovézt a poslat techničák, který jde někdy i týden. Editováno: 17. Srpen 2022, autor: MatessH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 17. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2022 Já stresoval, aby mi prodejce dal vědět dostatečně dopředu při zahájení výroby, ať s předstihem prodám to co mám a vidím, že i po hotové výrobě budu mít pořád dobré 2 měsíce času :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Tak pohádky ovčí babičky pokračují. Dealer se vrátil z dovolené. V systému pořád nesvítí zahájení výroby. Jen, že je zaplánovaný 25kt. Tak jsem na dealera zatlačil, ať zase zavolá do Škodovky a čekám na info. Nicméně jsem se dozvěděl zajímavou novinku :D U nás co máme RS a Scouty se ty auta údajně dodělávají v nějaké externí firmě, jelikož jsou to deriváty :D trochu se mi tomu nechce věřit a přijde mi to jako nesmysl, ale třeba mě někdo vyvede z omylu. To je jak AMG! :D V 16. 8. 2022 na 11:51, iphonik4 napsal: Tak frustrace pokračuje. Moje RS TSI mamba je stále zaplánována na 25kt (ano a je 33...), informace z pondělí MINULÉHO týdne - auto je v lakovně, do konce (minulého) týdne snad bude. Auto do konce týdne nebylo. Teď tento týden má samozřejmě dovolenou můj dealer, nicméně jeho kolega mi řekl, že zatím jim ta moje RS nedošla. To už je divné. V pondělí v lakovně a dnes za víc jak týden auto u dealera stále není. Můj dotaz směřuje ke všem v této diskusi, kteří se v prodeji/výrobě pohybují. Je to normální, nebo se něco mohlo stát? Díky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Dle posledního odboráře vyrábí nad plán. Sice nevyrobí to, co mají naplánované, ale určitě se brzy dočkáš :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda88 Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 V 10. 8. 2022 na 6:29, cross napsal: @DušanVOn ten kámoš mívá obecně štěstí a já obecně smůlu, takže to bude asi tím :D Nicméně se mi moc nechce věřit, že všichni, co objednávají i třeba stejnou konfiguraci po mně, dostávají termíny 02/2024 a dál. Musím potvrdit. Já jsem ten co má opravdu neskutečné štěstí. Objednával jsem Sportline 24.6.2022, auto bylo/je zaplánované na 33týden. (tedy necelé dva měsíce) Dnes mi dealer volal, že zatím auto nebylo vyrobeno (údajně kvůli barvy). Dám pak vedět, i když chápu že moje novinky o stavu mohou být pro většinu frustrující. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Jaké štěstí? Když jsem vr. 2017 objednal OIII, termín byl stanoven za 8 týdnů a za 8 týdnů bylo vyrobeno. A ještě jsem si řikal že je to dlouhé čekání. Dnes ŠA asi provádí sociologický výzkum " Co zákazník vydrží". Jinak si to neumím vysvětlit :-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 (editace) Citovat Vzhledem k počtu prodaných aut za rok je barometrem nálady zákazníků z velké části situace u Škoda Auto. K tomu její mluvčí Pavel Jína říká: „Registrace nových vozů již několik měsíců nezrcadlí skutečný zájem zákazníků. Stále se potýkáme s pozůstatky pandemie, nedostatku polovodičů a narušení dodavatelského řetězce. V roce 2021 jsme přijali rekordní počet 107 000 zákaznických objednávek a i v současné době tak evidujeme převis poptávky nad nabídkou. Kvůli vysokému zájmu o naše vozy a výpadkům v dodávkách dílů se dodací lhůty v současné době nezkracují.“ Zdroj: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/prodej-aut-pokles-showroom-inflace.A220821_222520_automoto_fdv Konečně nějaké info přímo od Škodovky k zákazníkům - sice trochu nepřímo, ale přeci :D Editováno: 23. Srpen 2022, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeX Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Tak a je hotovo💪 Auto je na cestě k prodejci. Objednáno 03/21, vyrobeno nekomplet bez dveřních výplní 05/22 a minulý týden zkompletováno. Informace o dokončení všech nekompletů bez dveřních výplní do 36.týdne zdá se být reálná. 1 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Gratuluji @LukeX jaka specifikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.