Vendulla Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 (editace) Zdravím, mám možnost koupit pěkný Superb III 2016 v manuálu, interiérově bez chybičky, ale po kratší jízdě byl cítit divný smrad spáleniny, údajně to mělo být z brzdových destiček (?), protože auto déle stálo - je to možné, nemá někdo zkušenost? Nepojí se smrad spíš se spojkou? Díky, V. Editováno: 31. Srpen 2021, autor: Vendulla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Jako i kdyz sem dal brzdam zabrat tak mi nikdy desky nesmrdeli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Naše druhé auto v rodině toho v zimě najezdí minimum, takže třeba letošní zimu stálo jednou 2 měsíce v kuse. Žádného smradu jsem si nevšiml a celkově mi to tvrzení od prodávajícího přijde podezřelé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendulla Vloženo 31. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 mně to přijde taky divné, takový smrad jsem nezaregistrovala ani na starší oktávce po delším stání... koupi jsem skoro zavrhla, ale výbava+vnějsek byl paráda, tak jsem si řekla že si to aspoň ověřím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 A nebylo to v naftě? Takto to smrdí při regeneraci DPF. Sahara neběžela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Ještě bych možná zkusil domluvit druhou jízdu a jít vylučovací metodou - jestli to byly brzdy, tak při druhé jízdě by už nic smrdět nemělo. Jestli zápach bude přetrvávat, brzdy to skutečně nejsou a hledal bych dál - spojka, filtr pevných částic, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Nebo stim zaject do autorizaku na prohlidku a kdyz prodejce nebude chtit tak rychle pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Dpf filtr-jestli to smrdělo jak spálená guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 A nebudu to naozaj mozne dosticky,ktore sa rady prilepia kvoli hrdzaveniu kotucov a stale tak malicko pribrzduju az sa hodne zohreju?Pripadne ak niektora z nich viazne,zazil som to na vlastnej kozi ale nie so Superbom.kazdopadne,pred kupou niekomu kto sa dobre rozumie,a najlepsie takemu co uz par Superbov videl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 stat se to muze, ale desky nesmrdi nikdy, ani kdyz tomu davas na okruhu. Taky tipuju spojku, nebo DPF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Když by mírně přibržďovaly, pak by i po jízdě bez brzdění byly žhavé. Plus bys to cítil v zadku a slyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendulla Vloženo 2. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2021 zkusila jsem projet ještě jiný Superb, ten pěkně šlapal, po smradu ani památky a celkově ten jízdní komfort byl jinde, kdoví čím ten původně zamýšlený stroj mohl trpět (možná ta spojka + najeto víc, než bylo udáváno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.