Dodi 15 Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února Dnes foto v SA, opet na palubce ten semis, jsem se zapomnel zeptat, jestli to bude uz standard. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Tak som si dnes bol pozrieť FL scaly. Ten semis je len u vyššej výbavy. U lacnejšieho modelu sa mi zdá praktickejší plastový diel. V predu sa mi zdá že palubka a madla nevrzgaju a držia pevne. Vzadu madla sú ako u pôvodnej verzie. Celkovo okrem svetiel nič mimoriadne som nepostrehol. Potom som zašiel kuknúť Kiu ceed lebo chceme kúpiť druhé auto do rodiny a tá scala na skutočné vzadu miesta na rozdávanie ale u ceedu sa mi zdala pristrojovka byť pevnejsia ako aj dvere. No mám hlavolam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března (editace) Nevahaj, uz mas kamosov v servise…ber scalu aby si sa nenudil kolki budete jazdit v tom aute? Lebo to miesto vzadu malo zmysel pre mna kym deti mali sedacky a kopali do chrbta. Teraz by som to uz neriesil vobec. Jednu scalu mas, tak vies ocenit co vyuzijes a co nie. Asi ani kufor nebude alfa pre teba pri druhom aute do domacnosti. Editováno: 11. Března, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března No väčšinou dvaja. To je fakt že v servise už na poznajú ale nechcem byť som to prežívať aj s ďalšími autom 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Tak zvaz, cinpri dvoch ludoch co je podstatne pre teba. Priestor vzadu to isto nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března To áno a zas prežívať tie dovolenky v servise o to tiež nestojím. Ale koho napadlo dať tam ten semis alebo čo je to za materiál na palubku nechápem. Ako nové je to pekné ale aspoň za mna nepraktické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března @slovacik Rámci FL niečo ponúknuť musia. A dať semiš na palubovku ich nestojí žiadne úsilie pri zmene výroby, resp tvaru a formy pre ten výlisok/odliatok. Vec názoru. A cena v SR bola aká? Lebo stále jasne nevidím cenu First edition a moj odhad v 1,5ke bol 25 či 26k. A to už dáva troška lepší priestor na výber auta. inak ak zvažuješ tú FL, zvažuješ i elektrické sedačky? Lebo v reportáži čo bolo v motoringu odznela veta pri otázke na škodovku, že sedačku nedoriešili ešte. A žiaľ po 4 ej výmene som zjavne tam isto ako predtým, len to trvalo dlhšie, kým sa ten mechanizmus rozhegal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března (editace) 1,5TSi 6MP vybava Selection zacina na 22370 € automat 24430 a first E+ je za priplatok 199€. Ja som v 2019 dal za svoju 1,0. 85kw 15500e a teraz by som dal cca 21 ale nejaké drobnosti by boli naviac. Editováno: 12. Března, autor: slovacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března @slovacikTakže necelých 25 vo FE. No neber to... A čo máš v tej výbave za 21K? Resp. čo je to za výbavu? Je tam už automatická klíma a zadné el. okná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Klíma je už automaticka a sťahovanie je elektrika. Ja by som získal bezdrôtový smartlink ukazovatel stavu kvapaliny, virtualny kokpit 8" nový IT, full led svetlomety a zas záruku na 5 rokov. Prišiel by som o bezkľúčové otvaranie, vyhrievaný volant, plnohodnotnú rezervu, dažďový senzor a asi aj kozene prevedenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.