sano Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Ahojte, dnes som na treťom brzdovom svetle objavil praskliny. Praskliny idú lúčovite z dýzy ostrekovača, žiadne mechanické poškodenie dýzy som nezistil. Nie som si vedomý ani žiadneho nárazu od skalky alebo niečo podobné. Fakt nerozumiem ako to mohlo vzniknúť. Vyzerá to skôr ako prasklina spôsobená pnutím alebo vadou materiálu. Myslíte, že to pôjde vyreklamovať v rámci záruky ? Ďakujem pekne za Vaše postrehy. Kamiq, kúpený ako skladovka v 12/2020, (vyrobená v 8/2020 pre španielsky trh). Najazdené má 6 500 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Co mráz a kapalina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sano Vloženo 30. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Mráz, určite nie, auto je garazovane, ešte som na ňom skla neoskrabaval 😀 kvapalina neviem, používam len sheron. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Reklamoval jsem stejnou vec u VW a po jejich kontrole, ze se nejednalo o mechanicke poskozeni ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sano Vloženo 30. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2021 Pôjdem skúsiť do servisu budúci týždeň, dám vedieť, ako som pochodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Já ho mám zase od nova plné vlhkosti, až pojedu zjara na servis, tak bude reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Nie je take iste ako na scale? Tam tiez praskablba konstrukcia svetla. Skuste pozriet, inak na scale to niekto spominal ze mu praska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Jakákoliv prasklina...ihned reklamovat.Většinou je ...od otvoru pro trysku ostřiku.Také jsem reklamoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.