martind_ Vloženo 26. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2021 Čau, má nová Fabia to co Polo nebo Golf? nějaké ambientní podsvětlení? 8 - 32 barev? nikde jsem se to nemohl dočíst, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Je tam akorát linka na palubní desce před spolujezdcem. Bílá, nebo červená, je to nějak podle výbavy, infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Fabia IV Style/ MC svítí jen jednou barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havajmir Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 svítí pouze jednou při 8" palcovem displeji, a červenou a bílou při 9" palcovem displeji, a da se upravit jen intenzita, včera mi přisla nová fabie :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ve verzi Style jsou kromě té osvětlené lišty před spolujezcem ještě velmi nenápadně přisvícené kliky předních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Zdravim Vas, tak jsem po dnesnim dni take majitel nove fabie 4 ve stylu. Jak je to tedy s tim ambientnim osvetlenim v pripade infotaimentu (stredni verze - dotykove tlacitka na obou stranach a 2 hw knifliky). V menu jsem nikde nenasel moznost menit barvu. Nekde jsem cetl ze by to melo umet bilou a cervenou. Hlavne by me zajimalo kdy se toto osvetleni rozsviti :) dnes se mi to nepodarilo a to se mi uz sami rosvecovaly svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Nastaveni barvy jsem na Boleru taky nenašel. Rozsvěcí se to s potkávačkama. Z výroby jsem měl nastavenou velmi nízkou intenzitu svitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Ano, to jsme také zjistil, což mě překvapilo. Ale mám obavu, že změnu barvy není možné, protože v menu jsem tuto možnost krom intenzity nenašel ... Zřejmě je to výsada nejvyšší řady infotaimentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 11. leden 2023 Sdílet Vloženo 11. leden 2023 (editace) update toho co pisal @Habi001 , fabia Style , a 8 palcovy zakladny dispej infotaiment pre tuto vybavu a farba ide nastavovat z cervenej na bielu a naopak ... uplne som to nepochopil sice k comu to je take hogofogo ale ide to :D je to paraaada :D ked budem mat sportovu naladu zapnem si cervenu :D isto to prida aspon 2kw navyse ( ako rozne sportove nalepky ) edit: sry za kvalitu fotky ale nejak nevydalo ... uz koli tomu do auta nepojdem :D Editováno: 11. leden 2023, autor: naschd Dokazovy material Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek02 Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 V 11. 1. 2023 na 21:15, naschd napsal: update toho co pisal @Habi001 , fabia Style , a 8 palcovy zakladny dispej infotaiment pre tuto vybavu a farba ide nastavovat z cervenej na bielu a naopak ... uplne som to nepochopil sice k comu to je take hogofogo ale ide to :D je to paraaada :D ked budem mat sportovu naladu zapnem si cervenu :D isto to prida aspon 2kw navyse ( ako rozne sportove nalepky ) edit: sry za kvalitu fotky ale nejak nevydalo ... uz koli tomu do auta nepojdem :D Tiež mám Fabiu Style (plus) a nič také tam nemám, svieti to iba na bielo a dá sa nastaviť intenzita svietenia. Možno neskôr vyrobené kusy to takto majú ale moja bola vyrobená 05/22 a nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 5/22 je ještě MR22, takže asi až od MR23. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 @Marek02necituj příspěvek přímo nad sebou, není to poprvé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahora Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Style plus 12/2022 radio Bolero 8" mám bílý a červený proužek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 A z vyroby si objednal iba aku farbu,alebo aka bola podla vybavy auta v konfiguratore? @jahora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahora Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 @Patrik1971 byla to skladovka, ale nevím, že by šla barva ambietního podsvícení nějak objednat v konfigurátoru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Mě bohužel lišta ambientního osvětlení přestala svítit, vlivem mech. poškození Nevíte nekdo číslo dílu? Mám dvojbarevnou verzi a popř. zda se to dá jednoduše vyměnit? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.