p2p Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Pls si z Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Pánové, držte se tématu = Akustická přední boční skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 (editace) V 1. 7. 2022 na 8:07, Mumich napsal: Je to výměna kus za kus. Nic jiného než samotné sklo nebylo potřeba řešit. Číslo dílu 3V0 845 021 (levé) a 3V0 845 022 (pravé) Čiže nie sú tam žiadne dodatočné čísla... Iba 021 a 022. Idem pozrieť, či sa dajú doobjednať. Inak... Nebude problém s vodiacimi lištami? Nie je to sklo hrubšie a tým pádom bude tesnenie v lište príliš úzke? Ďakujem za odpoveď. Editováno: 29. leden 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mumich Vloženo 29. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Abych se přiznal, tak jsem si to nechal udělat v servisu, čímž pádem jsem to sám rozebrané neviděl, ale ríkali, že to byla snadná výměna, zcela bez problémů a všechno stále funguje jak má. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Mohol by si napísať cenu, určite to bude ľudí zaujímať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 (editace) Ja som kúpil akustické sklá za 50 Eur kus... Dovoz ďalších 98 Eur, ale to len kvôli tomu, že je to preprava skla. Inak by ten dovoz bol 50 eur. Kto chce, tak mu pošlem link... Písať SZ. Editováno: 2. Únor 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Posli mi správu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 (editace) Dnes došli obe sklá... Ďakujem doručovacím spoločnostiam za zničenie zásielky. 13.2.2023: Predajca vrátil plnú sumu aj s poštovným. Editováno: 14. Únor 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 9. Únor 2023 Sdílet Vloženo 9. Únor 2023 Pokud to takto vypadalo po rozbalení, viděl bych to spíš na chybu toho, kdo to balil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigFoot007 Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Stale som tu nenasiel jasnu odpoved na otazku, ci staci len vymenit okno (mam zaujem o predne bocne), alebo su aj dalsie diely inaksie a treba objednat aj dalsie "suciastky". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Nič okrem skiel netreba. Už sa to písalo vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Existujú aj zadne akustické? Passat ich ma určite. Len nebudú sedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Bohužiaľ nie... Superb si ich nezaslúžil. Má ich iba Passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 17. Srpna Sdílet Vloženo 17. Srpna Měnil jste skla někdo doma? Koukám do dílenské příručky a teoreticky by mělo stačit aundat tapecirung, stáhnout okno k montážnímu otvoru, tam odjistit a vyndat. Opačným postupem zase nainstalovat. Přijde mi to až moc jednoduché a zajímala by mě reálná zkušenost někoho kdo to už dělal 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 18. Srpna Sdílet Vloženo 18. Srpna Áno sám... Mám na to dielňu. Dá sa to. Odporúčam pred vyťahovaním okna a vkladaním dať na lištu aspoň zakrývaciu pásku, aby nedošlo k poškrabaniu. Sú dve verzie úchytu okna. Ja som mal krúžok s poistným vnútorným krúžkom. Vnútorný treba opatrne vytlačiť. Ako vybrať správne okno a vložiť nové už musí vedieť ten, čo to robil... Odporúčam pozrieť videá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 17. Září Sdílet Vloženo 17. Září cau rene, napokon si ich menil, ci nie? je tam znatelnejsie ticho vnutri potom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 14. Října Sdílet Vloženo 14. Října (editace) Já jsem je vyměnil, v dílenské říručcce postup je kravina, zachránil mě postup na youtube. Popravdě není to výrazný rozdíl a když člověk nemá přímé srovnání podle mě rozdíl až tak nepozná. Možná vyšší rychlosti jsou snesitelnější, teď s tím akustickým sklem mi rychlost 160kmh monžá i vyšší na dálnici připadá celkem komfortní. Editováno: 14. Října, autor: midlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denial Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října na starsej A6 C6 som trafil nejaku tehlu a kryt motora sa suchal po ceste. v aute som takmer vobec nic nepocul, ale ukazovali na mna skoro vsetci a ked som stiahol okienko, ramus to bol fakt poriadny. tam boli dvojite vsetky styri, ale ci to bolo prave tym, to neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.