tom01 Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Napadá mě ještě, jestli ta auta s horší strukturou kotoučů vloni nebyla vloni dlouhodoběji odstavena nedodělaná na letištní ploše, či dokonce někde na palouku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Tyto problémy se táhnou různými modely už docela dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Já to měl z výroby 6/20 rovnou do provozu a stojí to za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Zadne kotuce po 9200km . Vcera som pozeral aj nove scaly a kamiqi na predajni a nemali to onic lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Na to mně automechanik řekl: "Leštit! Málo leštíte, pane!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Problém je to, že zadek málo brzdí a tím pádem se řádně neodrhne rez z kotouče. Nevím jak které auto, ale většina (???) aut má na zadních brzdách omezovač (regulátor) brzdného účinku. Nemůže dělat problémy on, že moc omezuje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Řeší se to dokola u F3 i u Rapida. Na zadek to brzdí málo, chce to občas víc bezpečně probrzdit. Byl jsem u Rapida taky zklamaný a čekal jsem to, ale stav mám dle fotky teda lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 (editace) Prilis lahky zadok auta, vsetko brzdenie ide do predu. Na take auta su kotuce vzadu zbytocne, ale cena a zakaznici to chcu. Riesenim je mechanicka rucka a obcas dole kopcom brzdit nou. Ale zase, zakazik chce operku a tlacitko. Tak smola. Ciastocne to riesi osusovanie brzd za dazda, ale to zase zakaznici nadavaju ze kratko vydrzia brzdy :D hold nevyberies si. Najednocuchsie riesenie dat tam kotuce co nestoja 5E a nevyrobili z plechoviek v cine, hold skoda setri kde sa da. Editováno: 1. Duben 2022, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 blbost, u Toleda jsem měl kotouče nádherný oproti Scale. Jsou to šmejd kotouče, obrousit to nejde ani ručkou za jízdy ani puštěním z kopce pozadu a prudkým bržděním, tohle jsem u žádnýho auta neviděl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Ja sa nestazujem. Mam cez 80k a vsetko povodne. Zajtra chcem prezut a pozriem platnicky. Pred zimou som to videl tak na vymenu po zime, tak som zvedavy, ci uz ju budem hlasit, ci to vytlacim este na garancku o 2-3mesiace. Co vidiet cez plechy este to nevypada na knap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 (editace) Já mám najeto asi 20k a auto jedí každý den. Jezdím jako "slušný člověk", ale občas si trochu zazávodím. Zadní kotouče se mi moc nelíbí a v porovnání s předníma je to jasné. To je Škodovka. Editováno: 8. Duben 2022, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 8. Duben 2022 Sdílet Vloženo 8. Duben 2022 Je to sice fabia ale zadní kotouče jsou tuším stejné jako na scale kotouče v 60 tisících chvilku potom co jsem auto kupoval jako jeté (zajímavé, že asi dva měsíce před prošlo stk, v protokolu nebyly ani drobné chyby, v protokolu o dva roky dopředu byla poznámka o lehké rzi.) teď jak jsem sundal zimní plecháče vykouklo na mě v 80 tisících toto, na zadním třmenu je vymletý šroub tak už bylo minimálně jednou měněno. příští víkend budu připraven se snad lepší výbavou tak se mi to snad podaří sundat. Nachystané Brembo x, mají mít nějaké lepší potažení tak to snad ani reznout nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 Tak to je síla. To je zralé na to jezdit s otevřeným oknem a při brždění spoléhat na ruce a na zeď na dosah nebo jezdit z brzdičem jako v bobu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 Takhle hrůzostrašně vypadaly brzdy u tátovo fabie, originál brzdy, jenže on má fabia I a brzdy byly 17 let staré, najeto asi 100 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 @thejohndoe ty jsou moc super 👍 @ExecutedDonut a ty tvoje už jsou hodně po smrti, docela mazec 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 9 hours ago, jarv said: Tak to je síla. To je zralé na to jezdit s otevřeným oknem a při brždění spoléhat na ruce a na zeď na dosah nebo jezdit z brzdičem jako v bobu :-) Naštěstí nejvíc brzdí předek zadek jen tak do počtu, na předku jsem dával nové kotouče a destičky už minulý týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 No ako kedy az bude treba aby abs jednotka korigovala smyk bude trrba pribrzdit aj zadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 @atlan taky proto to nenechávám náhodě a řeším to, bezpečnost především! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 To brzo 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 Když jsem nasazoval zimáky tak to bylo ještě ok :D přes plecháče bohužel nevidno co se tam děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 11. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 (editace) Dnes som bol meniť kolesa a mechanik ma zavolal že aké mám kotúče a doštičky. Po 24 tisíc km že treba meniť zadné kotúče aj doštičky a aj presne čističky by vymenil. Aj na príjme sa divili že pri tak malom km si také zničené. Vraveli mi že dobrá značka je ATE a minimálne zadné je potrebné vymeniť a doručujú hneď aj predne dosticky. Nieje to na reklamáciu? 😁 Je niekde predpísané koľko cca km by mali vydržať? Este po výmene pneum mi vravel pracovník že po cca 100km treba dosiahnuť a skontrolovať skutky. To fakt? Este mi to nikde nevraveli Editováno: 11. Duben 2022, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Masakr pěkně hnusné 🤣... Mám je trochu v lepším stavu najeto 60tis.. A asi si je vyměním, ale dám značku A.B.S.... Seru na drahé značky stejnak nevydrží..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Neviem, ci sa daju hocake hrdzave brzdy vyreklamovat. Myslim si, ze sa sa budu brutalne vyhovarat. Ohladom dotiahnutia kolies po cca. 100 km. Ano, aj ja to tak robim. Po vymene kolies basledne po dlhsej prvej jazde este kolesa prebehnem klucom/momentakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Tak to se mám na co těšit, uvidím ,až Scalu dovezu domů, zatím na všech Octaviích (O1 turbo20V, O2 103kw, O2 face 1,6tdi, O3 1.6tdi, O3 face 2,0tdi) mi vzadu desky a kotouče přežily 120tkm, přední minimálně 150tkm, na poslední kontrole mi technik říkal(mám teď 120tkm) že zadní jsou na 50 procent, přední na 70 procent, pořád mám v kufru tak minimálně přes metrák vercajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 11. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Momentovy kľúč nemám takže asi len tak skúsim dotiahnuť resp či je nejaká uvoľnená. Este mali radu ako rýchlo nasadiť a dať dole krytky skrutiek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.