Přejít na obsah

Octavia IV FL

Rapid1.0

Doporučené příspěvky

před 23 minutami, technikus napsal:

Takže asi tak 🙃

image.thumb.png.89af0ba9ec739a9c871d41e1c9f2d8e4.pngimage.thumb.png.b8486fdc361f8716b07fbdfb95af52c7.png

hmm. Nicmene jak jsem byl vratit ted predvadecku, tak pres kod VW5 - dohledal dokumentu produktovy program. To pak pridal do objednavky. V jejich konfiguratoru se to jmenuje Bocni skla a zadni sklo. Vtipne:D

Editováno: , autor: lumirnavrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, technikus napsal:

Ta First Edition Ultimate byla dost omezená při výběru už v tom, že je třeba jen v naftě... 

Já to začal vybírat těsně před nástupem faceliftu, takže už když vylezl facelit tak už jsem šel rovnou do něj. Pohon v Ultimatu by za mě ok, takže tam problém nebyl, ale chtěl jsem to co nejlépe vybavené, takže jsem holt bral co bylo. Kromě toho topení a aut. parkování/předjíždění nevím co by tomu chybělo, proti dnešní nabídce. Zatím najeto od srpna 14tkm a celkem je to použitelné auto, pár much to sice mělo, ale většinu jsme vychytali. Sice jsem chtěl původně vyzkoušet hybrida, ale toho co má nový superb nebo kodiaq a ten do Octavie nenabízí, starý hybrid před faceliftem ne (nízký dojezd, pomalé nabíjení).

Odkaz ke komentáři

V 10. 11. 2024 na 19:27, technikus napsal:

Ano, dělají s tím psí kusy.

Tohle jsem hlásil na konci září

Popis není dostupný.

Popis není dostupný.

bez přidání příplatku

Popis není dostupný.

po přidání příplatku

Popis není dostupný.

Dnes to snad ukazuje dobře, avšak s novým MR přišla minimálně změna ve formě nové krytky airbagu na volantu - s nápisem. 

Cenové nabídky některých prodejců jsem obdržel na 130 let Premium jako "OCTAVIA SELEC TS" a k tomu balíček za 60 tisíc. Avšak souhrn kompletní výbavy není ani v konfigurátoru, ani v cenové nabídce. To třeba Volkswagen konfigurátor vypíše zcela přehledně veškeré prvky výbavy, stejně tak to obsahuje cenová nabídka. 

Prosim Ta, rozumiem tomu spravne, ze ked ide moje auto do vyroby v 48t., tak bude mat tu novu krytku airbagu???😔

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, technikus napsal:

Při nájezdu 14tkm za cca 4 měsíce chápu, že nafta byla jasná volba. 

Dívám se do archivu ceníku First Edition např. tady a v bodě 5. Pakety a samostatné prvky je pár položek, co šlo přihodit navíc. 

Jediné co šlo přihodit byli airbagy navíc, jinak všechno v základu. Nezávislé topení se objevilo v prvním prospektu, ale reálně nešlo objednat a hned mi poslali nový prospekt bez topení.

Editováno: , autor: xkali
Odkaz ke komentáři

před 57 minutami, bunicek napsal:

Vůz mám u dealera,  jedná se o 130let premium. Airbag je starý se znakem a jinak bez příplatku volba jízdního režimu a dojezdovka jsou obsaženy ve výbavě.

Objednáno 25.9. Vyrobeno 5.11.

20241113_085417.jpg

Manual nebo automat?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...