technikus Vloženo Sobota v 05:42 Sdílet Vloženo Sobota v 05:42 A tohle? 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo Sobota v 07:11 Sdílet Vloženo Sobota v 07:11 Technikus. Ted jsem nakonfiguroval presne tu stejnou co jsem objednal 4.2.2025 a cena na korunu stejna a zadna tabulka s precenovanim se neukazala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo Sobota v 07:14 Sdílet Vloženo Sobota v 07:14 (editace) Si vymaž dočasné soubory prohlížeče. Konfigurátor nemá nové ceny a proto vidíš co vidíš. Ukazuje mi to na mobilu i z PC. Editováno: Sobota v 07:21, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Sobota v 09:50 Sdílet Vloženo Sobota v 09:50 Pořád to tam je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo Sobota v 14:14 Sdílet Vloženo Sobota v 14:14 Ne pro tu moji konfiguraci to tam opravdu neni. I kdyz jsem si stáhl novy cenik, tak ta cena je stejna jako kdyz jsem auto objednaval zacatkem unora 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo Sobota v 14:49 Sdílet Vloženo Sobota v 14:49 (editace) Ano, tvoje konfigurace CN8SKNSS sedí aktuální stav konfigurátoru (zatím ukazuje stále ceny dle ceníku 2/2025) vs ceník 5/2025. Je až skoro neuvěřitelné, že jsi trefil konfiguraci, se kterou se cenově vůbec nehýbalo. Combi 1,5 TSI/110 kW 7stupňová automatická DSG Exclusive Selection 939.900 Kč a příplatky Modrá Race metalíza 16.000 Kč Becrux 19" leštěná 15.500 Kč Služba Škoda Prodloužená záruka na 5 let, do 100 000 km 14.000 Kč Suite Cognac 0 Kč Editováno: Sobota v 14:55, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo včera v 12:18 Sdílet Vloženo včera v 12:18 (editace) Tak muj 130Premium MHEV v zakladu o 44KKc. Nicmene co vidim za zmenu, pokud to neni chyba ceniku. tak Side Assist je v zakladu uz od Essence. 130 ma Asistovanou Jizdu 1.5+ a 130 Premium tak logicky to nema navic oproti 130. Editováno: včera v 12:18, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.