piloun1 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Zdravím, hledám někoho z Vysočiny, kdo by mi vymazal z řídící jednotky airbagů data o nehodě. Páč si servo načte nehodu z ř.j. aibegu a nemaká. Alespoň tak mi to bylo vysvětleno. VAGem to vymazat nejde. Nebo, pokud někdo ví jak to jde, prosím o info jak na to. Kdyby někdo náhodou věděl o nějakém starším bagu spolujezdce za dobrý peníz, napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mars Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Zdravím,hledám někoho z Vysočiny, kdo by mi vymazal z řídící jednotky airbagů data o nehodě. Páč si servo načte nehodu z ř.j. aibegu a nemaká. Alespoň tak mi to bylo vysvětleno. VAGem to vymazat nejde. Nebo, pokud někdo ví jak to jde, prosím o info jak na to. Kdyby někdo náhodou věděl o nějakém starším bagu spolujezdce za dobrý peníz, napište. Mylím si, že to vymazat nejde. Servisy dávají po aktivaci airbagů hned nové ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Myslím že po vymazaní informácie o havárii zo serva servo pojde ďalej. To isté sa stane aj keď testuješ akčné členy na RJ airbagu, v serve sa zapíše chyba a do vymazania nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Kéž by to bylo tím a servo pak začalo makat. I když při mém štěstí bude určitě i servo v háji. Uvidíme. Dostal jsem typ na jednoho maníka co ty ř.j. dělá, tak se odpol. za ním stavím a uvidím co pozitivního mi poví. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Já to dělám.Samozřejmě to jde.Kopřivnice nebo D1 třeba Humpolec,Jihlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 cosby: odpoledne se stavím tady u nás za tím maníkem a když neuspěju určitě se ti ozvu. Jen abych měl představu, co za to??? Zatial díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Jak neuspěješ,napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klidaas Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) Vyřešeno!!!!!! Zdravím Vás, prosím o radu, koupil jsem fabii(2xairbag,rok 2000,sdi), která neměla jednotku airbagu - airbagy ok, tak dle VIN tam má být jednotka: 1C0 909 605 H 0A tu ale nemůžu nikde sehnat, tak jsem si našel ve visu možnosti a kodování: 12338 – řid,spol,bok 6Q0 909 605 H 02 Řid, spol – 6Q0 909 601 C 02 Řid, spol – 1C0 909 601 C 02 12353 – řidič,spolujezdec 6Q0 909 601 H ; 1C0 909 605 H 0A 12340 – řidič,spolujezdec 6Q0 909 605 H 04 a sehnal jsem jednotku 6Q0 909 605 H 04 , ale po zapojení mi hlásí chybu: 01224 - řidící jednotka nepatří k tomuto vozidlu 35-00-- Můžete mi prosím poradit jak se to řešit? Popřípadě jestli by mi někdo mohl nahrát správný dump do jednotky? Východočesko Předem moc děkuji tak nakonec se mi podařilo sehnat jednotku 1C0 909 601 C 02 dal jsem ji tam a maká to, díky všem Editováno: 14. Říjen 2010, autor: klidaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 A maš tu staru RJ airbagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 hubo44: tak nevím jestli jsi slepý... ale přečti si znovu první větu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Už vidim nepozorne som čital. Chcel som mu navrhnuť aby si dal radšej aktivovať tu staru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Možná by ji stačilo "oblafnout" doplněním rezistorů tak, aby to simulovalo oba satelity, vyžaduje to ovšem dopojit příslušnou kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Zdravim. Mam airbag jednotku s čislom "1C0 909 605 k index 08 SME 5WK43125 Airbag VW51" tato jednotka je z vw polo. Ma vodicov, spolujazdcov airbag, bocne airbagy a spolujazdcov vypinač. Chcel by som ju dat do fabie ale ked ju zapojim podla schemi tak funguje vsetko az na crash cidla bočnych airbagov tato jednotka ich ma mat s indexom 08 ale ja mam čidla s fabie a tam je index 01 tak to pise zavadu 01221, 01222. Vie niekto urobit flash na tuto jednotku aby mi pasovala do fabia alebo ak niekto ma airbag jednotku do fabie s čislom 1C0 909 605 k index 01 kupim takuto jednotku. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 .... und nicht ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Ja mam 3-4 ale to musim pozrieť čisla ale ten ktory mi ich aktibuje po buračke by mal mať take ako hladaš. Možem ti dať TC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamenekroman Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 (editace) DELETE Editováno: 12. Únor 2012, autor: kamenekroman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yermen Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Zdravím všechny, koupil jsem Fabii (rv2000, SDI) se čtyřma airbagama. Svítí kontrolka airbagu, po diagnostice v autorizovaném servisu (porsche Brno) mi řekli, že tam mám jinou jednotku než by měla být. Je tam 6Q0 909 605 H, navrhli ji vyměnit za 1C0 909 605 H 008, kterou se mi nedaří sehnat. Dočetl jsem se na netu, že 6Q0... byly nějak vadné. Dá se s tím něco dělat? Vím, že dá nicméně fám o kódování jednotek je na netu přehršle ale nic tak nějak uceleně. Mohl by jste mi někdo v tom lehce udělat jasno, co se s těma jednotkama dá a nedá dělat? Pokud máte někdo tuto jednotku (1C0 909 605 H 008) a byli byste ochotní ji prodat byl bych velmi vděčný, neboť v poršeti se nestyděli a chtěli za ni 10 papírů. Nebo pokud znáte někoho, kdo se tím zabývá a eventuelně by věděl jak na to prosím pošlete kontakt Jinak mi bylo řečeno, že zbytek airbagů je OK. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yermen Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Prstíčkem škrabkám, odpovězte prosím někdo zasvěcený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 RJ ktorú tam máš je pre airbag vodiča + spolujazdca + elektricky odpalované pásy prípadne aj bočné bagy a tá 1C0 je to isté len asi novší model, podporuje rovnaké množstvo bagov ale montovala sa až od 08 2002 chybu skús zmazať a uvidíš či nabehne znova a napíš prípadne číslo chyby tie 6Q0 jednotky mali chybu akurát v tom že staré diagnostiky VAG ich vedeli poškodiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Přesně tak jak ti píše Boris-PD,chyba by měla jít vymazat. Nechápu proč bys měl měnit ŘJ begu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yermen Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Zdravím, díky. Vyřešeno částečně: sehnal jsem tedy jednotku co po mě chtěli a pomohlo. Načež se ukázalo, že jsou chybné senzory příčného zrychlení, oba dva (řidič i spolujezdec). Chtějí mě ždímat dál a si řekli 3000 za každý... Takže jsem si sehnal diagnostiku a je to tam jak říkají. 01221 - Crash Sensor Side Airbag: Driver Side (G179)62-00 - No or Incorrect Adjustment 01222 - Crash Sensor Side Airbag: Passanger Side (G180) 62-00 - No or Incorrect Adjustment Tvrdili, že elektrika v tom autě je namaděru. A že zprůchodnili ty dráty k tomu a že ty jsou ok. U každé z chyb je 62-00 -> No or Incorrect Ajdustment což asi znamená, že je nutné trochu kódování? Jak na to? Vaše názory? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yermen Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Dále mám z VAGu measuring blocks 008 Crash sensor I (version): 1 (driver side front); 255 (passenger side front); Driver side rear: not installed; Passenger side rear: not installed 009 Crash sensor I (identification): 08 (driver side front); ** (passenger side front); Driver side rear: not installed; Passenger side rear: not installed nalezeno dle: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4531094-Crash-sensor-no-or-incorrect-adjustment Prosím o pomoc s rozklíčováním, co tedy sehnat, co s tím dále? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yermen Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 A asi jsem natvrdlej... k čemu je registracni karta: 000 010 100 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yermen Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Prosím, nejsem sám kdo shání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Já mám zase tento problém : Při diagnostice / VAG 304/ scan test proběhne normálně,všechny ŘJ diagnostika najde,jenom když se má spojit s adresou 15 /airbagy/ tak mi to napíše " Přeskoč adresu 15-Airbagy" . Mám ve voze airbag řidiče a spolujezdce.Při zapnutí klíčku mi na budíkách se normálně kontrolka bagů rozsvítí a cca po 2 sekundách zhasne.Auto nebylo nikdy bouráno.Co s tím ???? Editováno: 26. Duben 2015, autor: fabobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.