camillo_cz Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Když jsme doma kupovali Octavii, táta chtěl, aby to jezdilo, svítilo, atd., ale nechtěl nic investovat do výbavy. Čili mám Octavku 1.6 101 PS (aspoň že ne tu slabší verzi, to by byla katastrofa-snad se nikoho nedotknu, ale jeli jsme v tom ve 3 a skutečně nic moc), výbava Classic-úplné ho**o, snad jen centrál a to ne dálkový. Šlo by něco udělat s tím hnusným interiérem? A na kolik by to vyšlo? Příp. vyplatí se dálkový centrál? To jsou 2 věci, co mně na autě vadí, jinak jsem spokojen. Takhle to nemůžu vystavit v místní galerii Oktávek, protože bych dostal nadáno Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtg61 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 pokud do toho chces dat penauze, da se prece predelat cokoliv. nenapsal jsi rok.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Když jsme doma kupovali Octavii, táta chtěl, aby to jezdilo, svítilo, atd., ale nechtěl nic investovat do výbavy. Čili mám Octavku 1.6 101 PS (aspoň že ne tu slabší verzi, to by byla katastrofa-snad se nikoho nedotknu, ale jeli jsme v tom ve 3 a skutečně nic moc), výbava Classic-úplné ho**o, snad jen centrál a to ne dálkový. Šlo by něco udělat s tím hnusným interiérem? A na kolik by to vyšlo? Příp. vyplatí se dálkový centrál? To jsou 2 věci, co mně na autě vadí, jinak jsem spokojen. Takhle to nemůžu vystavit v místní galerii Oktávek, protože bych dostal nadáno Díky Ale jo... ukaž se... jinak jestli by ti šlo o dodělání dálky... tak kup nějakou "klíčenku" magicar nebo podobné udělátka. Pokud bys chtěl něco víc, tak musíš přihodit nějaký ten peníz (a ne zrovna malej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaajdaa Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 spíš větší peníz asi Ti nezbyde než to dělat jako většina z nás. Napiš si co všechno by si chtěl na autě změnit a pak si urči co chceš dřív a co dýl. No a pak už jen šetřit a schánet co je potřeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 spíš větší peníz asi Ti nezbyde než to dělat jako většina z nás. Napiš si co všechno by si chtěl na autě změnit a pak si urči co chceš dřív a co dýl. No a pak už jen šetřit a schánet co je potřeba. Tak tak... spíš větší... hlavně teda jestli to má maximálně holý... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts