Mirdako Vloženo 10. Března Sdílet Vloženo 10. Března Rád bych se zeptal Vás, co máte u Karoqa LED Matrix světla... Zobrazuje se vám na silnici při dálkových světlech cca 10-15m před autem širší tmavý pruh po celé šířce silnice? Je to vidět za tím červeným markerem v přiloženém videu. A při příjezdu do vesnice to přepne na potkávací, které osvětlí jen pár metrů před sebe a nad/za tím je černý čtverec tmy. Chci si ověřit jestli je to u těchto světel běžné a normální, nebo je to můj problém. Děkuji. LED Matrix.mkv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března (editace) Ahoj, normální to není. Nemám to natočené, ale Matrixy ti nad rámec normálního osvětlení při aktivaci nahoře "rozbalí" takovou světelnou roletu na obzoru, ve které jasně vidíš, jak vyřezávají auta okolo.....prostě v té roletě se objevují tmavé výřezy, které se mění s pohybem.... Youtube: uživatel Kia Ceed, hledej "Škoda Karoq MATRIX LED". Tam je to hezky vidět, jak to má vypadat v reálu..... Editováno: 12. Března, autor: Guppy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breakHunter Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Ahoj, jak píše Guppy platí. Ale na tom videu ten pruh není asi úplně zřejmý. Není to jen chyba jak to sejmula kamera? Mělo by vykrývat jen auta před tebou, nebo v protiměru. Ale to je takový výsek stínu co se pohybuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Pruh je na videu velmi zřetelný. Na Oktávce IV je předěl mezi potkávacími a dálkovými světly taky patrný, i když tmavý pruh není až takhle moc výrazný, přestože stále jasně patrný. Z toho usuzuju, že je to vlastnost, ne chyba :-D. Pro klid duše ale můžeš nechat světla zkrontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 13. Března Autor Sdílet Vloženo 13. Března Děkuji za reakce... Naplánuji tedy návštěvu servisu a to video jim tam ukážu.. Já v noci normálně skoro vůbec nejezdím, proto jsem si toho všimnul náhodou teď, ale bylo to dost rušivé... Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 14. Března Sdílet Vloženo 14. Března Co jsem viděl recenze matrixu u karoqa, tak na výraznější slepý pruh mezi potkávacími a dálkovými matrix poukazovali. Jak je psáno výše, u O4 je ten předěl taky patrný, ale pocitově to není tak výrazné, jak se jeví z videa. Asi bych to také nechal zkontrolovat, zda není možné nějak doladit světla, aby potkávací byly lehce výš a tím překryly to hluché místo mezi nimi a dálkovými matrix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 15. Března Autor Sdílet Vloženo 15. Března Takže jsem byl v servisu... Byli velice vstřícní a ochotní, pokusí se to vyladit. V ŠA prý o tomto problému vědí, není to jen můj poznatek... Tak uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.