kyblik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Chlapi, odešla mi žárovička podsvětlující topení ( palubka facelift ) . lze ji vyměnit nějak šikovně nebo musím rozebrat půl palubky...jsou tam nějaké packy a i tak nějak nejdou ven ty ovladače...Dík..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Chlapi, odešla mi žárovička podsvětlující topení ( palubka facelift ) . lze ji vyměnit nějak šikovně nebo musím rozebrat půl palubky...jsou tam nějaké packy a i tak nějak nejdou ven ty ovladače...Dík..... Tady: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 to ti myslím nikdo neporadí protože s takovou závadou se tu ještě nikdo nesetkal i kdybys hledal sebelíp tak o tomto tu NIKDE není ani čárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no to snad není možný ono to tu už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slon Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 lepší je ten čudlík vytáhnout podle návodu a pak na tu žárovičku natáhnout nějakou bužírku stejném průměru a žárovku pak vytáhneš bez toho aniž by ti praskla. Aspoň mě to tak šlo otázka 1 min. Horší je najít nějakou tu bužírku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no to snad není možný ono to tu už je By czlofjeq nerzeq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyblik Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Díky, zabiaku ty jsi bůh....tož už to svítí.....jinak dík všem za snahuuu kucííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tahle žárovička prosvětluje komplet celý topení? nebo je tam víc žárovek občas se mi totiž po rozsvícení světel zapomene rozsvítit topení včetně čudlu AC a vnitřní cirkulace ale když přepnu větrák na jinou rychlost, taxe to rožne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 je tam jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no to mě přeqapuje, to i felda měla víc tak ji radší vyměním, nejspíš blbne ona, doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no to mě přeqapuje, to i felda měla víctak ji radší vyměním, nejspíš blbne ona, doufám Mne to takhle sem tam taky nesvitilo, stacilo do toho majznout zprava a zase to chvili svitilo, pak to nejak neslo, taxem do toho svihnul poradne a od ty doby to sviti, 8 let stara zarovicka je tam furt Holt tahle cast auta je asi ceska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 no tak to asi zkusím taky oprtavit takhle i když jsem to možná už opravil, vytahoval jsem ten knoflík od topení v poloze a když to nešlo silou, tak to muselo jít ještě větší silou a pak to povolilo a to byla mrda do řadičky ale svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 jo ono to de docela ztuha kdyz sem to poprve oddelaval tak sem si dal taky tecku o radicku...jinak si davejte fakt bacha na to at tu zarovicku nerozmacknete...se mi to stalo a docela blbe se to z toho cudlu dostava pryc...pak mi to tam jeste tyden pri otaceni chrastilo...ale uz se to vybehalo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 heh, me se to jednou podaril ten cudlik vytahnout, od ty doby co sem ho vratil sam nesel. Tak sem ho ted pri vymene vydloubnul sroubovakem a jemu bylo uplne jedno v jake poloze. Jinak tu zarovicku lze snadno vytahnout plochejma klestickama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 včera jsem měnil žárovičku osvětlení topení, měl jsem čas, rozdělal jsem celej panel včetně spodku palubky a v poho. Myslím, že pokud máš trochu času, vyplatí se to rozdělat celý, protože i tak po rozdělání ta žárovička celkem držela. PS: možná je nějakej fígl, jak to udělat jednoduše, já jsem se zasekl na tom, že mě nešel stáhnout ten knoflík apotom než bych našel vhodnou bužirku, kterou bych snad žárovičku vydělal, už jsem to měl zpět vše poskládáný a krásně svítí ale je to jenom názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) S tou bužírkou mám takovou fintu, co by se mohla hodit i v tomto případě. Aby bužírka pevněji seděla na žárovce, tak použijte bužírku menšího průměru a to o dost. Bužírku ponořte do trichloru/perchloru a nechte ji chvíli namočenou. Bužírka zvláční a podstatně zvětší svůj průměr. Nasuňte ji na žárovku a nechte vyschnout, ona se opět smrští a měla by pevněji držet. Toto můžete použít i např. při potahování trubiček, kulatin...namočíte a potom navlečete na co potřebujete... Ale bacha ať si nepoleptáte plasty!!! Editováno: 8. leden 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 třeba příště , ale takhle jsem si zase odělal rozborku zborku, všechny šroubky už znám poslepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tady:http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm hosi a aka tam ide vlastne ziarovka? tiez mi to nesvieti a to je len rok stara tourka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Plochý kleště omotaný izolačkou a je natotata venku i zpět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 hosi a aka tam ide vlastne ziarovka? tiez mi to nesvieti a to je len rok stara tourka Mala celosklenka. Prijdes do skodovky, povies, ze chces ziarovku na podsvietenie kurenia a predaju Ti ju. Cena je smiesna (cca 30 centov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) prosim...N0177512 http://www.rmeuropean.com/Part-Number/Bulb...R_2439488A.aspx Editováno: 20. Říjen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tiež už som ju menil, omotal som ploche kliešte izolačkou a opatrne vytiahol, celkom bez problémov ale už to mám prerobené na led podsvietenie a nedá sa to porovnať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) No zeby si to trochu opisal blizsie? LED? Ako to svieti? Aka led? EDIT. Uz som nasiel. Neskuocna jebacka. Editováno: 21. Říjen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No zeby si to trochu opisal blizsie? LED? Ako to svieti? Aka led? EDIT. Uz som nasiel. Neskuocna jebacka. Bola to jebacka ale ako to teraz svieti Neviem ked das miesto ziarovky svetlusku ci to nebude lepsie svietit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimo Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Tady:http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Nazdar chcem poprosit o navod na vymenu tej žiarovečky,ten link mi nejde otvorit.Diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.