Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Louda: Ty wago, slušně je to auto slisnutý  :o , jak se ti to stalo vlatně?

Jel sem tak 130 do mírné zatáčky, kterou jezdím každý den, a najel jsem na bílou čáru na kraji silnice byla ale vroubkovaná (takový ty hrbolky který tě mají probrat když na ně najedeš) a mokrá. Uklouzlo mi PZ kolo najel sem do protisměru,tam sem to strhl zpátky a už sem se vezl bokem do příkopy, následoval náraz do stromu levým předkem. To me roztočilo nadruhou stranu zadním pravým bokem sem trefil keříky a zastavil sem se o zabetonovaný patník => proražený LP kolo. Daly se použit dvoje dveře a motor,ten byl ale utrhlej z pravýho silentbloku jinak tam nebylo nic dobrýho. Hezkej dárek na Vánoce,co? :blbec:

Nejvic - dalnice Praha - 4 lidi 230 na tachaku - realne asi 210/220. 1.6 101PS

tak tu je video fabie 1,4 16V 55kW:

Nejdrsnější je asi ta hudba -_-:D:D:D

1,2 htp 40kW pred cipom cca 163 tacho (155/80 R13), po cipe 155 tacho (185/60 R14)

:angry:

dolnice na MB 200 a kousek

možná by šla o kousek dál ROVINA s pneu 195/50 r15

Upraveno od Majký

Loudo hlavně žes dopad dobře za kolik šla z domu?

Včera hezky na R4 z Malý Svatý na Voznici je takovej pěknej dlouhej kopeček dolů tak 175km/hod (tachometrových) , ale to jenom vyjímečně...aby se protáhly trubky :smich::smich::smich:

Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW)

Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW)

dole kopcom by ti bolo HTP v patach a este k tomu zo 4-mi pasaziermi :D

1,2 12V :)

post-8-1174852398_thumb.jpg

slusne, ale

slusne, ale

Tvoje auto :)

dole kopcom by ti bolo HTP v patach a este k tomu zo 4-mi pasaziermi :D

Tak doufám,že se při další rychlostní zkoušce nepotkáme.

Tak doufám,že se při další rychlostní zkoušce nepotkáme -_-

Uďa: nestretneme -_-

slusne, ale

Tvoje auto :)

nie ale totozna motorizacia :)

Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit :(

Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit :(

Tocit se to neboj ..si predstav stolni mixer jak mu das turbo ....-)))podobny zvuk ....to prezije auti ver mi .-))jsou tady experti kteri to dotlacili pomalu az do cerveneho pole a porad v pohode jezdi..-)))

Tocit se to neboj ..si predstav stolni mixer jak mu das turbo ....-)))podobny zvuk ....to prezije auti ver mi .-))jsou tady experti kteri to dotlacili pomalu az do cerveneho pole a porad v pohode jezdi..-)))

keby len k cervenemu ale niektori to drzali v cevenom kym ich az nevyhodil obmedzovac.

Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí :D

Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=))

Upraveno od Grygy

Já taky čas od času seznámím motor s omezovačem, protože motor co nezná omezovač - nežije ;) , miluju pocit, když rafička otáčkoměru lízá 5100ot. a motor už je úplně zdechlý. :)

:pjede tak jak píšou v techničáku..........

post-8-1174994507.jpg

Upraveno od mira

jj v technicaku mas 160km/H :p

Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí :D

jj suhlasim. ale kedysi bola na autorevue tiez dobra tema fovo vs. HTP kto s koho to bolo tiez zaujimave citanie :D

jj v technicaku mas 160km/H :p

no tam je 160.....jenže něco to proměřuje takže při tech 180by to mohlo být 160...... -_-

Clovek musi nekde dobit baterky .-)a neni lepsi misto nez v mistnosti kde je nejvetsi pocet rudotocicu a 300 km/h jezdicu a jeste abych nezapomel 2l/100 km zroutu ..... :smich:lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.