Březen 22, 200718 r Louda: Ty wago, slušně je to auto slisnutý , jak se ti to stalo vlatně? Jel sem tak 130 do mírné zatáčky, kterou jezdím každý den, a najel jsem na bílou čáru na kraji silnice byla ale vroubkovaná (takový ty hrbolky který tě mají probrat když na ně najedeš) a mokrá. Uklouzlo mi PZ kolo najel sem do protisměru,tam sem to strhl zpátky a už sem se vezl bokem do příkopy, následoval náraz do stromu levým předkem. To me roztočilo nadruhou stranu zadním pravým bokem sem trefil keříky a zastavil sem se o zabetonovaný patník => proražený LP kolo. Daly se použit dvoje dveře a motor,ten byl ale utrhlej z pravýho silentbloku jinak tam nebylo nic dobrýho. Hezkej dárek na Vánoce,co?
Březen 23, 200718 r 1,2 htp 40kW pred cipom cca 163 tacho (155/80 R13), po cipe 155 tacho (185/60 R14)
Březen 24, 200718 r dolnice na MB 200 a kousek možná by šla o kousek dál ROVINA s pneu 195/50 r15 Upraveno Březen 24, 200718 r od Majký
Březen 25, 200718 r Včera hezky na R4 z Malý Svatý na Voznici je takovej pěknej dlouhej kopeček dolů tak 175km/hod (tachometrových) , ale to jenom vyjímečně...aby se protáhly trubky
Březen 25, 200718 r Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW)
Březen 25, 200718 r Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW) dole kopcom by ti bolo HTP v patach a este k tomu zo 4-mi pasaziermi
Březen 26, 200718 r Mírně do kopce,dva lidi - 200km/h a jěště by to asi šlo dál,ale byla tam zatáčka(1.9TDi 96KW) dole kopcom by ti bolo HTP v patach a este k tomu zo 4-mi pasaziermi Tak doufám,že se při další rychlostní zkoušce nepotkáme. Tak doufám,že se při další rychlostní zkoušce nepotkáme
Březen 26, 200718 r Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit
Březen 26, 200718 r Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit Tocit se to neboj ..si predstav stolni mixer jak mu das turbo ....-)))podobny zvuk ....to prezije auti ver mi .-))jsou tady experti kteri to dotlacili pomalu az do cerveneho pole a porad v pohode jezdi..-)))
Březen 26, 200718 r Hah no ja jsem z rychlosti sve fabky docela nestastna. Mam 1,2 HTP a 47Kw, jenze mam ted to auto nove a predtim jsem jezdila Nissanem 2,2 tdi, coz bylo trosicku jiny svezenicko mno... s fabkou jsem zatim jela nejvic 160 a bohuzel vic uz nemam to srdce to tocit Tocit se to neboj ..si predstav stolni mixer jak mu das turbo ....-)))podobny zvuk ....to prezije auti ver mi .-))jsou tady experti kteri to dotlacili pomalu az do cerveneho pole a porad v pohode jezdi..-))) keby len k cervenemu ale niektori to drzali v cevenom kym ich az nevyhodil obmedzovac.
Březen 26, 200718 r Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) Upraveno Březen 26, 200718 r od Grygy
Březen 26, 200718 r Já taky čas od času seznámím motor s omezovačem, protože motor co nezná omezovač - nežije , miluju pocit, když rafička otáčkoměru lízá 5100ot. a motor už je úplně zdechlý.
Březen 27, 200718 r Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) jj suhlasim. ale kedysi bola na autorevue tiez dobra tema fovo vs. HTP kto s koho to bolo tiez zaujimave citanie
Březen 27, 200718 r :pjede tak jak píšou v techničáku.......... jj v technicaku mas 160km/H no tam je 160.....jenže něco to proměřuje takže při tech 180by to mohlo být 160......
Březen 27, 200718 r Ja se tady aspon vždycky nasměji=))Možná se tady za chvili objeví i někdo, kdo ten otáčkoměr i přetočí Jsou fakt 2 skvělá témata, toto a ještě o spotřebě=)) Clovek musi nekde dobit baterky .-)a neni lepsi misto nez v mistnosti kde je nejvetsi pocet rudotocicu a 300 km/h jezdicu a jeste abych nezapomel 2l/100 km zroutu .....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.