Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 2 týdny později...

lehounce pres 220 a kamarad uz rekl dost :palec2:

Tak jsem si ocejchoval tachometr: D1 směr Praha, tacho 158-159km/h - PČR 152 km/h ;)

max 215.-

max 215.-

Souhlas mám taky 1,4 74Kw a nejvíce na rovince 220km/h (na GPS 202km/h)

Klucíííííííííííí jen tak pro uvolnění :-) :palec2:

Octavia I, 1.8 benzín, 92 kW, 125 PS můj test přesně 205 km*hod-1 ;)

Tak jsem si ocejchoval tachometr: D1 směr Praha, tacho 158-159km/h - PČR 152 km/h ;)

a to si si ako ocejchoval?? :)

Zdravím...

Podle tacho 220km/h ovšem podle "pouhých" tomtoma 205km/h :palec2:

=)

Upraveno od Grygy

:doh :doh :doh :doh

No asi díky PČR už teď vím, že mi ve 160 přeměřuje zhruba o 8 km/h teda 5% ne? :wallbash:

FRS: dnes (22.4) - podle tacho: 220, podle TT GO910: 209 (na trase Chemnitz/Dresden) :palec:

kua, a co znamena PČR???

kua, a co znamena PČR???

To bude policie české republiky.......

kua, a co znamena PČR???

To bude policie české republiky.......

aha diki :palec2:

Na trase Usti nad Labem -> Leipzig, do mirneho skororovinneho kopecka na dalnici A4 celych 183 km/h. Fabia 1.2 HTP 47 kW. :-).

Na trase Usti nad Labem -> Leipzig, do mirneho skororovinneho kopecka na dalnici A4 celych 183 km/h. Fabia 1.2 HTP 47 kW. :-).

Začínám tu mít pocit že prodám svojí 1.4 74KW a koupím HTP protože má podobnou maximálku jako to moje :) Ale možná jsem si nechal zateženou ručku proto mi to moc nejelo :)

hoši ty tříhrnce nás vážně snad dostanou :D

FRS: dnes (22.4) - podle tacho: 220, podle TT GO910: 209 (na trase Chemnitz/Dresden) :palec:

To ti to švihá nějak málo,ne?Já mám ten samej motor v Octávii combi a minulej pátek,když jsem jel do Lipska,tak jsem ji rozjel na 235 tacho

To ti to švihá nějak málo,ne?Já mám ten samej motor v Octávii combi a minulej pátek,když jsem jel do Lipska,tak jsem ji rozjel na 235 tacho

Nebo to tobě víc proměřuje atd atd atd....;)

Btw mám pocit, že kastle kombi má lepší aerodynamiku než kraťasy v podobě sedanu, hb atd...takže to může být i tím ;)

edit: nehledě na šířku a obvod kol, který jsou určitě u obou variant (FRS a OI 96kW) jiný ;)

kua tak 1,4 16V 74kW ma max. 185km/h a ten supersport HTP ide do mierneho kopca 183km/h. asi som spravil chybu a mal som ho kupit jazda bezne po dialnici 200km/h do kopca cez 180km/h a spotreba pod 5L/100km. asi idem reklamovat.

este dodaj ze si bol nalozeny a vazne to idem reklamovat aky shit mam pod kapotou a chcem aby mi tam dali ten trhac asfaltu HTP.

p.s.: esteze to nevie ferrari lebo hned by mali zaujem o taku motorizaciu :p

sviha mi to moc pekne :) , mam najeto jen 1200 km, takze se to jeste urcite rozjede, hlavne ta dalnice nema chybu...

je jirko co ty kola?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.