Přejít na obsah

Kolik vám to jede

michalkot

Doporučené příspěvky

Jsem tu krátce, takže nevím zda už tu o tom nebyla řeč.

Kolik jste vymáčkli ze své Fabie (rychlost udávaná tachometrem). Mé 1.9TDI jsem rozjem na 190 km/h kde už pomalu ztrácela dech a má přítelkyně mě vyděšenýma očima přemluvila abych zpomalil. Jela by určitě víc, ale od té doby jsem ještě neměl příležitost to přiškrtit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tu krátce, takže nevím zda už tu o tom nebyla řeč.

Kolik jste vymáčkli ze své Fabie (rychlost udávaná tachometrem). Mé 1.9TDI jsem rozjem na 190 km/h kde už pomalu ztrácela dech a má přítelkyně mě vyděšenýma očima přemluvila abych zpomalil. Jela by určitě víc, ale od té doby jsem ještě neměl příležitost to přiškrtit

Mě 1.4 44 kW jede i 180, takže Tobě to musí jet daleko víc, ale taky jsem pak vyměkl, nemám na to podvozek a naše cesty...

Ale jinak zkus hledat, řešilo se to tu několikrát.

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

tak si ide na mojej 1,4 16V 55kW 180 a vidim ze sa ruti na mna fabia no co myslite ze to bolo. jasne ze HTP ten blazon ma zacal predbiehat a to urcite isiel len na 4-ke lebo potom ked dal 5-ku tam urcite isiel kusok cez 200km/h lebo vzapeti predbehol aj 1,9 TDI. kurna to HTP ide ako strela :D:p

p.s.: dalsia motorizacia bude HTP 40kW lebo neviem ci tych 47kW by som ukociroval :D-_-

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři

Chlapci nevím co to tady zkoušíte, nesledoval jsem předchozí debaty, ale pokud se bavíme o maximální rychlosti, tak jsem s Hráškem normálně jel 180. km/h a kupodivu to nebylo na Kejvalce směrem k Brnu :smich:.

Není to běžná cestovní rychlost, ani průměrná, ale 180 to prostě jede :p

Kdo nevěří ať tam běží lol

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
151 vic ani tuk.

No teraz sa nechcem hadat ! ! ! ale 151 ? ono nech mi tu nikto nehovori ze mas problem rozkulat na 160 km/h ja nemam problem na 160 bezne a ide rucicka rovnomerne po 160 od 160 to spomali ale ide !a tebe len ide 151 ? :unsure:<_<

Editováno: , autor: V/// RS
Odkaz ke komentáři

151 vic ani tuk.

No teraz sa nechcem hadat ! ! ! ale 151 ? ono nech mi tu nikto nehovori ze mas problem rozkulat na 160 km/h ja nemam problem na 160 bezne a ide rucicka rovnomerne po 160 od 160 to spomali ale ide !a tebe len ide 151 ? :unsure:<_<

on myslel rychlost ktoru udava vyrobca

Odkaz ke komentáři

Chlapci nevím co to tady zkoušíte, nesledoval jsem předchozí debaty, ale pokud se bavíme o maximální rychlosti, tak jsem s Hráškem normálně jel 180. km/h a kupodivu to nebylo na Kejvalce směrem k Brnu :smich:.

Není to běžná cestovní rychlost, ani průměrná, ale 180 to prostě jede :p

Kdo nevěří ať tam běží lol

180 som isel aj ja po rovine pri obsadeni 4 ludmi + nejake drobnosti so svadby v kufry. samozrejme ze podla tacha a este to nebola maximalka. lenze nezabudajme ze tu to max rychlosti podla tacha a nie skutocnost. tacho premeriava. ono vecsinou tie rychlosti sedia co udava vyrobca -+nejake to percento. aj nejaky uzivatel pisal ze skusal co dokaze 1,4 16V 74kW podla GPS dole kopcom 195km po rovine 185 a viac ani tuk.

Odkaz ke komentáři

151 vic ani tuk.

on myslel rychlost ktoru udava vyrobca

Tak tak B) Ale v realu to o moc vic neda. Tak 165 tacho. Rychlost z kopce po pulhodinovem rozjezdu nepovazuju za maximalni.

...a abych rekl pravdu, tak je mi to jedno jaka je maximalka. 130 to da bez sebemensich problemu (presto, ze si nekteri mysli ze ne) a to je v CR naprosto dostacujici.

Odkaz ke komentáři

tak ja se teda přidam, 1,4 44kw dostal sem se na 180, ale myslim si že by jetě kousiček šla, ale mě už končila silnice tak sem ubral, ale mysli že to půjde......................a věřim že htp muže jet 200..............ale až tam budu mit ten čip tak mi to těch 200pojede taky :p

Odkaz ke komentáři

Ja mam tiez 1,4 44kw, cesta 5 km rovinka, plyn na podlahe dostalo sa to na 167km/hod a dalej to proste nepustil obmedzovac, mal som pred sebou este asi 2 km rovinku a drzal som plyn na podlahe ale nezrichlovalo ani o 1km naviac, takze u mna tak....bol som sam v aute a prazdny kufor...

Odkaz ke komentáři

Ja mam tiez 1,4 44kw, cesta 5 km rovinka, plyn na podlahe dostalo sa to na 167km/hod a dalej to proste nepustil obmedzovac, mal som pred sebou este asi 2 km rovinku a drzal som plyn na podlahe ale nezrichlovalo ani o 1km naviac, takze u mna tak....bol som sam v aute a prazdny kufor...

Tam přece není žádnej omezovač, ne?

Odkaz ke komentáři

Ja mam tiez 1,4  44kw, cesta 5 km rovinka, plyn na podlahe dostalo sa to na 167km/hod a dalej to proste nepustil obmedzovac, mal som pred sebou este asi 2 km rovinku a drzal som plyn na podlahe ale nezrichlovalo ani o 1km naviac, takze u mna tak....bol som sam v aute a prazdny kufor...

Tam přece není žádnej omezovač, ne?

co ja viem tak je....

Odkaz ke komentáři

Mam fabii 1.4 16V 74kW, jednou jsem jel do Olomouce po takove dlouhe rovince skoro 200km/h, ale uz to nejak dal neslo. Jo, ale ty 1.2ky jedou docela slusne, pro nase ceske domacnosti. "Zavodil jsem" kdysi po takovych cestickach, kotehulkach s Fabii 1.2 47kW combi, kterou jsem si pucil z prace, potkal jsem na cesticce Opel Astra 1,6 16V, nemel sanci mi ujet, fabia jela kopec nekopec, v zatackach ta fabia je jak dravec a byl to kombik a spotreba byla taky slusna, jenze kdyz se do takovaho auta narve 5 lidi, tak to znate, uz to tak moc nefrci :(

Odkaz ke komentáři

A co teda omezuje? Konkrétní rychlost nebo otáčky motoru? Nebo co?

otacky motoru pokial viem dobre....

Tezko jsi dosahl omezovace pri jizde na 5.tku. Takovy slaby motor nema uz ve vysokych otackach silu. Podivej se kde mas maximum vykonu a kolik vykonu mas v maximalnich otackach.

Kdybych chtel napr. v HTP 40, dosahnout omezovace na 5tku, tak bych musel jet 190km/h (5800 ot....pokud si dobre pamatuju tak zhruba tam je omezovac). A to opravdu nejede.

Editováno: , autor: NiceOne
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...