Amazonskyprales Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Zdravím, dneska rano mi prestalo fungovat odemykani dalkacem tak jsem zkousel odemknout manualne a klic mi tam nesel ani strcit coz je divny protoze pred 14 dny jsem klickem normalne auto odemykal. Tak jsem zkusil odemknuti kufru dalkacem a nasledne i zamknul. Kdyz jsem se dostal pres kufr do auta tak jsem zevnitr normalne auto odemkl a nasledne i bez problemu nastartoval, po dojeti slo opet zamknout ale odemknout uz ne, nevite co s muze byt? Klic mam jen jeden a baterka byla udajne menena v breznu myslim ze je to napsane i servisce. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami bud zámek zamrzlý , baterie vybitá v dálkovým nikdo neví jak byla stará jako nová. Stalo se mi , že baterie na stanici pro zalejvání kytek mi vydržela dva dny jinak půl roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.