Vaša Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 jasný v pohodě.... jen na kolik by to pls vyšlo? Díky kabeláž, práce, naplnění do 4 t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 kabeláž, práce, naplnění do 4 t. Omlouvám se, ještě jeden dotaz, je ta cena i s předním digi panelem a jak dlouho by trvala montáž? Díky Za tu cenu bych do toho určitě šel... Měl by jsi výhledově zájem a čas? Ať vím, jestli tě s tím mám otravaovat, nebo se poohídnout po někom jiným. Ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) cena je bez topení, bez čidla sunečního svitu, bez panelu(jednotky) climaroniku, je to jen za zapojení el. části, protože díly jsou jednou za tolik někdy za 2x tolik doba montáže 6-10 hodin i s plněním zkus přemluvit někoho jiného Editováno: 22. Duben 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a o někom kdo dělá klimošku tam kde není a umí to někdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) cena je bez topení, bez čidla sunečního svitu, bez panelu(jednotky) climaroniku,je to jen za zapojení el. části, protože díly jsou jednou za tolik někdy za 2x tolik doba montáže 6-10 hodin i s plněním zkus přemluvit někoho jiného Díky Vášo za vyčerpávající informace. Jsi opravdu třída" Editováno: 23. Duben 2008, autor: tripleTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 (editace) dal som to do novej temy lebo ma tu nejako obchadzate dufam ze aspon tam niekto odpovie SEM Editováno: 2. Květen 2008, autor: kubikzovocia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Kluci odbornici - je pravda ze climatronic stale zapina a vypina na kompresoru spojku? Nebo ten stale bezi a jen primichava teplej vzduch a micha to vlastne servo klapkama v topeni. Ted jsem videl nejake to korejske auticko na namesti - (nastartovane) v Trutnove a tam klimatizace chvilku byla sepnuta asi 30 vterin a pak se zase odepnula. Docela to s motorem pokulhavalo, ale to spinani a vypinani me docela prekvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Kluci odbornici - je pravda ze climatronic stale zapina a vypina na kompresoru spojku? Nebo ten stale bezi a jen primichava teplej vzduch a micha to vlastne servo klapkama v topeni. Ted jsem videl nejake to korejske auticko na namesti - (nastartovane) v Trutnove a tam klimatizace chvilku byla sepnuta asi 30 vterin a pak se zase odepnula. Docela to s motorem pokulhavalo, ale to spinani a vypinani me docela prekvapilo O I v režimu AUTO - stále seplá (mísící klapka reguluje teplotu) ECON - stále rozpojená pokud by docházelo k přehřátí motoru tak je klima odpojována Fabie, O II - kompresor běží stále a jeho výkon je regulován zdvihem pístku v kompresoru a poté je teplotan nastavována mísící klapkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 O I v režimu AUTO - stále seplá (mísící klapka reguluje teplotu) ECON - stále rozpojená pokud by docházelo k přehřátí motoru tak je klima odpojována Fabie, O II - kompresor běží stále a jeho výkon je regulován zdvihem pístku v kompresoru a poté je teplotan nastavována mísící klapkou Diky Vaso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak jsem se stal členem klubu (pokud nějaký existuje) těch, kdo se rozhodl dodělat klimu do auta. Je to O1 1,6 74kw MR98. Po úspěšném sehnání všech potřebných dílu, jsem se do toho minulý týden pustil. Zbývá dodělat eletriku, a nechat naplit a potom všecno složit dohromady. Snad se dílo podaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak jsem se stal členem klubu (pokud nějaký existuje) těch, kdo se rozhodl dodělat klimu do auta. Je to O1 1,6 74kw MR98. Po úspěšném sehnání všech potřebných dílu, jsem se do toho minulý týden pustil. Zbývá dodělat eletriku, a nechat naplit a potom všecno složit dohromady. Snad se dílo podaří. ja som tieš v zime dorábal klimu (climatronik) do mojej Octavky 1,9TDI 66kw a bolo to celkom v pohode ak všetko zapojíš tam kde treba tak by nemal byť žiaden problém, už ju mam aj naplnenu a všetko fiči ako má , inač predbežne gartulujem k úspechu dúfam že ti to dopadne dobre a budeš aj ty klimovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 nepodarilo se. Klima nejede. Nejaky problem v eletrice, ale nevim kde. Zrejme jsem pouzil jinou ridici jednotku vetraku, uz jsem dal dotaz na forum, ale zatim se nikdo neozval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia31 Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 konecne se podarilo a klima funguje. Nakonec se ukazalo ze byla spatna pojistka c.5. Pokud bude nekdo dodelavat klimu do O1 1,6 74kw, rad se podelim o zkusenosti. Ted uz jen aby slunicko svitilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Jestli někdo potřebujete kompletní topení na climatronic na Octavivii I včetně panelu, tak můžu posloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas65 Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Kluci nevíte o někom kdo by se ve Zlíně nebo blízkém okolí pustil do předělání na climatronic?Zkoušel jsem Vašu,ale ten je z Prostějova a má asi taky dost málo času.Usuzuju podle toho co tu píše.Tak předem děkuju za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pam Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 zdravim, prosim o pomoc, riadiaca jednotka ventilatorov je rovnaka u A/C aj Climatronicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Pro Rolbaře : To topení z toho toleda od Jendy T4 už je v na místě a už maká tak že dík za konzultaci.Bylo to ok jen jsem přemontoval přední výdech jinak žádný problém.dík Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikynka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Zdravím kluci, chtěl bych si do octavky dát klimu, nevíte, na kolik by mě tak vyšla bez práce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 A co si to tu třeba jen tak náhodou pročíst??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Zdarec borci, táta bude mít v září kulatiny a chtěli by jsme mu nechat dodělat klimu. Našel by se někdo kolem Brna nebo Ostravy, kdo by to zvládl a měl by zájem to udělat? Auto je 1,6 74kw. Když tak písněte SZ. Díky za nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubeny.milda Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Chci ze zeptat zda někdo nevíte kdo dokáže dodělat klimu klidně i ze starších dílů a zda je to technicky možné. Chtěl bych A/C klimu do Octavie 1,6 r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Mozne to je, zoznam dielov najdes, ked si precitas tuto temu (chladic, vysusac, trubky/hadice, cerpadlo, kurenie, RJ dochladzovania, kabelaz...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubeny.milda Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Chci ze zeptat zda někdo nevíte kdo dokáže dodělat klimu klidně i ze starších dílů a zda je to technicky možné. Chtěl bych A/C klimu do Octavie 1,6 r.v.2001 Kdo by se do toho pustil a za kolik komplet? Materiál i práci zaplatím. Pokud to nebude nějaká prda. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) Tady je někdo línej číst Editováno: 17. Září 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.