Přejít na obsah

cukani motoru škoda fobie.

hanyshelis

Doporučené příspěvky

zdravim mam fobii 1,6 16v 55kw když s ni najedu na dalnici tak pri vyši rychlostech a konstantnim plynu začne z ničeho nic cukat takovym stylem že auto cele skače, v momentě když pridam plyn cukani zmizi a začne zase když držim plynovy pedal zas konstantně. a všiml jsem si že i na palubnim počitači pri cukani začne skakat spotřeba i přes 30l. při nižšich rychlostech to neděla. na sylvestra jsem vyměnil svičky,dnes jsem udělal palivovy filtr+vzduchovy a vyčištěni MAF senzoru byl hodně zaneseny. ale jedine co se zlepšilo je že auto na volnoběh ma kultivovanějši chod a netřese se. nevim jestli nemuže byt něco v pal soustavě špatneho protože k memu udivu tam byl palivovy filtr z roku 2008, předchozi majtel mi tvrdil že byl měněny 😄 nevěděli by jste někdo čim by to mohlo byt. na ruznych forech je psane že to muže dělat podtlak az lambda sondy. zitra se chistam ještě vyčistit saci klapku a podivat se na egr ventyl. apak uz apsultně nevim co dal 😄. jinak chyba na motoru žadna neni jen na toho silvestra se tam rozsvitilo p0171 smazal jsem ji a už se neobjevila. ale myslim si že to bylo zpusobene natankovanim nekvalitniho benzinu na ONO. momentalně jezdi jen na vervu. Dam sem i obrazek co mi piše diagnostika a je tam něco co se mi nezda ale nevim jestli to je ok a nebo špatně.

Obrázek WhatsApp, 2025-03-01 v 19.08.42_55b7dda5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...